2011 Ekim Anneleri

sevozyy efenin şekerini yollamıştım sana baktınmıı bak bii beendinmii kelebeğin arkasına mıknatısta koydum eğer şekeri yemek istediklerinde kelebeği çıkarıp buzdolabına assınlar diee

sevozyy efenin şekerini yollamıştım sana baktınmıı bak bii beendinmii kelebeğin arkasına mıknatısta koydum eğer şekeri yemek istediklerinde kelebeği çıkarıp buzdolabına assınlar diee

cnm detaylı baktım valla guzel olmuş.gösterişli ve kullanışlı,ellerine sağlık..kaç tane yaptın böyle..Yoks abu denemelik mi??

cnm detaylı baktım valla guzel olmuş.gösterişli ve kullanışlı,ellerine sağlık..kaç tane yaptın böyle..Yoks abu denemelik mi??

yok yok be denemelikk denemeden kenaraa koymayamm didimmmmmm sadece bi tane yaptım saol bebekkk
yaralı ceylanım kartopum nirdeeeeee

ayy haftasonu ğpendik pazarına gittimm çok güzel şeler var kız çocuklarınaa tütü etekler beş liraa güzel cıvıl cıvıl bady ler beş liraa okadann heveslendimki yahuu hep kızlara çıkarıyolar bölee şeleriii pazarıda güzelmiş belkim yine giderim haftayaa tam bakamadım geç gittik diye bu istanbulda gittiğim ikinci büğyük pazar en büyüğü beylikdüzündeki bazaardııı ama pendik pazarınıda şiddetle tavsiye ediiyoooreeeeeeeeeeee

ben cokcok eskiden gtmiştir. o zmn tren istasyonun ordaydı.giyim konsuunda enbuyuk pazarlardanmış.Şimdi taşınmış başka yere öle duydum.Bastan aşağı kılık kıyafet.ne ararsan artıkk

ben cokcok eskiden gtmiştir. o zmn tren istasyonun ordaydı.giyim konsuunda enbuyuk pazarlardanmış.Şimdi taşınmış başka yere öle duydum.Bastan aşağı kılık kıyafet.ne ararsan artıkk

aynen öle kıss şu beli lastikli pantolonlar çıkmışya dar paça şinmdi mağazada bakmıştım bu50 tlydi pazarda 10 tl aynısı birebirr
şimdi pendik sahilinin orda açılıyo koskocaman pazar yeri yapmışlar kubbeli mubbeli tam nerde bikliyomusun kartopuyla buluşmuştukya cevizlide oranın az daha ilersinde sahilde

birde bu arkadaş orijinal diye getimiştiya max faktör m.a.c. loreal ürünleri hepsini pazarda gördümm hemde daha ucuzaa şimdi onlar çakmaa ymış bak pazardada gördüm desem küscekkktii bende geri verdimm aldıklarımı napmm

kız sahilde pazar mı olur??

kız sahilde pazar mı olur??
yaa denizin dibi değilde bu cevizli gittiğimiz yer varya onun sırasında gibi düşün yolun bu tarafındaa

ya bide medıkal park var optımumn orda..tam o sokaklarda bi yerde pazar varmış..hep böle marka şeyler satıolarmış.kaliteli.bzm bı arkadas hep ordan alıom dıoo..boşa mağazalara bi ton para verıonuz dıoo

ayy göztepe pazarını diyonn seynn cumartesi oluyoo kardeşim gitti oraya dün değil eveli gün bi kalın askılı bady almış kot etek almış hep 10 tl zaranın kalın askılı badyleri hemde benimde gözüm döndü emme bakamıyorumki efeyle tezgahları dağıtmak istiyoooooo hep karpuzların başına gidip yuvarlamak istiyo gol gol diyee pendik pazarının sonuna gelmiştim sadece bi tane masa örtüsü alabildimm çok cizel 2,5 tl yee bide efeye müzik aleti aldık şu tokmaklarla vurunca piyano gibi ses çıkarıyoyaa rengarenk butonları oluyoo 6 tlydi odaaaa

maral , düğün nasıl geçti, kardeşine mutluluklar diliyorum

zefey, ızgaraları yapmışsınız sahilde ,önceden görseydim mesajını uğrardık yanınıza. bende gittim birkaç kere pendik pazarına. eskiden daha güzel şeyler olurdu. geçen sene gittiğimde pek beğenmedim. ama optimumun oradaki gerçekten güzel bir pazar. hem çok sakin. çok buyuk değil ama güzel şeyler var.

