Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohhh tatillerden donulmus ben bayramda ankaraya gidicem kuraban bayramina bi otel ayarliycam bakalim
Zayef birak karisik yapsin daha ne istiyosun ben ahmete oyle yaptiriyodum herseyi bi kerede hallediyodum bu yemiyo oylr ilerde kendi birakcak bence boyle devam et
Yarin ramazan allah kolaylikversin herkese umarim guzel bi ramazan geciririz
uht vesekte olu aslında bizim hocamız derdiki uht gördüğü ısıl işlem daha yüksek olduğu için bazı yararlı organizmalar ölüyo ama günlük sütte canlıymışş o farkı var birtekk
şimdi giderkn alim günlük süttee barii dediğin gibii normal bal var evde onu yada bebe bisküvisi katarım inşallah alışırr
zefey,
ben burağa sutaşın veya sek in günlük sütünden veriyorum.cam şişede olanlardan. uht olanları kullanma demişti doktorum. hafif ılıtıp içinede 1 çay kaşığı kestane balı koyuyorum. uyurken içiriyorum bilgine. ilk alışma döneminde ayrıca içine 2 tanede cici bebe atıp iyice çalkalıyordum
inşallah canım dediğin gibi rahat alışır peyniri ağzına sürmüyor tekten bi zeytin yiyo cabı isterse bıdıkkk
kıss sen bu iki çocuuda sezeryanmı oldun olduyan anlatsana sezeryana yerin nasıl ilkine göre iyileşme süreci nasıl oldu
ramazanın feyzi üzerinize olsun arkadaşlar bakalım bu günümüz nasıl geçeckk dayanabilicüzmüü
yani geceleri bi iki kere uyanan cocuk, dün sahur diye heralde yatmak bilmedi (( aksilik ya... normal biz kayınpederime inip sahur yapıodukk,hazır masa:)) ee 2 senedir ben nieytsidim zaten,,bu sene ilkdefa kendi evimde hazırladım:)) bide esim diodiki, 15 dk inip çıkarız Elif uyanmaz..ya bebe,aksine yarım saayde bir bebaa,nenne diye bağırdı.hiçöle yapmazdı 2 gecedir böle,niye acaba..ağlamaıo da,su istiyip yanında dur salla istiıooo((
ben fındık kıızm elif hep su ile gecirdi gecelerini,sütü sevmio.zati biberenda tutmuooo
ayy kızlar vişnenin fiyatı yükselmeden biraz depolasak yaa buzluğaaaaaaa ramazandada süper olurr
vişne suan uygun mu ya,h.snu markette 4-5 lira felandı ya...bende bi ufak derindorucu aalamda öleşeyler doldurayım diyorum ama...
bide şu pastalardan hangisi güzel hangisini yapsammmm
ay bunların hepsimi aynı ya sevozy, burakta 2 gecedir saat başı ağladı neredeyse. sahurda onada mama yaptım. ondan sonra biraz uyuduk
ya nie acaba,diş değildir artık,, e o kdr sıcakda değil zıbınla yatıoromm, eee bnm kuuzm hiç açlıkdan ağlamaz,zaten hep ac:))
nie ki acaba, valla zor tuttum kendimi,eşim dedi gidip alim,gelim mi, sahur yapsın bizle, aklı başına gelsin
Hayırlı Ramazanlar arkadaşlar... İki yıl aradan sonra ilk defa oruca niyetledim, Allah kabul ederse. Herkese mutlu, huzurlu bir Ramazan diliyorum..
Sivri sinek olabilir mi? Dün bizim ememmat aparatının içinden düşmüş, sivriler oğlumla beni şişlemişler. Aynen Mert de sabaha kadar uyandı durdu. Ben bahaneyi kaşınmasına buldum..
Hayırlı Ramazanlar arkadaşlar... İki yıl aradan sonra ilk defa oruca niyetledim, Allah kabul ederse. Herkese mutlu, huzurlu bir Ramazan diliyorum..
ben sahurda ağrı kesici içtim bir tane faydası oluyor kızlar,ilk günlerde oruca alışana kadar için sizde
ya bnde bgn onu arastıracaktım, sahurda içince fayde olur mu dıye..bide bsy sorcam bazı bayanlar mens dönemindede oructutolar,ne dıonuz buna..?
ya bnde bgn onu arastıracaktım, sahurda içince fayde olur mu dıye..bide bsy sorcam bazı bayanlar mens dönemindede oructutolar,ne dıonuz buna..?
valla ben olmaz diye biliyorum. hatta oruçluyken bile olunursa bozmak gerekir. ve o günü daha sonra tutmak gerekiyor. eğer tutulabilir olsaydı din kitaplarında sonradan kaza orucu tutulur denmezdi. ben bir ilmihal kitabında okumuştum ufak 5 krş büyüklüğünde bir kan geldiyse oruç bozulur diyordu.