çok fena oldu kabardı,buz koydum üstüne geçmedi,doktora çıktım.ağrı kesici kremle bir pomad daha sürdü. ama acayip ağrıyor. tam parmak ucu olduğu için ağrısı çok olur dedi doktor.![]()
noldu cnmm hayırdırr,silikon tabancası mı:??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok fena oldu kabardı,buz koydum üstüne geçmedi,doktora çıktım.ağrı kesici kremle bir pomad daha sürdü. ama acayip ağrıyor. tam parmak ucu olduğu için ağrısı çok olur dedi doktor.![]()
valla kuran da tembelliğe kaçıp pide ayran dağıtam dıdom.bi tatlı..:18:
silikon tabancasından yandı. beceriksiz olunca insan başına böyle şeyler geliyor işte![]()
silikon tabancasından yandı. beceriksiz olunca insan başına böyle şeyler geliyor işte![]()
Tembel senii....
Kız biz kendimizi paralıyoruz bi misafir geleceğinde, ev hanımları 3 çeşitten fazlasını yapmıyor.. Bıkmışlar herhalde evde oldukları için gelenden gidenden.. Bense bi misafir gelecek olsa haftalar önceden başlıyorum liste yapmaya.. Çalışıyorum diye zaten seyrek misafir geliyor onları da gıda komasına sokuyorum:)
Tembel senii....
Kız biz kendimizi paralıyoruz bi misafir geleceğinde, ev hanımları 3 çeşitten fazlasını yapmıyor.. Bıkmışlar herhalde evde oldukları için gelenden gidenden.. Bense bi misafir gelecek olsa haftalar önceden başlıyorum liste yapmaya.. Çalışıyorum diye zaten seyrek misafir geliyor onları da gıda komasına sokuyorum:)
zatebn uykusuzduuu şimdi bide yanık olduuu((((
anacım h .içi yapcam..nasıl yetiştireyım..Kuran da amac dua valla.fazla laklak yapmasınlar onlarda![]()
aynı beynde yaa
kızlarr kuranda doğum gününde lahmacun pide yapmayın yaaaaaaa bu oturmaların amacın da zaten şu yokmuu
hıııı bak ne güzel yapmış hemen tarifini alalım becerikli hatumşşşş hıııııııııııııı amann allahımm neler yapmışş falannn desinler otursun konuşsunlarr tarifleşsinlerrlitfenn mahrıum bırakmayalımm misafirleriiiiiiiii
kız deme öylebende doğum gününde pide lahmacun falan vermeyi düşünüyorum dışarıda yapacağım için. bak şimdi :26:
aman napayım sizi becerikli diye konuşsunlar bizide tembel kolaya kaçmış diyedimi sevozy can
sıkma canını akşam yemekte 2 kadeh atarım geçer gider
hahahahahahahaha
yaw iice kndimi şey sandımm.anacım bnm pek gelenım yok ama geldi mi ille elimdne gelenın iyisini yaparımmm..Tembel değilimdir meloşş yaniii,bilmem anlatabildim mi:) ama ne bılem cuma yapıım dıom,yetiştiremem sankii ev işi![]()
kız deme öylebende doğum gününde pide lahmacun falan vermeyi düşünüyorum dışarıda yapacağım için. bak şimdi :26:
aman napayım sizi becerikli diye konuşsunlar bizide tembel kolaya kaçmış diyedimi sevozy can