işten doğrumu gitceksinizz iç iççç acısını alacaksaaa resmen ucu beyazlamıştı yaniiiiiiii![]()
evet canım işten gideceğiz zaten sadece bizim grup 8 kişi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işten doğrumu gitceksinizz iç iççç acısını alacaksaaa resmen ucu beyazlamıştı yaniiiiiiii![]()
sıkma canını ,zaten onlar evhanımı bıkmışlardır pasta,börek ,kekden değişiklik olur onlara daha çok severler emin ol. dediğin gibi yanınada bir tatlı (sen hangisini seviyorsan)
ALLAH KABUL ETSİN![]()
dicekelrki ayy şuna bakk pide lahmacunn puffffff
kim istemez tabağınaa kek almayı poaaçaaa değişşük kürdanlı antin kuntin şeleriiiiiiii yiyip yiyip bi daha gidip masayı kurcalamayı ne bilim bana öle daha güzel geliooooooooo
yaw iice kndimi şey sandımm.anacım bnm pek gelenım yok ama geldi mi ille elimdne gelenın iyisini yaparımmm..Tembel değilimdir meloşş yaniii,bilmem anlatabildim mi:) ama ne bılem cuma yapıım dıom,yetiştiremem sankii ev işi![]()
zefey hanım, o zaman 27 eylül cumadan izin alıyorsunuz işyerinizden,sonra bana geliyorsunuz beraber tüm antin kuntin mamaları yapıyoruz,ertesi gün dogum gününde misafirlere sunuyoruz![]()
Mother care seçili ürünlerde %50 indirime girmiş
Shoppıng fest.kapsamında
geldik hastaneden kan idrar rontgen bakalim ne cikicak babasi astim olabilicegini soyluyo off astim esim tarafinda cok ama cocukluk astimi gecici oluyomus
yusuf la biryere gitmek olum bize zayef babasiyls zor zabdetiyoruz goturmem bi yere onu
sizler cok hamaratsiniz valla hergun temizlik yapim ama yemek yapmiyim hele borek corek hic ugrasamam omrumun sonuna kadar gunlere katilamiycam bana.cok yorucu gelio
telden girince geri donemiiorum gripti biri gecmis olsun
geldik hastaneden kan idrar rontgen bakalim ne cikicak babasi astim olabilicegini soyluyo off astim esim tarafinda cok ama cocukluk astimi gecici oluyomus
yusuf la biryere gitmek olum bize zayef babasiyls zor zabdetiyoruz goturmem bi yere onu
sizler cok hamaratsiniz valla hergun temizlik yapim ama yemek yapmiyim hele borek corek hic ugrasamam omrumun sonuna kadar gunlere katilamiycam bana.cok yorucu gelio
telden girince geri donemiiorum gripti biri gecmis olsun
Geçmiş olsun canım... Değildir İnşallah...
Biz de yarın bi düğüne gidicez, oğlanı babaannesine bırakalım diyorduk vazgeçtik.. Bakalım napcaz, hiç birşeyden değil de emmek istemesinden korkuyorum, o kıyafetle![]()
insallah canimGeçmiş olsun canım... Değildir İnşallah...
insallah canim
Biz de yarın bi düğüne gidicez, oğlanı babaannesine bırakalım diyorduk vazgeçtik.. Bakalım napcaz, hiç birşeyden değil de emmek istemesinden korkuyorum, o kıyafetle![]()
geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şeyi yoktur. herkesin ayrı bir becerisi var valla bak seninlede temizlikte kimse baş edemez süper mop sun sende
valla bende herikiside yok pasta börek yapmayı çok seviyorum burak yüzünden pek fazla yapamıyorum. temizliği hiç sevmiyorum onuda burak yüzünden yapamyorum hahahahahaha
Yok kız, kestirmekten vazgeçtim ben. Yani sıfıra vurdurmayacam. uçlarından uçlarından toplatacam. İnternette baktım. ZAten genetik diyo, sıfır yapmanın saça iyi geldiği tamamen hurafe diyo. Uçlarından kestirmek daha iyi geliyormuş. Siz ne yapacaksınız, kestirecek olan var mı tamamen dazlak yani:)
maral kestırecekdı galiba, yanlış mı hatrlıomm.Elif toka takdırıyor artıkkk...yani unutup dalınc aişe güce aklına gelmıoo :)) kız gıbı oluoo,hoşuma gidioo ölee.Bnm kuaförde kesme dioo:)
herkes burda ne güzel
bi maral yok
maral nerdesin kız greve devam mı yoksa ?
aslında bn evde bı cuma kuran okutmak istıomm.izin falan mı alsam bılmıomm.evde Kuran,dua hayırdır, berekettir ya.Ramazan girmeden yapsam cok ıı olcak aslında..Yada bn yokken herseyı hazırlarım k.validem evsahiplik yapar mahalledekı teyzeler gelse yeter..ayıp mı olur acaba??
kızlar ve an itibari ile kınamız bu akşam olacak, tekirdağ'da olacağız,
artık geç vakitte gelir pazara düğüne hazırlanırız.
dilerim problemsiz, karmaşıksız, rahat bir şekilde, zamanında yetişerek,
mutlu, huzurlu ve sağ salim düğünümüzü atlatırız,
allah kardeşime eşiyle birlikte ağız tadıyla yeni yuvalarında mutlu, huzurlu,
sağlıkla ve sevgiyle yaşamalarını nasip eder (amin)
artık p.tesi günü fırsatını bulursam çarşaf çarşaf resim koyarım
kendinize iyi davranın, güzel bir hafta sonu geçirin
Aydeba gunaydin sendemi uyuyamadin ben haftasonu gelsede uyusam diyodum simdide kurulu saat gibi ayakyayuimbari gidemde yemizlik yapam minnaim iyanmadan sonrada kahavalti eferiz balkondaa
Mavi patikler insallah degildir astimyaa ne zaman cikacak sonuclarrr
Marall bol bol kurtlarini dok kizzzzzzzzzzzzzzz hem dugunde gecoyobebek calismalari baslaasiiinnnn