• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ekim Anneleri

evet yinede istiyo su vesen reddedi yo bi yerde okumuştum su verin kandırın diye ama cıxx bizimkini kandırmak ne mümkün ağlıyo çokda uyumuyooooşimdi devam sütü inek sütüne oranla az daha tatlıya süte balmı katssam ne dersinizzz

ben sabah sütüne alıştırırken ilk keçiboynuzu tozu koymuştum kakaolu süt gibi oluyor hemde tadı şekerli oluyor tabi doğal.onu sevmişti.bazende 2 tane cici bebe ve 1 çay kaşığı bal katıyordum. ama artık sadece ılık süte 1 çay kaşığı kestane balı katıp veriyorum. öyle içiyor. zaten kestane balına çok alıştı artık çiçek yada çam balı istemiyor tatlı geliyor herhalde onlar.benim gibi kestane balı seviyor artık :34:

sonunda buldum zeynep modeli

$kral tacı.jpg

kızlar merhabalar,

serviste arkadaşlar izinli, iki kişi kaldık,
bugün diğer arkadaşın tayini çıktı, işler yoğundu
şu sıralar daha yoğunlaşacak,
siteye giriş yapamıyorum

ben uzun zamandır devam sütü vermiyorum, 1 yaş üstü bebelac
milupa veya pınarın sütünü içiyor, hatta memeden kestikten sonra
bazen 2 paket içmeye başladı,

gece veya gündüz ayrımı yapmıyorum, kızım sütü görünce süt diyip
eline alıyor açmaya çalışıyor açamayınca anne aç diyor,

ablamda geçenlerde normal süt ver demişti, pek bir faydası yok diye,
bir de bu sütlerin biraz tadı tatlı gibi geliyor bana, ben pakette süt kaldığında
içemiyorum hemen eşime veriyorum

bu arada cemre'yi 23.00 den önce yatıramıyorum ve eskisi gibi günde 2 kez az da
olsa yatmıyor, bir kez onda da 30 dk, çok yorulursa belki 1 saat civarı yatıyor,
halasına soruyorum genelde sabah civarı (öğleyi buluyor) yatıyor, öğleden sonra
yatmamış oluyor,

kızlar merhabalar,

siteye giriş yapamıyorum

bir de bu sütlerin biraz tadı tatlı gibi geliyor bana, ben pakette süt kaldığında

olsa yatmıyor, bir kez onda da 30 dk, çok yorulursa belki 1 saat civarı yatıyor,
yatmamış oluyor,

maralcığım bebelac ve milupanın sütleride devam sütü ile aynı zaten. biri toz şeklinde sen sulandırıyorsun,diğeri hazır yapılmış. içerikleri aynı yani

Son düzenleme:
kızlar merhabalar,

siteye giriş yapamıyorum

yatmamış oluyor,

kızz bu ne yoğunluk özletme kendini geyylllllllll

ama normal sütünmü bi faydası yok benmi yanlış anladımmmmmmm

$images.jpg $imagesCAUBO0HF.jpg

ayy kızlar vişnenin fiyatı yükselmeden biraz depolasak yaa buzluğaaaaaaa ramazandada süper olurr

bide şu pastalardan hangisi güzel hangisini yapsammmm

Son düzenleme:
Kartopu teşekkürler verdiğin bilgi için .
Zefey canım ben 2 katlı pasta istiyorum bu sene . ilk sene 1 şeklindeydi . 2 katlı daha zengin duruyor.
ayrıca kahverengi ve mavi çok güzel uyum sağlar .

kartopu,
devam sütleri derken toz halinde olup sulandırılanlardan kastetmiştim,
onları uzun süredir kullanmıyorum,

zefey,
normal günlük süt, inek sütü vermek anlamında söylemişti, 1 yaş üstü,
devam sütü olanların pek yararlı olmadığından bahsetmişti, ablamın biri 2 yaşına
kadar devam sütlerinden, paket sütlerinden vermişti, diğer ablam pek öyle dikkat
etmez,

ne zaman eminönüne gidiyorsunuz, ben 1 hafta tatile çıkayım diyorum da,

Zayef esim birakmak istiyor uzun zamandir devam sutunu ama bizimki gece cok uyaniyo sut icin agliyo hazirlayana kadar kiyameti kopariyo biktim bende gece ugrasmaktan yusufun devam sutune bebe buskivisi atiyodum ole alisti farkli icmiyo simdi sutede atiyorum calkalayinca tane kalmiyo iciyo sutu ama devam sutu kadar cok deil gunduz ikisinide icmiyo ben gece beslenmesini kesmek istiyorum umarim keseriz suan 3 gecedir sut veriyorum iciyo
Sıkici bi gundu siz dogum gunu telasindasiniz ne guzel bizim cagircak kimsemiz yok
Umarim herkes iyidir opuyorum sizi

valla ikiside güzel canım ama sen 1 yaşta rakamlı yapmamıştın pastanı yanlış hatırlamıyorsam. 2 yaş için rakamlı olabilir diye düşünüyorum :34:

:34::34::34:

Zefey canım ben 2 katlı pasta istiyorum bu sene . ilk sene 1 şeklindeydi . 2 katlı daha zengin duruyor.

ya iki katlı pastayı bende düşündüm hatta dün bayağı video izledim üzerine figür yapmak için peppee ve köpek figürlerini bayaa önceden çalışmam lazım hemde donması açısından bakalım hayırlısıı

kartopu,
devam sütleri derken toz halinde olup sulandırılanlardan kastetmiştim,
onları uzun süredir kullanmıyorum,

zefey,
normal günlük süt, inek sütü vermek anlamında söylemişti, 1 yaş üstü,
devam sütü olanların pek yararlı olmadığından bahsetmişti, ablamın biri 2 yaşına
kadar devam sütlerinden, paket sütlerinden vermişti, diğer ablam pek öyle dikkat
etmez,

ne zaman eminönüne gidiyorsunuz, ben 1 hafta tatile çıkayım diyorum da,

hmm anladım cnm ne zaman çıkacksınn tatileeeee

Zayef esim birakmak istiyor uzun zamandir devam sutunu ama bizimki gece cok uyaniyo sut icin agliyo hazirlayana kadar kiyameti kopariyo biktim bende gece ugrasmaktan yusufun devam sutune bebe buskivisi atiyodum ole alisti farkli icmiyo simdi sutede atiyorum calkalayinca tane kalmiyo iciyo sutu ama devam sutu kadar cok deil gunduz ikisinide icmiyo ben gece beslenmesini kesmek istiyorum umarim keseriz suan 3 gecedir sut veriyorum iciyo
Sıkici bi gundu siz dogum gunu telasindasiniz ne guzel bizim cagircak kimsemiz yok
Umarim herkes iyidir opuyorum sizi

yaa süt içiyo demekki
bende senin gibi aynı dertten muzdarıbim emmek yok ama bu devam sütü yapma derdimiz var bi ağlamayaa başlıyo suyla kandırmaya çalışıyorum yok istemiyo süt gelene kadarda ağlıyo kurulu saat gibide üçte başlıyo suyu ılıt biberona koy çalkala vallaa uykulu uykuluıuı zor oluyo biz bu çocuu nasıl büyüttük hiç bi fikrim yok uykusuz gecelerimizz çok zor günlermiş kıszz anaların hakkı ödenmez gerçektennnnn hele birde çalışıyorsa hiçççç
deeeee bu gece beslenmesini nasıl keseceğim hakkında bi fikrim yok annem büyüdükçe uykusu derinleşir uyur diyor napıcazz sizce napalımmmmm

günaydın kızlarrrrr

burda ekişmde doğum yaopan bi arkadaşım vardı daha yeni bugün görebildim ayy bi pastalar yapmış bi pastalarr şeker hamurundan bayıldım ön denemeler yapmışlar süper harika bişi olmuş
fundaa yavrummmm okuyosan beni öpüyorum seni kıss mucukss
bu arada kızz tam tamına 30 kilo vermiş gözlerime ibnanamadım bi avuç popişi varr yavrum yaa resmen içinden bi insan çııkmışşş herneyse malzemelerini nerden aldın dedim nüans ın gerisinde bi yerler tarif etti ama gideceğimiz zaman adını ve tarifini iyice alırım nüans pahalı dedi burası oraya oranla daha ucuzmuş zaten bu 1 yaş doğum gününde kurabiş falan yapmıştıı birbirimizden habersiz mesela kurabiyesine özel kutular almış ordan çok ucuz demişti eminönüne gidersek orayı bulalımmmmmmmmmmm yarın yada bugüğn giderim yanına değişik tarifler fikirlerr babındaaaaaa

bu iki katlının kesimi servisi nasıl olcek acapp kolay olurmuuuuuu ama daha çok dilim çıkar daha iyiiiiii

Zayef canim 3de 1kez kalkiyosa iyi yine yusuf kalkiyo 2yudum iciyo uyuyo sonra yine surekli taze mama yapamiyorum gece 2biberon bitiriyo kestiremiyorum nekadar emicek 5dk sonra yine emicekmi yaptigim mama bitene kadar duruyo e faydadan cok zarar oluyo normal sutu pek sevmediginden azalti ama mizirdaniyo cok biran once biraktirmam lazim
Form sakin tatildemi herkes
Oglusum gelir simdi gorusmek uzere

GÖZLERİNİZİ KAPATTIĞINIZDA AKLINIZA İLK GELEN ŞEYİN, GÖZLERİNİZİ HAYIRLISIYLA AÇTIĞINIZDA GERÇEKLEŞMESİ DİLEĞİYLE..hayırlı cumalar

Back