• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ekim Anneleri

çok fena oldu kabardı,buz koydum üstüne geçmedi,doktora çıktım.ağrı kesici kremle bir pomad daha sürdü. ama acayip ağrıyor. tam parmak ucu olduğu için ağrısı çok olur dedi doktor. :50:

ben ilk başta önemsemediydim ama şiştiğini görünce korktum yaww :43::43::43::43:

ben silikonu sıktım kartopuda ayağı yapıştırırkennnnn alttan bastırıim derken kaynar silikon el,ine geldii :((((((((((((((
bende benm kadar yandı sandım ama çok derin olmuşş:43:

valla kuran da tembelliğe kaçıp pide ayran dağıtam dıdom.bi tatlı..:18:

Tembel senii....
Kız biz kendimizi paralıyoruz bi misafir geleceğinde, ev hanımları 3 çeşitten fazlasını yapmıyor.. Bıkmışlar herhalde evde oldukları için gelenden gidenden.. Bense bi misafir gelecek olsa haftalar önceden başlıyorum liste yapmaya.. Çalışıyorum diye zaten seyrek misafir geliyor onları da gıda komasına sokuyorum:)

Tembel senii....
Kız biz kendimizi paralıyoruz bi misafir geleceğinde, ev hanımları 3 çeşitten fazlasını yapmıyor.. Bıkmışlar herhalde evde oldukları için gelenden gidenden.. Bense bi misafir gelecek olsa haftalar önceden başlıyorum liste yapmaya.. Çalışıyorum diye zaten seyrek misafir geliyor onları da gıda komasına sokuyorum:)

aynı beynde yaa
kızlarr kuranda doğum gününde lahmacun pide yapmayın yaaaaaaa bu oturmaların amacın da zaten şu yokmuu
hıııı bak ne güzel yapmış hemen tarifini alalım becerikli hatumşşşş hıııııııııııııı amann allahımm neler yapmışş falannn desinler otursun konuşsunlarr tarifleşsinlerrlitfenn mahrıum bırakmayalımm misafirleriiiiiiiii

Tembel senii....

anacım h .içi yapcam..nasıl yetiştireyım..Kuran da amac dua valla.fazla laklak yapmasınlar onlarda :9:

silikon tabancasından yandı. beceriksiz olunca insan başına böyle şeyler geliyor işte:14::14::14:

Oy geçmiş olsun.. Üzüldüm, baya sızlar o... Çocukken naylon poşetleri tutşturup damlatırdık, o da benim bacağıma damlamıştı da acısı geçmek bilmemişti, izi bile kaldı..

anacım h .içi yapcam..nasıl yetiştireyım..Kuran da amac dua valla.fazla laklak yapmasınlar onlarda :9:

yaw iice kndimi şey sandımm.anacım bnm pek gelenım yok ama geldi mi ille elimdne gelenın iyisini yaparımmm..Tembel değilimdir meloşş yaniii,bilmem anlatabildim mi:) ama ne bılem cuma yapıım dıom,yetiştiremem sankii ev işi :50:

aynı beynde yaa
kızlarr kuranda doğum gününde lahmacun pide yapmayın yaaaaaaa bu oturmaların amacın da zaten şu yokmuu
hıııı bak ne güzel yapmış hemen tarifini alalım becerikli hatumşşşş hıııııııııııııı amann allahımm neler yapmışş falannn desinler otursun konuşsunlarr tarifleşsinlerrlitfenn mahrıum bırakmayalımm misafirleriiiiiiiii

kız deme öyle:53: bende doğum gününde pide lahmacun falan vermeyi düşünüyorum dışarıda yapacağım için. bak şimdi :26:

aman napayım sizi becerikli diye konuşsunlar bizide tembel kolaya kaçmış diye :21: dimi sevozy can

yaw iice kndimi şey sandımm.anacım bnm pek gelenım yok ama geldi mi ille elimdne gelenın iyisini yaparımmm..Tembel değilimdir meloşş yaniii,bilmem anlatabildim mi:) ama ne bılem cuma yapıım dıom,yetiştiremem sankii ev işi :50:

sıkma canını ,zaten onlar evhanımı bıkmışlardır pasta,börek ,kekden değişiklik olur onlara daha çok severler emin ol. dediğin gibi yanınada bir tatlı (sen hangisini seviyorsan :34:)

ALLAH KABUL ETSİN :1:

kız deme öyle:53: bende doğum gününde pide lahmacun falan vermeyi düşünüyorum dışarıda yapacağım için. bak şimdi :26:

aman napayım sizi becerikli diye konuşsunlar bizide tembel kolaya kaçmış diye :21: dimi sevozy can

dicekelrki ayy şuna bakk pide lahmacunn puffffff
kim istemez tabağınaa kek almayı poaaçaaa değişşük kürdanlı antin kuntin şeleriiiiiiii yiyip yiyip bi daha gidip masayı kurcalamayı ne bilim bana öle daha güzel geliooooooooo

Back