Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günayydın bebekkkkkkk
yarın hazırlıklar tam gaz toparlanırsınnnnn bence gece çıkında gündüz durmaz belki arabada elif güneş kremi aldınmı minnaınaaa
valla migrosda kampanya vardı gunes kremlerinde bize Garnıer aldım Elifede Arko bebek gunes kremi aldım, chicconun vardı aslında elifin ona kardeşime verdim köye giderken..Valla dün bşyler hazırlayayım dedim toputopu 6 gun bisürü elbis ekoydum ama eminimki çoğunu giyemicem, bugun elemem lazım..daha elife hazırlamadım bsyler..çok işim var,,acaba elif için neler koysam bi kartopudan özet alam bidaha..ya sinekkoucu aldım ama o kola takılanlardan almadım.gerci park yatak var giitiğimiz yerde, onun cibinliği de var..yeter mi acaba ??
bide maşşallah diyim elif arabada duruo daha doğrusu hmn yatıoo :)) ona göre bi saat bulmam lazım.sabaha doğru ccıkarsak yine uyur zaten..gece cıkmak istemıom ilkdefa gtcez eşim yolu bulur mu bilmıom..bi oteli arayamda soram,hiç sormadım giriş saatini:)) ya bide hava bozuo gibi, acaba bizi etkiler mi,rüzgar ve yagıs dıolar ama
valla migrosda kampanya vardı gunes kremlerinde bize Garnıer aldım Elifede Arko bebek gunes kremi aldım, chicconun vardı aslında elifin ona kardeşime verdim köye giderken..Valla dün bşyler hazırlayayım dedim toputopu 6 gun bisürü elbis ekoydum ama eminimki çoğunu giyemicem, bugun elemem lazım..daha elife hazırlamadım bsyler..çok işim var,,acaba elif için neler koysam bi kartopudan özet alam bidaha..ya sinekkoucu aldım ama o kola takılanlardan almadım.gerci park yatak var giitiğimiz yerde, onun cibinliği de var..yeter mi acaba ??
bide maşşallah diyim elif arabada duruo daha doğrusu hmn yatıoo :)) ona göre bi saat bulmam lazım.sabaha doğru ccıkarsak yine uyur zaten..gece cıkmak istemıom ilkdefa gtcez eşim yolu bulur mu bilmıom..bi oteli arayamda soram,hiç sormadım giriş saatini:)) ya bide hava bozuo gibi, acaba bizi etkiler mi,rüzgar ve yagıs dıolar ama
selam tatilciler .
sevozy iyi tatiller canım . Erdek'e mi gidiyorsunuz ? otel girişleri genelde öğlen 2 oluyor . ama sen sor yine de.
yok canım erdeğe gitmiyorlar zefey yanlış hatırladı küçükkuyuya gidiyor sevozy
eşim valizi görünce donar kalır . ne kadar çok şey almışsın diye .. ama her birini giyerim valla .
kartopu Bodrum a uçakla mı gittiniz? tur paketine dahil miydi ? yoksa sen ayrıca mı aldın ?
haklısın . çocukla çok zor oluyor tatile gitmek . kendimizden çok onun eşyaları var zaten.
arabada sorun çıkartmadı mı ? yol uzun ya . sürekli mola vermişinizdir:)) uyumadığı dakikalarda sıkılmıştır.
erdekmiydi kız sizin yer haritadan bakıyom şimdii bayağı yakın bi yermiş zaten uyumasada çabuk geçer,
biz altınkuma gidersek yandık yedi sekiz saat sürerrde altınoluk olursa eğer oda yakın erdek kadar olmasadaa
bide sık biş elbisede al nolur nolmaz bulunsun
selam tatilciler .
sevozy iyi tatiller canım . Erdek'e mi gidiyorsunuz ? otel girişleri genelde öğlen 2 oluyor . ama sen sor yine de.
yok canım erdeğe gitmiyorlar zefey yanlış hatırladı küçükkuyuya gidiyor sevozy
süperrrr çok güzeldir oralar sevozy . orada hava böyle değildir canım . endişelenme . deniz zaten çivi gibidir.
ben valiz yaparken yatağın üstüne tüm kıyafetlerimi atar eleye eleye geri koyarım . ilk önce çok seçerim sonra yine elerim . ama genelde İstanbul da giyemeyeceğim tüm kıyafetlerimi yanıma alırım . gün içerisinde de birkaç kere değiştirirm. sırtında taşımıycan ya al bence fazla fazla . değişik değişik giyersin işte .
Elife de bolca kıyafet al . ana kız giyinip giyinip soyunursunuz :))
Sevozyy tatile gidiyormuşsun, güle güle git canımmm
sevozy daha önce gittin mi bilmiyorum ama ; Yeşilyurt köyü ve Zeus Altarı na mutlaka gidin. Kaz dağlarının eteklerinde. müthiş manzara ya sahip . Edremit körfezi ayaklarının altında . bir de Assos Behramkale biraz uzak belki ama orası da müthiş .