2011 Ekim Anneleri

Belki yarın gelmem kızlarr haydi ii akşamlar şu masayı topliimde çıkıyimm görüşmek üzereeeeeeee:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

zefey nedir bu 1 taneden 18 tane çıkan şey

ben dağıtmak üzere ufak şekerlerden ve minik çıkolatalardan aldık. benimkiler mavi naylon kap kağıdına sonrada mavi kristal tüle sarılacak. zefey sağolsun kap kağıtlarını kesmiş bana 1 kap kağıdından 18 tane çıkmış onu söylüyor canım

kızlar benim menüm aşağı yukarı şöyle bir şey olacak. tabi öncelikle yapacağım yere karar vermem lazım. o kısmı hala halledemedim.:KK52:

doğum günü pastası
şeker hamurlu kurabiye
2 rakamlı tuzlu kurabiye
gül börek
su böreği
tırtıl kurabiye
cocostarlı cup cake
mercimek salatası
biber dolması
tavuklu makarna salatası
patates salatası
kısır

merhaba arkadaşlar, uzun bir aradan sonra yine ben geldim. çok goş doğumgünü muhabbetleriniz başlamış, menüler hazırlanmış maaşallah. bu sene bende öyle aman aman bi kutlama yapamayacağım, kızımla başbaşa bi pasta keser, onu eğlendirmek için bir yerlere götürürüm belki.
bende konudan bağımsız bişeyler söyleyeceğim ama çok kötüyüm ben kızlar ya. kızımı mecburiyetten kreşe verdim, 1 haftadır götürüyorum yarım gün, okul açılınca tam gün olacak ama ilk günler sıkıntı olmamasına rağmen olayı anladıkça çok tepki göstermeye başladı. ağlaya ağlaya bir hal oluyor bırakırken. alacağım zamanda annen geldi dedikleri zaman daha beni görmeden ağlamaya başlıyor. daha sizin kuzular kadar bile konuşamıyor. sadece anne baba tarzı bikaç kelime. en son dün öğle vakti alacakken yemekten ağlayarak indi. yemek istemiyor diye biraz zorlamışlar çünkü eve gelene kadar aç kalıyor ama kızdıkları için çok üzülmüş sabaha kadar ateşlendi, sayıkladı, okulda ne yaptın, öğretmenine gidelimmi deyince hemen parmağını kaldırıp kızma işareti yapıp hıııı anne diyor. heralde kızdığını anlatmaya çalışıyor. bugün doğal olarak elimi bırakmak istemedi çok ağladı içim parçalandı ya. ne yapcam ben arkadaşlar yaa. daha çok küçük kreş için ama mecbur kaldım, nasıl alıştırayım, nasıl sevdireyim kreşi bilemiyorum :2:

merhaba arkadaşlar, uzun bir aradan sonra yine ben geldim. çok goş doğumgünü muhabbetleriniz başlamış, menüler hazırlanmış maaşallah. bu sene bende öyle aman aman bi kutlama yapamayacağım, kızımla başbaşa bi pasta keser, onu eğlendirmek için bir yerlere götürürüm belki.
bende konudan bağımsız bişeyler söyleyeceğim ama çok kötüyüm ben kızlar ya. kızımı mecburiyetten kreşe verdim, 1 haftadır götürüyorum yarım gün, okul açılınca tam gün olacak ama ilk günler sıkıntı olmamasına rağmen olayı anladıkça çok tepki göstermeye başladı. ağlaya ağlaya bir hal oluyor bırakırken. alacağım zamanda annen geldi dedikleri zaman daha beni görmeden ağlamaya başlıyor. daha sizin kuzular kadar bile konuşamıyor. sadece anne baba tarzı bikaç kelime. en son dün öğle vakti alacakken yemekten ağlayarak indi. yemek istemiyor diye biraz zorlamışlar çünkü eve gelene kadar aç kalıyor ama kızdıkları için çok üzülmüş sabaha kadar ateşlendi, sayıkladı, okulda ne yaptın, öğretmenine gidelimmi deyince hemen parmağını kaldırıp kızma işareti yapıp hıııı anne diyor. heralde kızdığını anlatmaya çalışıyor. bugün doğal olarak elimi bırakmak istemedi çok ağladı içim parçalandı ya. ne yapcam ben arkadaşlar yaa. daha çok küçük kreş için ama mecbur kaldım, nasıl alıştırayım, nasıl sevdireyim kreşi bilemiyorum :2:

hoş geldin cnm aklımda kaldığı kadarıyla sen öğretmendin çalışma saatlerin az olmalı kreşte kalma süresi ne kadar birde kreşi değiştirme olanağın varmı acaba çünkü kızmamaları gerek yanioyunla başka şeylere yönlendirmeleri gerek değilmi şahsen ben öyle düşünüyorum çünkü daha bizimkiler konuşamıyor derdini anlatamıyoo dün bizimki kafasını vurmuş odasında ağladı noldu dedim çekmeceyi gösterip ıh ıhh diyoooo yani bundan ileri geçemiyo
birde senden ayrılmakta istemiyodur mutlaka inşallah ikinci haftanızda atlatırsınız cnm zor yani ne yazacağımı şaşırdım