Meloş sen napıon oğluş napıoo haftasonu bi gün yetmio dimii
bu arada sen napcan doğum gününde hediyelik gibi şeker gibi bişiler yaptırcinmi düşünüyomusunnnn

gelseydiniz super olurduu burakla oynarlardı çocuğun kafa göz yaracağı ne taşlık var ne bişi dümdüz yeşikl alann parkta yokki alıp başını gitsin sadece biraz ,ilerde oturan ailenin efe ayarında sakin bi çocuğu vardı parmağını ısırmış bizimki yoksa bisikletiyle toplarıyla kendi kendine oynadı çok güzeldii kamyonuyla küreğinide götürmüştüm tam teşkilattı yani

Gözepe pazarınamı gitsem bu haftada nee hiç gitmedim neyse efeyi postalayabilirirsem anneme çünkü çok sağa sola kaçıyo yaww

kızlarr efe ilk defaa çişini haber verdi ama yaptıktan sonra :)))))))
buda bi başlangıç olabilir yapmadan önce lazımlığına oturdu ıhh ıhh demeye başladı biz dedik oyun yapıyoo aslında o zaman soysaydık çocuğu belki yapacaktı neyse bi beş dakikaa sonra alttarafına vurup eggg egg dedi babasıda dişdiki çişini söylemeye çalışıyo harbi baktıkki yapmışş üstüne düşsek haber veriri ama ya hiç üstüne düşemiyozkiiii

Meloş sen napıon oğluş napıoo haftasonu bi gün yetmio dimii
bu arada sen napcan doğum gününde hediyelik gibi şeker gibi bişiler yaptırcinmi düşünüyomusunnnn

Günaydın herkese...

İyiyim canım napıyım, yetmiyo malesef, temizlikti, alışverişti, gezmeydi derken.. Mutlaka bişeylerden feragat ediyorum, genelde bu temizlik oluyor Ay hiç sevmiyorum temizlikle uğraşmayı...

Kız benim sizinki gibi bir organizasyonum olamıyor malesef.. Arkadaşlarımın hiç biri yapmıyor böyle günler, ben yapıp çağırınca da hediye beklermiş gibi hissediyorum. Mesela duasını yaptım, diş buğdayını yaptım çağırdım ama baktım hiç bir arkadaşım benimki gibi büyük yapmıyor herkes çekirdek ailesiyle kutluyor, o yüzden bıraktım ben de.. Geçen sene sadece aileleri çağırdım, onlar da eşimin ailesiyle benim ailem, onlar için de çok fazla süs püsle uğraşmadım. Bu sene de aynı olacak herhalde...

kıss gerçktenmi desene baby shower falan yapsaydın hemden hediye bekliyo diceklerdii

biizmkilerde çağırmayınca küsiiipo ya

canım tahlıller ıyı cıktı ama astım ıcın tahlıl yokmus dınleme bulgusu var dıo esım sıkısınca anlasılcakmıs ınsallah deıldır
bıttım tukendım koydeydım 2 gun temızlık temızlık dedem yalnız kalıp dıe geldım kosustur evde off ev berbat temızlık yapmadım yıne kuzenlerım gelcek bugun dısarda buluscaz gezcez halım yok ama aksam gıdıyoklar yarına bıraktım bende ısı sarjımda bıttı sarj aletı bozuldu haberlesemıyorum erken cıkıp dısarda sarj ettırcem cok bunaldım sımdı yusufu yedırıp hazırlanıcam gorusuruz umarımyıne ıslerden basımı kaldırabılırsem tabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…