- 25 Ağustos 2011
- 1.411
- 91
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım tahlıller ıyı cıktı ama astım ıcın tahlıl yokmus dınleme bulgusu var dıo esım sıkısınca anlasılcakmıs ınsallah deıldır
bıttım tukendım koydeydım 2 gun temızlık temızlık dedem yalnız kalıp dıe geldım kosustur evde off ev berbat temızlık yapmadım yıne kuzenlerım gelcek bugun dısarda buluscaz gezcez halım yok ama aksam gıdıyoklar yarına bıraktım bende ısı sarjımda bıttı sarj aletı bozuldu haberlesemıyorum erken cıkıp dısarda sarj ettırcem cok bunaldım sımdı yusufu yedırıp hazırlanıcam gorusuruz umarımyıne ıslerden basımı kaldırabılırsem tabı![]()
duj jeli olarak mavi var ama tok bi beyaz yok yanii
sıvı sabunda olabilir,bence önce şişeye ve çiçeklerin rengine karar verelim,sonra içini hallederiz diye düşünüyorum![]()
ivett haklısınn çiçeğin tonunaa kurdalenin renginee göreeee katalogu karıştırırken geldi şimdi aklımaa
allah allah ne yapıyonuz siz?... Konunun başını bilmeyince bunlardan bişey anlaşılmıyor.. şişelere şampuan mı koycaksınız doğum gününde dağıtmak için?
yazını okurken ben yoruldum cvnm yaaaa bu ne jız bune enerjiiii boşver napalım temizlik beklesin diycemde insanın içi rahat etmiyoki kurtlu gibi oraya buraya sarıyoo
inşallah astım değildir annesi yaa çok minikler dahaaaaa
Allah Allah ne yapıyonuz siz?... Konunun başını bilmeyince bunlardan bişey anlaşılmıyor.. Şişelere şampuan mı koycaksınız doğum gününde dağıtmak için?
bence de sünnet düğünsüz olmaz . çok iyi yapmışsın bebekken halletmişin. benim de oğlum olsa öyle yapardım