• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ekim Anneleri

valla bzm lazımlığın siftahı yok daha.elif hn gidıo oturuo,içine ayagını sokuo,bebeğine yaptırıo ama kendinde tık yok:( babaaanesi beizni çıkarıo oda hep üstüne işio,sonra gülüo..öle öle öğrenir dıo bilmem ki :)))

benim kız lağzımlığa oturmuyor :(( çişin var mı kızım diyorum ama yok diyor, tamam dediğinde de yapmıyor, ben ne güzel alışır ve yapar diye düşünürken başa döndük, artık zorlamadan izin aldığımda öğretmeye çalışırım, altını açarım rahat rahat yapar o zaman :))

kartopu hoş geldin, güzel bir tatilden sonra iş pek güzel olmasa gerek?
sevozy sana da iyi tatiller, güzel bir hafta geçirirsin umarım

bu sıralar fazla giriş yapamıyorum, işlerim çok yoğunlaştı, haftaya nasıl olurum bilemiyorum ama pzt ve salı giriş yapamam gibi geliyor:((
ama size şimdiden iyi sohbetler diliyorum

günaydın kızlarr
cumartesi gittiğimiz kınada efe kaşla göz arasında bakkalda bira şişesini kafasına dikmiş okadar sinişrlendimki yaa kim içtii kimin ağzı değdii içinde bi kaç damla gişttimi yavrumun ağzınaa eşim diyoki yetişemedim kapmasıyla kafasına dikmesi bir olduu :((((((((((

günaydın kızlarr
cumartesi gittiğimiz kınada efe kaşla göz arasında bakkalda bira şişesini kafasına dikmiş okadar sinişrlendimki yaa kim içtii kimin ağzı değdii içinde bi kaç damla gişttimi yavrumun ağzınaa eşim diyoki yetişemedim kapmasıyla kafasına dikmesi bir olduu :((((((((((

:1::1::1::1: çok komikler ya bizimkide tatilde masalardaki boş çay bardaklarını içmeye çalışıyordu,kovalamaca oynuyorduk masa aralarında :52:

günaydın kızlar,
iyi haftalar herkese.
Kartopu bişey sorucam . tatilde Burak öğle uykusu uyudu mu ? akşam kaçta yattı ? kısacası günlük programın nasıldı ?

benim kız lağzımlığa oturmuyor :(( çişin var mı kızım diyorum ama yok diyor, tamam dediğinde de yapmıyor, ben ne güzel alışır ve yapar diye düşünürken başa döndük, artık zorlamadan izin aldığımda öğretmeye çalışırım, altını açarım rahat rahat yapar o zaman :))

kartopu hoş geldin, güzel bir tatilden sonra iş pek güzel olmasa gerek?
sevozy sana da iyi tatiller, güzel bir hafta geçirirsin umarım

bu sıralar fazla giriş yapamıyorum, işlerim çok yoğunlaştı, haftaya nasıl olurum bilemiyorum ama pzt ve salı giriş yapamam gibi geliyor:((
ama size şimdiden iyi sohbetler diliyorum

inşallah öğrenirler artık dün bizimki çiş yapmış hiç umrunda değil yani ne bi rahatsızlık ne bişiiiiii umrunda bile değil

kızz maraal nokldu sanaa bi anda böle işlerin yoğunlaştıkiiiiiii aniden önceden iyiydiiiii

