• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ekim Anneleri

günayydın bebekkkkkkk
yarın hazırlıklar tam gaz toparlanırsınnnnn bence gece çıkında gündüz durmaz belki arabada elif güneş kremi aldınmı minnaınaaa

valla migrosda kampanya vardı gunes kremlerinde bize Garnıer aldım Elifede Arko bebek gunes kremi aldım, chicconun vardı aslında elifin ona kardeşime verdim köye giderken..Valla dün bşyler hazırlayayım dedim toputopu 6 gun bisürü elbis ekoydum ama eminimki çoğunu giyemicem, bugun elemem lazım..daha elife hazırlamadım bsyler..çok işim var,,acaba elif için neler koysam bi kartopudan özet alam bidaha..ya sinekkoucu aldım ama o kola takılanlardan almadım.gerci park yatak var giitiğimiz yerde, onun cibinliği de var..yeter mi acaba ??

valla migrosda kampanya vardı gunes kremlerinde bize Garnıer aldım Elifede Arko bebek gunes kremi aldım, chicconun vardı aslında elifin ona kardeşime verdim köye giderken..Valla dün bşyler hazırlayayım dedim toputopu 6 gun bisürü elbis ekoydum ama eminimki çoğunu giyemicem, bugun elemem lazım..daha elife hazırlamadım bsyler..çok işim var,,acaba elif için neler koysam bi kartopudan özet alam bidaha..ya sinekkoucu aldım ama o kola takılanlardan almadım.gerci park yatak var giitiğimiz yerde, onun cibinliği de var..yeter mi acaba ??

bide maşşallah diyim elif arabada duruo daha doğrusu hmn yatıoo :)) ona göre bi saat bulmam lazım.sabaha doğru ccıkarsak yine uyur zaten..gece cıkmak istemıom ilkdefa gtcez eşim yolu bulur mu bilmıom..bi oteli arayamda soram,hiç sormadım giriş saatini:)) ya bide hava bozuo gibi, acaba bizi etkiler mi,rüzgar ve yagıs dıolar ama:50:

bide maşşallah diyim elif arabada duruo daha doğrusu hmn yatıoo :)) ona göre bi saat bulmam lazım.sabaha doğru ccıkarsak yine uyur zaten..gece cıkmak istemıom ilkdefa gtcez eşim yolu bulur mu bilmıom..bi oteli arayamda soram,hiç sormadım giriş saatini:)) ya bide hava bozuo gibi, acaba bizi etkiler mi,rüzgar ve yagıs dıolar ama:50:

erdekmiydi kız sizin yer haritadan bakıyom şimdii bayağı yakın bi yermiş zaten uyumasada çabuk geçer,
biz altınkuma gidersek yandık yedi sekiz saat sürerrde altınoluk olursa eğer oda yakın erdek kadar olmasadaa

bide sık biş elbisede al nolur nolmaz bulunsun

herkese hayırlı cumalar olsun kızlar

selam tatilciler .
sevozy iyi tatiller canım . Erdek'e mi gidiyorsunuz ? otel girişleri genelde öğlen 2 oluyor . ama sen sor yine de.

süperrrr çok güzeldir oralar sevozy . orada hava böyle değildir canım . endişelenme . deniz zaten çivi gibidir.
ben valiz yaparken yatağın üstüne tüm kıyafetlerimi atar eleye eleye geri koyarım . ilk önce çok seçerim sonra yine elerim . ama genelde İstanbul da giyemeyeceğim tüm kıyafetlerimi yanıma alırım . gün içerisinde de birkaç kere değiştirirm. sırtında taşımıycan ya al bence fazla fazla . değişik değişik giyersin işte .
Elife de bolca kıyafet al . ana kız giyinip giyinip soyunursunuz :))

eşim valizi görünce donar kalır . ne kadar çok şey almışsın diye .. ama her birini giyerim valla .
kartopu Bodrum a uçakla mı gittiniz? tur paketine dahil miydi ? yoksa sen ayrıca mı aldın ?

eşim valizi görünce donar kalır . ne kadar çok şey almışsın diye .. ama her birini giyerim valla .
kartopu Bodrum a uçakla mı gittiniz? tur paketine dahil miydi ? yoksa sen ayrıca mı aldın ?

