• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ekim Anneleri

Zayef canim 3de 1kez kalkiyosa iyi yine yusuf kalkiyo 2yudum iciyo uyuyo sonra yine surekli taze mama yapamiyorum gece 2biberon bitiriyo kestiremiyorum nekadar emicek 5dk sonra yine emicekmi yaptigim mama bitene kadar duruyo e faydadan cok zarar oluyo normal sutu pek sevmediginden azalti ama mizirdaniyo cok biran once biraktirmam lazim
Form sakin tatildemi herkes
Oglusum gelir simdi gorusmek uzere

canm bugünde hiç uyumadı biliyomusun efee sütü verdik bu sefer durup durup bagırıyo zati ne zaman dayımın oğlunu görse böle oluyo korkuyoo heraldeeeeeeee bu akşam bende normal sütü deniycem ama siz günlük sütmü veriyosunuz uht sütmü ılıtıyomusunuz drek soğukmu birde içine nbişi katıyomusunuzzzzzzz litfen bilgilendrrinn ben bu gece deneyeceğim uyku halindetyken anlamaz diye umut ediyorummmmmmm:1::1:

bu aradaa herkes tatilde ben dahil çoğumuzun afyonu geç patlıyo havalardan bahara doğru toplaşırız yineeeeee zar zor işe geliom elim kolum kalkkmii yaaaaaaaa:37::37::37::37::37:

kaartopuu bişi yapabildinmi akşammm fırsatın oldumu
birde mukavva baktımda mukavvanın boyutu kaç biliyomusun 70*100 cm tamda hatıra çerçevelik:1::1:

yok malesef hiçbirşey yapamadım. annemler geç gitti. nereden buldun mukavvayı,kırtasiyedenmi?

yapışkanlı kağıtlarla kaplamışlar renkli ve desenli çok güzel olmuş:34:

canm bugünde hiç uyumadı biliyomusun efee sütü verdik bu sefer durup durup bagırıyo zati ne zaman dayımın oğlunu görse böle oluyo korkuyoo heraldeeeeeeee bu akşam bende normal sütü deniycem ama siz günlük sütmü veriyosunuz uht sütmü ılıtıyomusunuz drek soğukmu birde içine nbişi katıyomusunuzzzzzzz litfen bilgilendrrinn ben bu gece deneyeceğim uyku halindetyken anlamaz diye umut ediyorummmmmmm:1::1:

bu aradaa herkes tatilde ben dahil çoğumuzun afyonu geç patlıyo havalardan bahara doğru toplaşırız yineeeeee zar zor işe geliom elim kolum kalkkmii yaaaaaaaa:37::37::37::37::37:

zefey,

ben burağa sutaşın veya sek in günlük sütünden veriyorum.cam şişede olanlardan. uht olanları kullanma demişti doktorum. hafif ılıtıp içinede 1 çay kaşığı kestane balı koyuyorum. uyurken içiriyorum bilgine. ilk alışma döneminde ayrıca içine 2 tanede cici bebe atıp iyice çalkalıyordum

yok malesef hiçbirşey yapamadım. annemler geç gitti. nereden buldun mukavvayı,kırtasiyedenmi?

yapışkanlı kağıtlarla kaplamışlar renkli ve desenli çok güzel olmuş:34:

evet onuda öyle yapıp aradan çıkarırızda yazısını nasıl yazarız acep onu düşünüyorum

zefey,

ben burağa sutaşın veya sek in günlük sütünden veriyorum.cam şişede olanlardan. Uht olanları kullanma demişti doktorum. Hafif ılıtıp içinede 1 çay kaşığı kestane balı koyuyorum. Uyurken içiriyorum bilgine. Ilk alışma döneminde ayrıca içine 2 tanede cici bebe atıp iyice çalkalıyordum

uht vesekte olu aslında bizim hocamız derdiki uht gördüğü ısıl işlem daha yüksek olduğu için bazı yararlı organizmalar ölüyo ama günlük sütte canlıymışş o farkı var birtekk
şimdi giderkn alim günlük süttee barii dediğin gibii normal bal var evde onu yada bebe bisküvisi katarım inşallah alışırr

tünaydın kızlar,
güzel bir gün ve güzel bir hafta sonu diliyorum,

cemre su çiçeği çıkarıyor bugün öğleden sonra sağlık ocağına götürüp şurup ve jel yazdıracağım,
ablamın oğlu su çiçeği çıkarmıştı eli kulağında benim kız da çıkarır derken dün belirtileri oldu
dilerim hafif atlatır ve kaşıntısı çok olmaz, izde kalmaz

tünaydın kızlar,

cemre su çiçeği çıkarıyor bugün öğleden sonra sağlık ocağına götürüp şurup ve jel yazdıracağım,
ablamın oğlu su çiçeği çıkarmıştı eli kulağında benim kız da çıkarır derken dün belirtileri oldu

geçmiş olsun canım,inşallah kolay ve hafif atlatırsınız. aşı olmuştu değilmi cemre?