canım merhaba. ben de dün olmadığımdan ofisteki işleri anca hallettim. bi geçmişe bakıp geliyim deidm. senin durumunu okudum. sana yazıyodum ben de.çok geçmiş olsun. içim bu tuhaf oldu. umarım iyisindir şimdi. erken doğum falan bizden uzak dursun lütfen. düşünmek bile istmiyorum öyle şeyleri hiçbirimiz için. iyi düşünelim iyi olsun hersey.
ben dün gittik işte. derya hoca baktı baya. ben bi fenalaştım orda. sırt üstü yatmaktan. gözüm karadı, ter boşaldı birden. hemen kaldırdılar. geçti sonra. hamilelerde oluyomuş. kızım gayet iyi. 487 gr. 24 cm. yalnız canıma sıkan bişi oldu. bilmiyorum hiçbiriniz duydunu zmu ben dün ilk kez duydum. amniyotik sıvı içinde 3 cm lik bir amniyotik bant varmış. şimdilik korkulcak bişi yok dedi. ama tabi takip edicez dedi. bülente çıktık sonra. bülent anlattı. şöyle birşeymiş. plesantanın içini bi oda gibi düşün. odanın tepesinde bir ip sarkıyo. sonra zamanla bu ip diğer duvarada ulaşıp bağlanıyo. sen bu ipe uzanır dolanır kalırsa elin, ayağın kolun veya allah korusun boğazın maalesef o organ gelişmiyo. boğaz olur sa da boğuluyo. ama sneinki çok ince ve küçük şimdişlik dedi. neden olduğu bilinmiyo. plesanta oluşurken genişlerken bağ dokuları kopup öyle sallanır. bazıları kopar, bazıları erir gidermiş. ben gelecek ay bunun kaybolacağını düşünüyorum dedi. kalınlığı 3 mm. bebk bunu rahatlıkla da koparabilir dedi. herzamnki gibi beni çok rahatlattı. ama ben durumuyum. geldim hemen araştırdım. hiçç hoş şeyler okumadım. resimler falan gördüm mafoldum. ne kadar bişi olmaz desem de içimde bi sıkıntı oldu. eşim de biliyosun radyoloji çalışıyo. tüm hocalarını seferber etti. akşama bi hocaya gidicez bi deo bakacak. gerci yapılcak bişi yok. hiçbir müdehale yapılamıyo cerrahi ve ilaç olarak.
bilmiyorum işte kübracım.
geri kalan hersey iyi. kiloma da kızmadı. gayet iyi gidiyosun dedi. çok kilo alman beni ilgilendirmezki ben zaten doğurturum seni.ama sıkıntıyı sen çekersin dedi. ama şimdilik iyi gidiyosun deid. temmuzun başında çeşmeye gidicez. tatille ilgili şeyleri sordum. istediğini yap dedi. tetanozu sana kalmış dedi. yatma yönümü sordum. yüzüstü zaten yatamazsın onun dışında nası istiyorsan yat dedi. hamile yastıklarından önermişti. ondan almıştım zaten. bence çok ii bişi. yatamayanlara tavisye ederim. bacaklarıma kramp giriyodu. magnezyum verdi. demir bi kutu daha yazdı. başkkaaaa. bukadar canım.
tabi bi de benim stresten mi bilmiyorum. böyle belimin yan tarafı ağrıyo. gaz sancısına da benziyo. sabahtan beri geçmedi.
merhaba amniotik bantla ilgili bende aynı dertten muzdaribim bebeğinizi sağlıklıca kucagınza almışsınızdir umarım sizin süreciniz nasıl gelişti beni bilgilendirebilirmisinz

merhaba amniotik bantla ilgili bende aynı dertten muzdaribim bebeğinizi sağlıklıca kucagınza almışsınızdir umarım sizin süreciniz nasıl gelişti beni bilgilendirebilirmisinz

allahın izniyle bişi olmaz işnşallah içinizi ferah tutun

günaydın kızlar,
iyi haftalar herkese.
Kartopu bişey sorucam . tatilde Burak öğle uykusu uyudu mu ? akşam kaçta yattı ? kısacası günlük programın nasıldı ?

canım her zamanki gibi tatilde de geç yattı burak,12 den önce uyumadı halada öyleyiz en erken yarım gibi uyuyoruz. sabahta 10 gibi uyanıyordu gece uyanmaları hariç. öğleden sonra 3-4 gibide 1 ile 1,5 saat arası uyudu orada. genelde gündüz uykuları 45 dakika ile 1 saat arasıdır burağın ama orada 1,5 saat uyuduğuda oldu,sıcaktan herhalde :53:

Selammmmm kizlar benim oc bozuldu ayni gun telimde bozuldu telime bugun kavustum ama pc gitti yeni alicaz :( umarim herkes iyidir biz iyiyiz yusufu devam sutunden normal sute dondurme cabasindatim gece biktim olceklerle ugrasmaktan ahmetin merasimi superdi krese devam ediyo hala bizden haberler boyle gecmise bakamdim telden foruma girmek bile zor hepinizi opuyorumm

günaydın kızlarrrrr

ev yapımı organik vişne suyumu yudumlarkennn sizeeee mirabaa demek istedimmmmmmm
ben yazabilirim fırsatımda var emmee tek yaz yazzz kendi kendime konuşuyo gibi oluyom diye girmiyom sıcaktanda mayışma söz konusuuuuuu :6::6::6::6:

