• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ekim Anneleri

şu mantarlı şişeler için eminönüne mi bakıcaz ? ben sticker yapan bir yer biliyorum . diş buğdayında yaptırmıştım etiket . sitelerini inceledim yeni ürünleri var . şişelere bi sticker bir de kurdele çok güzel olur .

hangi site o aydeba bende bakayım, başka neler varmış diye? fiyatları nasıldı bu arada

eminönünde daha doğrusu tahtakaleye çıkarken bir yerde varmış o şişelerden kurdela ve çiçeklerinide eminönünden alırsak işlem tamam. :34:

sitede fiyatları da var. çok güzel şeyler var. sticker ları şişelere , kurabiyelere , lolipoplara , sabunlara , kutulara , tabak ve bardaklara vs. heryere yapıştırabilirsin . yerleri çanakkale de . istediğin çalışmayı yapıyorlar . özelbaskilar.com

oluyorum ya bıldıgın oluyorum en sınır oldugumda esımın ne yapıyosunkı demesı hıc oturmuyorum goruyo ben canım yoruluyosun demesını beklerken ne yapıyosun dıyor sayıncada nefes aldınmı onuda say dıo :20:
yarın temızlık yapıcam yusuf uyurken bugunden tarhana yesıl fasulye pılavım var yarında kavurma yaparım ınsallah 11 oldumu ıslerım bıtmıs olur beynım yoruldu cok kosusturdum bu ara
umarım deıldır canım esım tarafında astım cok :(
merasımımıze az kaldı sızlerde yasarsınız ınsallah bu guzel duyguyu heycanla beklıyorum 22 sını
cok hamaratsınız kızlar ya hıc ozenmıyorum ozenmeye bıle usenıorum cunku:30: ben yemek yapmaya usenırken sız neler neler yapıyosunuz
benım 2 oglumda bebekken sunnet oldu sızler buyuyunce yapcaksınız sanırım neler yaparsınız neler artık :16:
cok yazasım var ama ne yazım bılmıorum en ıısı yatıyım sabah erken kalkıp temızlık yapıcam :34: ıyyı geceler ısım bıtınce gelırım sabah :16::16::16::16::16:

inşallah değildir hep olumlu düşünmeye çalış canım erkekler hepp öle takma kafanı ev işi göze görünmüyor ama insanın canını çıkarıyo
inşallah bizede görmeyiş nasip eder alllahımmm bende çok özeniyorum öle yıl sonu gösterilerindeki minnaklara maşllahh annesii kolay değil iki çocuk bakıyosunn şimdiki çocuklar eskisi gibi kuzu değilki kuduruk valla bizimki kuduruk bi tepemde bi paçamda biş kolumu ısırıyoo bu aralar buz dolabını açmayı öğrenmiş sebzeleri çıkarıyo dolap biipp biipp bipp diyee bağırınca koşuyoruz anca:1::1::1::1::1:

kıss bigünde kendine tatil ilan et sadece yemeği yap yat dinlen bi film aç kendine

mavipatikler bende oğlumu 10 günlüktü yaptırdım sünnet ama allah nasip ederse zamanı gelince sünne düğününü de yapmayı düşünüyorum. bakalım kısmet tabi

kızz bizde burda sünnetten bahsediyoduk sordular ne zaman yaparsın diye arkadaş beş yaşında yaptırmış bayıltmadan yaptırmış diye çok pişman keşke görmeseydii falan dedi bende didimki anesteziş alması daha kötü ben bayılttırmam minnaımı sadece o bölgeyi uyuştursunlarrrrr kartopu neden 6 yaşına kadar bekleniliyoki burda genelde 4/5 yaşında yapmışlarr

şu mantarlı şişeler için eminönüne mi bakıcaz ? ben sticker yapan bir yer biliyorum . diş buğdayında yaptırmıştım etiket . sitelerini inceledim yeni ürünleri var . şişelere bi sticker bir de kurdele çok güzel olur .

