- 7 Aralık 2010
- 5.475
- 51
- 113
Wuuuu... Sevozycan coşmuşsun kızz... O kadar yemeği ne ara yaptın..
Dün bizim ofis çalışanlarının yemeği vardı, oğlum da babasıyla plaj voleybolu oynamaya gitti. Babası oynarken bizimki kızlarla kum oynamış, aman yarabbim eve bi geldi ki saçlarının arası sırf kum. Bi de yıkatmıyor başını, kavga dövüş yıkadım ama sabah hala kum doluyudu saçlarının arası... Sıpam benim, kızlarla çok güzel oynamış..
ay bizimkide kafasına su döktürmüyoo bu aradaa bi yıldır oğlumu hiç yıkamadım yani annemin dediği kadfar biliyorum geçenlerde kalkıştım kıyameti kopardı odun gibi durduu suyu dökmemle çıkartmam bir oldu anamm o nasıl bağırıştı öle
kızz bizimkide kızlarla güzel oynuyo ama erkekleride ayırmıyoo kızların yanaklarınaa cücücücüü oy oy bişiler yapıyo tuhaf sevimli sesler çıkarıyoo yerim onuunn beş numaralı dötünüüüüüüüüü
ee artık kum sezonu başladı:) biizmkide kapıda dedisinin kum cuvalı vardı...actılar elifin hn ım hizmetine cuvalın ağzını..mahalledeki ablalarıyla kum oynuo.kovasına dolduruo pasta yapıo..ters cevirip üstüne vuruo,ablalarından öğrenmiş:) ama Allahdan başa dökmeyi daha öğrenmedi akşam ablaları sapırsupur öptüya,hiç istemıom allah bılıo ya.ne öle, bişey de diyemedim.hemn banyoya kos bıcıbıcı dedim... duş aldık kıscemle
ay bizimkilerde elleriyle yavrumun yüzünü avuçluyoo yapmayın sevmiyy yavrum diyom ama onlarında kanı kaynıyoo zaarrki
bu arada çocuk kapıda oynayınca bende seviniyom evde pc başında pinekleyen çocuk istemiimm benn kuvvetm yettince çıkarcam ben hepp kapıda elişşi yaparım oda oynar ahahahahha