efede dişini çıkarttığı zaman öleydi köpek dişlerini durduk yere çığlık atardı ben gidince ağlaması şiddetlenirdi babasını görüncede anlatmılştımyaa sankı stopa basılmış teyip gibi pıt susardı bu hafta biraz sakinleşti ama ışık açmıyorum ben alışmasın
bu dönemide atlatacaklar inşallahhhh çnkü hepimizde aynı anda olodu dönemsel bişi galiba
Meloşşşş bi arkadaşım aqua park kaş otelde balayı yaptı daha yeni başladı işee çok met ettiii bende bakim dedim fırsatlara düşmüş nasılş hiç biliyomusun bu otel hakkındaa
Aquapark Hotel Kaşta Sezon Boyu Tatil!
BAK FIRSAT BU UYGUN OLUYO AMA GÜNDE AZ OLUYO ONCA YOLU TEP GEL 3 GÜN İÇİN :sssss NE BİLİMKİ KAŞ IN DENİŞZİ NASIL ACEP
BU ARADA SEN DENİŞZE SOKMAYA BAŞLADINMI MİNNAK OĞLUŞUU
sen odasını ayırdın mı efe'nin?
Kaş çok güzel, denizi kumsalı falan. Otelde kalan ve kaş'lı birine sordum ben de şimdi, güzel olduğunu söylüyor. Adadaymış, çok güzel dedi. Gelirsen haberim olsun kız..
başladık.. Cumartesi - pazar soktuk fakat korktu bizimki. Babasının boynuna bir sarılışı var ki. Ben normalde çok severim denizi ama iki senedir adımımı bile atmıyorum, tuzlu tuzlu kendimi yapış yapış hissediyorum.
Bu arada kaş'ın denizi suyu çok güzeldir, araştır istersen, kekova plajı var dünyada nadir plajlardan biri. Ama 3 gün kısa. 5-6 gün olsa daha iyi.
Zatii hep hayalimde vardı tekneyle açılmak sonra tekneyi durdrurum bi koyda tekneden atlamakk dalmakk wuuuuuu bunda oda varmış arkadaşlar öle yapmışlar
Evet zaten Kaş'a gidip de Kekova'ya tur yapmadan dönmek olmaz. Kalkan var Kaş'ta bi de, orası da çok güzel. Kız burnumuzun dibi ama bi yere gittiğimiz yok. İnsan sahibi olduklarının kıymetini bilmezmişya. Yok yolu uzun yok bilmem ne bahane ediyoruz hep. Mesela Olimpos var bize yakın, günübirlik gidebilirsin, ama gitmiyoruz, çocuktan önce giderdik de sonra zor gelmeye başladı. Enerjim yok artık.. Düşünsene kek/börek yapacak bile enerji kalmamış bende
ayy tatil sezonu açıldı tabi ne güzel muhabbet.
olimpos'a gitmiştim ben çıralı da kalmıştık Bade yoktu tabi . orada zaten ya bungalov ya da pansiyon vardı 4 sene önce tabi .daha çok marjinal gençlere hitap ediyor bence. bir kere gidip görülmesi gerekir. yanartaş var çık çık bitmeyen bir dağ . gece gitmiştik yusuf yusuf çok kalabalık olmasına rağmen .sucuk ekmek ve şiş alıp tepede kendinden yanan ateş var orada afiyetle yemiştik gençlik işte . şimdi çocukla gidilecek bir yer değil .
kekova da müthiş bir yer orada da tekne gezintisi yapmıştık . kayıp kent sular altında suyun rengi turkuaz . tekne duruyor sen de o müthiş suya atlıyorsun . ayyy çok özledim tatil yapmayı.
kaş da sualtı tüplü dalış için en iyi adres.
ben yapmıştım tüplü dalış Bodrum da . bu arada teyzem bodrum da yaşıyor ve dalış eğitmeni .
ama ben en çok marmaris , datça ve gökova (akyaka) yı seviyorum.
ayy gidin kız ne güzel yakınmış sana . Ben Kemer'e de çok geldim . çocukluğumdan beri her yaz giderdik . teyzem turizmci çok çalıştı oralarda . sen nerdesin ?
anılarım debreştiiii
eşim haftaya kemer'e 50 kişilik bir grubu kampa götürüyor 1 hafta 22-29 haziran arası yok. Ben şişli ye annemlere geçicem bu bir hafta . Temmuz da da teyzeme gitmeyi düşünüyoruz bodrum'a . Gidip onda kalıcaz zaten yalnız yaşıyor teyzem . Bade'yi de çok özlemiş. Haftasonları da babamın yazlığına gidiyoruz . Bade sezonu açtı , havuza girdi bu haftasonu.
Biz şanslıyız tüm büyük aile fertlerinin yazlıkları var . Nereye gideceğimizi şaşırıyoruz hepsi bizi istiyor.
Hiçbirini kırmadan hepsine gitmeye çalışıcaz . Böyle geçer işte.
Iyi akşamlar bebeklerrrrrrrrr şöleee deniz kenarında yağlanıp güneşlenmek vardıııııııııı şimdik çokk canım çekti kartopumdan ötürü
Neyse az kaldıı
izin kağıdımı yazdırdım ağustosun beşine ohh
havuzu girdimi sudan tiksinme falan oldumu nasıl sevdimi kolluk takıyomusun ayy ne kadar sordum ahydiin byy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?