aydebaa cnm diyorumki temmuzun ilk haftası gidelim ne diyosunuzz bide kartopu ben baktım iyice bi sitedede 1 lira artı kdvydi
aynı şişe başka sitede 800+kdvydi yani fiyatlar çok değişiyoo araştırmamız iyi oldu bölee

sitede fiyatları da var. çok güzel şeyler var. sticker ları şişelere , kurabiyelere , lolipoplara , sabunlara , kutulara , tabak ve bardaklara vs. heryere yapıştırabilirsin . yerleri çanakkale de . istediğin çalışmayı yapıyorlar . özelbaskilar.com

sağol canım ,ama bilgisayar açmadı,telefonumdan bakayım

kızlar ben bugün bi level atlıyciyymm hep aklımda avize yapmak vardı bugün gidip taşlarıyla kasasını alıp yapıciym acaba nasıl olucak çok heyecanlıyım:1::1: yapmazsam rahat edemem zatşiğ rüyalarımaa girip duruu

kartopu kapı süsü ve bannerler çok güzel sen dışarda yapcanyaa senn için daha iyi olur çokta uygunmuşşş bizde o fiyata yaptırmıştık banneri falan

inşallah değildir hep olumlu düşünmeye çalış canım erkekler hepp öle takma kafanı ev işi göze görünmüyor ama insanın canını çıkarıyo
inşallah bizede görmeyiş nasip eder alllahımmm bende çok özeniyorum öle yıl sonu gösterilerindeki minnaklara maşllahh annesii kolay değil iki çocuk bakıyosunn şimdiki çocuklar eskisi gibi kuzu değilki kuduruk valla bizimki kuduruk bi tepemde bi paçamda biş kolumu ısırıyoo bu aralar buz dolabını açmayı öğrenmiş sebzeleri çıkarıyo dolap biipp biipp bipp diyee bağırınca koşuyoruz anca:1::1::1::1::1:

kıss bigünde kendine tatil ilan et sadece yemeği yap yat dinlen bi film aç kendine

kızz bizde burda sünnetten bahsediyoduk sordular ne zaman yaparsın diye arkadaş beş yaşında yaptırmış bayıltmadan yaptırmış diye çok pişman keşke görmeseydii falan dedi bende didimki anesteziş alması daha kötü ben bayılttırmam minnaımı sadece o bölgeyi uyuştursunlarrrrr kartopu neden 6 yaşına kadar bekleniliyoki burda genelde 4/5 yaşında yapmışlarr

aydebaa cnm diyorumki temmuzun ilk haftası gidelim ne diyosunuzz bide kartopu ben baktım iyice bi sitedede 1 lira artı kdvydi
aynı şişe başka sitede 800+kdvydi yani fiyatlar çok değişiyoo araştırmamız iyi oldu bölee

çocuğun psikolojisi açısından 6 yaşından önce yaptırılmaması gerekiyormuş. öyle demişti benim doktorum

tabak,bardak,peçeteler için sticker,şişeler için karton etiket ,birde banner aldımmı doğumgünü süslemeleri bitti.

vallaha yaa çok şık olacak kartopu yaaaa keşke bana yakın bi yer olaydıda bende dışarda yapaydımm görümcem aradı dışarda yapsan evde hiç oynayamıyoruz olmazmı didi bende dün akşam sitenin konferans salonuna baktım çok dandiktiii bilemedimm
neyse şu tabak bardak bannerler varya hepsine burağın resminide koydur çok güzel olur ölee

kartopu sanırım biri bloğumdan senn tarifi çalmış çok üzgünümmm önce zncefilli tarifin altına yorum yapmış sonra silmiş tabi silmesi bişi değiştirmiyor bana mail geliyoya yorum yaptı diyee neyse sonrada üye olmuş banaa kendi bloğuna koydu sanırım bende giriş yapamıyorum onun bloğuna benimi engelledi acaba öle bişi olabilirmii anamm ne işler döner olmuşşş

Filiz BAYSAL, blog yayınınıza yorum yaptı

aaa inanamıyorum bende hafta sonu aynı kurabiye tarifi ile aynı şekilde yaptım yanlız benimki maviydi,ilk denemem olduğu için seninki kadar düzgün olmadılar,ama şuan şoktayım,sanki senden alıntı yapmışım gibi,ama inan içimden öyle geldi:)))))))))))bu arada ellerine sağlık..çok güzel olmuşlar..

ZENCEFİLLİ ŞEKER HAMURU KURABİYE

Etkinliği görüntüleyin

vallaha yaa çok şık olacak kartopu yaaaa keşke bana yakın bi yer olaydıda bende dışarda yapaydımm görümcem aradı dışarda yapsan evde hiç oynayamıyoruz olmazmı didi bende dün akşam sitenin konferans salonuna baktım çok dandiktiii bilemedimm
neyse şu tabak bardak bannerler varya hepsine burağın resminide koydur çok güzel olur ölee

eve yakın cafe tarzı biryer varmı oralarda da olabilir belki

Back