tünaydın kızlar,

ayyyyyyyyyyyy inşallah hafif atlatır yaaaa tühhh
aşısını olmuştuu dimi maralll ayy

Kızlar ben erken çıkıyorum şimdiii tekrar geçmiş olsun marall
bide hafta sonu gün varrr
ya o bulgurlumantarlıdan yapıcam ya galetalı patatesli hamurdan yadaa senin o patatesli kadayıflıda değişikmiş onu isterim senden haftasonu cnmm haa şimdiden söliim haydi görüşürüzz
iyi hafta sonlarııı

Canim bende kartpo gibi biskuvi katiyorum devam sutunude ole yapiyodun 5tane atip calkaliyorum oyle alisti gunluk sut kullaniyorum ama olmayinca uzun omurlu trabzonda bulmak zor oluyo gunluk sutu ama en iyisi o
Cemreye cok gecmis olsun
Opuyorum sizi

bu arada normal sutu ısıtıp vermıyorum hıc oyle alıstırmadım buyuk oglum asla ılık ıcmezdı hatta suyu bıle 2 yasından berı yaz kıs dolaptan ıcer bız oyle ıctıgımız ıcın oyle alıstı kucugede sutu dolaptan verıyorum yaz geldıgınden berıde devam sutunu normal suyla yapıyorum cok sukur soguk su ve soğuk sut yuzunden bır sorun yasamadık ben nasıl alısırsa oyle gıder dıye dusunuyorum

kızlar teşekkürler,
cemre'nin aşısı vardı o yüzden hafif atlatıyor,
allaha şükür ateşi olmadı,
benekleride çoğalmadı,
acıyor diyor ve kaşınmaya çalışıyor,
dilerim iz kalmadan atlatırız

günayydınn canlarrr nasılsınız doğum günü işine dün noktayı koydum herkes bir şey yapacakkk :)) görev dağılımı yaptımm biri dolma biri kurabiye biri tavuklu salata yapacak iki kişiye daha bişiler vercem gün yaklaştığında pastayıda görümcekler alacak
ohh be kafam çok rahatladı şu andaaaaa

ayyy okadar sinirlendimki masanmın üzerine bıraktığım kurabiyeler,im,i birisi yemişşşşşşşş yaaaaaaaa şimdi aklıma geldi masama bi baktımkii şaka gibi sadece kurdalesii varr yemiş bide kurdalesini atmış töbe yarabbiiiiiiiiiii:47::47::47::47::47::47::47::47::47:

Canim bende kartpo gibi biskuvi katiyorum devam sutunude ole yapiyodun 5tane atip calkaliyorum oyle alisti gunluk sut kullaniyorum ama olmayinca uzun omurlu trabzonda bulmak zor oluyo gunluk sutu ama en iyisi o
Cemreye cok gecmis olsun
Opuyorum sizi

bu arada normal sutu ısıtıp vermıyorum hıc oyle alıstırmadım buyuk oglum asla ılık ıcmezdı hatta suyu bıle 2 yasından berı yaz kıs dolaptan ıcer bız oyle ıctıgımız ıcın oyle alıstı kucugede sutu dolaptan verıyorum yaz geldıgınden berıde devam sutunu normal suyla yapıyorum cok sukur soguk su ve soğuk sut yuzunden bır sorun yasamadık ben nasıl alısırsa oyle gıder dıye dusunuyorum

ayy ne güzll ben hala deneyemedim:17::17::17::17: maşallahh öğrenir inşallah cuma akşamı da misafir vardı oda moralimi bozdu bu çocuğun kendi kendine kahvaltı etme zamanı gelmiş halaaa ne bulamaç yapıosun didi biraz ekmöei çaya batır biraz peynir biraz zeytin diyo iyi diyoda yemioo napim açmı kalsın yaniii tam gelişme zamanı herlşeyden vitaminini alma zamanı napim yaa

cumarteside yişne misf. vardıı onlarında çocukları olmii acıbademde denemişler tüp bebek ilaçlar dahil 10 binleri gitmiş ama cıx tutmamış kız izne bile çıkmış ama olmamış bende soğan kürünü önerdimmm dedim herşeyin bi zamanı var belkii herşey allatann sabret didim varmı sizin önerileriniz denesinn

kızlar teşekkürler,
cemre'nin aşısı vardı o yüzden hafif atlatıyor,
allaha şükür ateşi olmadı,
benekleride çoğalmadı,
acıyor diyor ve kaşınmaya çalışıyor,
dilerim iz kalmadan atlatırız

ohh kuzumm hemen atlatır inşallahhhhhhh bugün nasıl oldu minnaım annesiiiiii

Back