Selammmmm kizlar benim oc bozuldu ayni gun telimde bozuldu telime bugun kavustum ama pc gitti yeni alicaz :( umarim herkes iyidir biz iyiyiz yusufu devam sutunden normal sute dondurme cabasindatim gece biktim olceklerle ugrasmaktan ahmetin merasimi superdi krese devam ediyo hala bizden haberler boyle gecmise bakamdim telden foruma girmek bile zor hepinizi opuyorumm

bende ne zaman bıraktırsak diyee size soracaktımm ne zamana kadar vercez biz bu devam sütünü bi gece normal sür versem içermi acabaaaaa deneyen varmıııı

can sıkıntısı gezdiklerimmmmmmm $BEBEK_~1.jpg $kalembebekler.jpg $pr_01_93_max.jpg $pr_01_163_max.jpg

bana doktorum devam sütünü çoktan bırak artık normal süte geç mama firmalarından kurtulalım :1: dedi ama ben kendi isteğimle devam ediyorum. sabah şişe süt veriyorum ama akşamları yatarken devam sütü içiriyorum. 2 yaşına kadar da devam edeceğim herhalde :18:

çünkü bana devam sütü çok besleyiciymiş gibi geliyor. ve bebekleri daha iyi koruyormuş gibi hissediyorum hastalıklara karşı. birde burak fazla emmedi ya beni 4,5 aya kadar mama ,anne sütü karışık beslendi onun için devam sütünü içmesi gerekiyormuş gibi geliyor bana psikolojik olarak :53:

bana doktorum devam sütünü çoktan bırak artık normal süte geç mama firmalarından kurtulalım :1: Dedi ama ben kendi isteğimle devam ediyorum. Sabah şişe süt veriyorum ama akşamları yatarken devam sütü içiriyorum. 2 yaşına kadar da devam edeceğim herhalde :18:

çünkü bana devam sütü çok besleyiciymiş gibi geliyor. Ve bebekleri daha iyi koruyormuş gibi hissediyorum hastalıklara karşı. Birde burak fazla emmedi ya beni 4,5 aya kadar mama ,anne sütü karışık beslendi onun için devam sütünü içmesi gerekiyormuş gibi geliyor bana psikolojik olarak :53:

yaa banada öle geliyorda ama diğer açıdanda doğal değil ya ne bilim bu akşam deneyeyim birr kutu sütünü severse daha devam sütü almam yada evde 900 gr daha var devam sütü onu bitittiririm ama gece öyle bi bağırıyoki süt saati gece 3 te kurulu saat gibi artık uyanmasın ist,iyorum yaa

yaa banada öle geliyorda ama diğer açıdanda doğal değil ya ne bilim bu akşam deneyeyim birr kutu sütünü severse daha devam sütü almam yada evde 900 gr daha var devam sütü onu bitittiririm ama gece öyle bi bağırıyoki süt saati gece 3 te kurulu saat gibi artık uyanmasın ist,iyorum yaa

akşam yatmadan ver yine gece istiyormu o zaman. ben saat 11-12 gibi veriyorum gece bir daha vermiyorum sabah 6 ya kadar.
zaten çok alıştı dün akşam vermeden yatalım dedim baktım mama mama deyip duruyo:1:

akşam yatmadan ver yine gece istiyormu o zaman. Ben saat 11-12 gibi veriyorum gece bir daha vermiyorum sabah 6 ya kadar.
Zaten çok alıştı dün akşam vermeden yatalım dedim baktım mama mama deyip duruyo:1:

evet yinede istiyo su vesen reddedi yo bi yerde okumuştum su verin kandırın diye ama cıxx bizimkini kandırmak ne mümkün ağlıyo çokda uyumuyooooşimdi devam sütü inek sütüne oranla az daha tatlıya süte balmı katssam ne dersinizzz

Back