güzel bir sonbaharlı istanbul sabahından hepinize günaydınlar,

dün doğumgünümüz güzel geçti, bayağı kalabalıktık ve ben pastadan iki parça yiyebildim,
akşam 12'de eve geldik, gece yürüyüş çok güzeldi ve havanın hali çok hoşuma gitmişti,
cemre kapının önünde durdu içeri girmek istemedi onu ikna edemedik ve ağlamalar eşiğinde
içeriye aldık, onu susturmak, gönlünü yapmak ve yatağına yatırmak bayağı zor oldu, anne
anne diyip durdu, maşallah sabah çok güzel uyuyordu ve saat 7.30 da görümcemin kapı
tokmağına vurmasıyla uyandım, geç kaldık(özellikle eşim:)) )

esveda, bence kreştekilerle konuşman iyi olacak, çocuğunun durumunu anlat, yemek yemediği
zaman zorlamamalarını, daha sonra yemek yedirmelerini, onu korkutarak dize getirmeye çalışmamalarını söyle
sende çocuğunla konuş, oraya niçin verdiğini, onu çok sevdiğini, arkadaşlarının olduğunu, oyun oynayabileceğini
v.s anlatmaya çalışabilirsin, gerçi onlar yine de bildikleri gibi davranıyorlar ama, yine de sen bilirsin,

Allah yardımcın olsun cnmm..ya acaba bıraz daha buyuyene kdr evde bakııcı ile mı kalsa.yok mu biri yanı kendı ev ortamında daha ıı olur sankı.ama ımkanlar tabii..:KK50: cok üzüldüm Rabbım yadımcın olsun

günaydın dostlar :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:yeni gün yeniliklerle :21::21::21:süprizlerle:21: gelsin inşşş rabbim tüm kapıları açılsın yüzümüze :KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

güzel bir sonbaharlı istanbul sabahından hepinize günaydınlar,

dün doğumgünümüz güzel geçti, bayağı kalabalıktık ve ben pastadan iki parça yiyebildim,
akşam 12'de eve geldik, gece yürüyüş çok güzeldi ve havanın hali çok hoşuma gitmişti,
cemre kapının önünde durdu içeri girmek istemedi onu ikna edemedik ve ağlamalar eşiğinde
içeriye aldık, onu susturmak, gönlünü yapmak ve yatağına yatırmak bayağı zor oldu, anne
anne diyip durdu, maşallah sabah çok güzel uyuyordu ve saat 7.30 da görümcemin kapı
tokmağına vurmasıyla uyandım, geç kaldık(özellikle eşim:)) )

esveda, bence kreştekilerle konuşman iyi olacak, çocuğunun durumunu anlat, yemek yemediği
zaman zorlamamalarını, daha sonra yemek yedirmelerini, onu korkutarak dize getirmeye çalışmamalarını söyle
sende çocuğunla konuş, oraya niçin verdiğini, onu çok sevdiğini, arkadaşlarının olduğunu, oyun oynayabileceğini
v.s anlatmaya çalışabilirsin, gerçi onlar yine de bildikleri gibi davranıyorlar ama, yine de sen bilirsin,

ay bizimkide içeri girmiyor dışardan ağla ağlaaaaaaa
haydii bakalımm darısı cemrenin başına artıkkkkkkk

zefey,
siparişlerinizi vermişsiniz,
menüler hazırlanmış,
efe'nin resimlerinden slayt gösterisi yapacaksın değil mi?
balonları etrafa saçacak mısın?
ben cemre'nin 1 yaş doğum gününde etrafa 15-20 balon şişirip koymuştum
çok güzel oynamışlardı, internette dolaşırken birisinin balonları tavana bantladığını
görmüştüm,

şuanda burağın şekerlemelerini yaptım btrdim yemekten sonra onları mıknatıslı üstünü bitiricem inşallah kendiminkinide haftaya da sevozyninki bunuda aradan çıkarmış oldmm

tüü yapamadımm yaa silikonum bitti bi tane yeter diye bi tane almışım m..l gibi neyseki opaketlemeleri bitti kelebeklerininde 10 tanesi bittii ama belim çok ağrıyoo biraz sıkıldımmı nee reglli olunca çabuk darlanıyorummm bölee ayakkabılaımı bile çıkardım menapozlu gibii sıcaklanıyorum alttan alttannnnn:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

kızlarr keçeden tshırt yapıorum doğum günü tshırtıı ne yassam üzerinee fikr verinnn şimdi yazılarını kesiciiyymm

kızlar doğum günü çocuğu olabilir
efe paşa olabilir

$cccccccccccccccc.jpg $images.jpg $imagesCA7JF2XO.jpg $KEEYLE~1.JPG

X