yok canım arabayla gittik. bizi o kadar eşya ile uçağa almazlardı zaten :1: yada bilet parasından fazla bagaj parası öderdik herhalde
:52: bizim bebek arabamız bile bir yığın yer kaplıyor bagajda. koca araba tıklım tıklım doluydu anlayacağın :53:

haklısın . çocukla çok zor oluyor tatile gitmek . kendimizden çok onun eşyaları var zaten.
arabada sorun çıkartmadı mı ? yol uzun ya . sürekli mola vermişinizdir:)) uyumadığı dakikalarda sıkılmıştır.

meloşşdaa misafir ağırlamaktan bi hall olduu meloşşş arada uğraa kızz günlerde neler yapıoosunnnnnnnnn resim bekliorum sabırsızlıklaaaaaaaaaaaaa

sevozy daha önce gittin mi bilmiyorum ama ; Yeşilyurt köyü ve Zeus Altarı na mutlaka gidin. Kaz dağlarının eteklerinde. müthiş manzara ya sahip . Edremit körfezi ayaklarının altında . bir de Assos Behramkale biraz uzak belki ama orası da müthiş .

erdekmiydi kız sizin yer haritadan bakıyom şimdii bayağı yakın bi yermiş zaten uyumasada çabuk geçer,
biz altınkuma gidersek yandık yedi sekiz saat sürerrde altınoluk olursa eğer oda yakın erdek kadar olmasadaa

bide sık biş elbisede al nolur nolmaz bulunsun

selam tatilciler .
sevozy iyi tatiller canım . Erdek'e mi gidiyorsunuz ? otel girişleri genelde öğlen 2 oluyor . ama sen sor yine de.

yok canım erdeğe gitmiyorlar zefey yanlış hatırladı :1: küçükkuyuya gidiyor sevozy

süperrrr çok güzeldir oralar sevozy . orada hava böyle değildir canım . endişelenme . deniz zaten çivi gibidir.
ben valiz yaparken yatağın üstüne tüm kıyafetlerimi atar eleye eleye geri koyarım . ilk önce çok seçerim sonra yine elerim . ama genelde İstanbul da giyemeyeceğim tüm kıyafetlerimi yanıma alırım . gün içerisinde de birkaç kere değiştirirm. sırtında taşımıycan ya al bence fazla fazla . değişik değişik giyersin işte .
Elife de bolca kıyafet al . ana kız giyinip giyinip soyunursunuz :))

Sevozyy tatile gidiyormuşsun, güle güle git canımmm

canlarımmm tesk ederim, kucukkkuyu-çanakkale..sabah aradım bayan 10-11 gibi girebilirsiniz odaya dedi, sabah erken cıkarız,öğlene kalmadan,yada ağır ağr öğlen gibi gideriz..
inşallah şöle biraz kafam rahat olsun artık cok bunaldım ya..

sevozy daha önce gittin mi bilmiyorum ama ; Yeşilyurt köyü ve Zeus Altarı na mutlaka gidin. Kaz dağlarının eteklerinde. müthiş manzara ya sahip . Edremit körfezi ayaklarının altında . bir de Assos Behramkale biraz uzak belki ama orası da müthiş .

ilkdefa gidiyorum cnm..sen bna söle böle gidilecek yerleri ben not alayımmm..inş giderim sevmıoom öle oturmayı,

Yeşilyurt köyünden bir ev alsam ve hayatım boyunca orada yaşasam .
zeytinyağı , zeytin al mutlaka . Zeus altarı na çıkın . aman nefesin sıkışmasın . biz burada nefes almıyormuşuz. oradaki oksijen oranı dünyanın ilk sıralarında .
assos a giderseniz yaklaşık 20 km Çanakkale ye doğru . Athena tapınağı var . Görülmesi gerekir.
Fotoğraf makinesi almayı unutma . İleride fındığına güzel anılar kalsın.
Benim bildiklerim bu kadar . İyi tatiller , bol gezmeler .

bugünün karikatürü
:1::1::1::1::1:
$2d8i1dx.jpg

Back