Günaydın kızlar
grubumuzun en gülen yüzlü en cana yakın üyelerinden biri Aslımızı kaybettik buradaki nick i neydi bilemedim bulamadım eski yazılarını Mayanın annesi belki bilirsiniz ne olur siz de oun için bolca dua edin Maya annesiz kaldı ona da çok dua edin olur mu
cok gecmıs olsun aydebaa... yavrukuşş cog ağladı mı nasıl düştü kiii??
kızzzlar.havada bi tuhaf.n eyapsak haftasonu..bnm elifim iilesşti diodum iki gündür yine ağız burun akıo.soğuksoğuk terlıoo yaa.ilaçlara tekrra başladım.hatta bnm hatam iileşti diyp kesmiştim 4 günde..onadan mı tekrarladı acaba,,nie böle oluo anlamadım ya
Günaydın kızlar
grubumuzun en gülen yüzlü en cana yakın üyelerinden biri Aslımızı kaybettik buradaki nick i neydi bilemedim bulamadım eski yazılarını Mayanın annesi belki bilirsiniz ne olur siz de oun için bolca dua edin Maya annesiz kaldı ona da çok dua edin olur mu
Günaydın kızlar
allah rahmet eylesin, maya bana yabancı gelmedi (ben de maya ismini koyup koymamakta tereddüt etmiştim de), rahatsızlığı mı vardı?, maya ya kim bakacak şimdi, allah hayırlı insanları karşısına çıkarsın ve anneliğin eksikliğini pek hissettirmesin, aslı'nın da allah toprağını bol etsin, günahları affetsin ve makamını cennet eylesin...
antibiyotiği yarım kesmeyecekmişsin canım, 5 günse 5 gün, 7 günse 7 gün vermen gerekiyormuş
Başımız saolsun çook üzüldüm ALlah rahmet eylrsin neden vefat etmiş ne olmus
illet hastalık kanser arkadaşlar
illet hastalık kanser arkadaşlar
Günaydın kızlar
maya nerde şimdi acaba, kim bakıo??
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar
cok gecmıs olsun aydebaa... yavrukuşş cog ağladı mı nasıl düştü kiii??
kızzzlar.havada bi tuhaf.n eyapsak haftasonu..bnm elifim iilesşti diodum iki gündür yine ağız burun akıo.soğuksoğuk terlıoo yaa.ilaçlara tekrra başladım.hatta bnm hatam iileşti diyp kesmiştim 4 günde..onadan mı tekrarladı acaba,,nie böle oluo anlamadım ya
Canım geçmiş olsun. Cemre de hasta gibi, soğuk soğuk terliyor. Sesi de kısıldı. Dün peditus verdim.
Kizlar okadar degisik bi aciki bu tarifi yok durup durup maya aklima geliyor dustigunde kimkaldiracak eli uf oldugunda kime nazlanacak anne sevgisi sevkati okadar farkliki allahim yardimcisi oldun hep iyilerle karsilastirsin bole salak salak yiruyorum bnde yollarda kendimi gelemedim hala allahim bizi cocuklarimiza cocuklarimizoda nize bagislasin allah ailedone sabir versin okadar iyi yurekli becetikli cana yakin bi arkadastiki
Annem ben sancıyla gidip sezeryanla çıktım doğumdan çok şükür rahattı sıkıntı yaşamadım iyikide sezeryan olmuş yaniiiozzlem83
kıss sen normalmi oldun sezeryanmıııı bidee oğluşş kaç ekimde doğduu
kızlar bide bu Meningokoksemi aşısı ne olaccakkk yaa ne zaman kadar vurulması lazım ne düşünüyosunuzz bu hep kafamı kurcalıyoooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?