2011 Ekim Anneleri

zefey hanım, o zaman 27 eylül cumadan izin alıyorsunuz işyerinizden,sonra bana geliyorsunuz beraber tüm antin kuntin mamaları yapıyoruz,ertesi gün dogum gününde misafirlere sunuyoruz

Kur'an gününde pasta börek olmaz zaten.. Masadakilere gözleri kayar, boşver... Ben de bi kere okutmuştum da tavuklu pilav, turşu, tatlı ve ayran vermiştim.

zefey hanım, o zaman 27 eylül cumadan izin alıyorsunuz işyerinizden,sonra bana geliyorsunuz beraber tüm antin kuntin mamaları yapıyoruz,ertesi gün dogum gününde misafirlere sunuyoruz

beni bunla korkutamazsın :)))))))) yaparım hatta size gelmesemde evde yaparım bir iki çeşitt seyn merak etmee iste yiterrrrr istiyosan iki harfli tuzluları ben yapabilirimmmmm

Mother care seçili ürünlerde %50 indirime girmiş

Shoppıng fest.kapsamında

şort almam lazımmmm şortlar düşmüştür inşallahj mother çareden 5/6 tane seneyelik tsort almıştım ama bu sene oldu onlar
bide o denizz şeysii düşseyeaaaaaaaaaaaa

geldik hastaneden kan idrar rontgen bakalim ne cikicak babasi astim olabilicegini soyluyo off astim esim tarafinda cok ama cocukluk astimi gecici oluyomus
yusuf la biryere gitmek olum bize zayef babasiyls zor zabdetiyoruz goturmem bi yere onu
sizler cok hamaratsiniz valla hergun temizlik yapim ama yemek yapmiyim hele borek corek hic ugrasamam omrumun sonuna kadar gunlere katilamiycam bana.cok yorucu gelio
telden girince geri donemiiorum gripti biri gecmis olsun

Geçmiş olsun canım... Değildir İnşallah...

Biz de yarın bi düğüne gidicez, oğlanı babaannesine bırakalım diyorduk vazgeçtik.. Bakalım napcaz, hiç birşeyden değil de emmek istemesinden korkuyorum, o kıyafetle

geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şeyi yoktur. herkesin ayrı bir becerisi var valla bak seninlede temizlikte kimse baş edemez süper mop sun sende

valla bende herikiside yok pasta börek yapmayı çok seviyorum burak yüzünden pek fazla yapamıyorum. temizliği hiç sevmiyorum onuda burak yüzünden yapamyorum hahahahahaha

herhalde en zoruda o olsa gerek meloş. elbiseyle,birde önu kapalıysa tatam. ama gelin odasına falan gidersin vardır elbet müsait bir yer orada emzirirsin . belki kalabalıkta,eğlencede meme emmek aklına gelmez

insallah canim

saol canim temizlik yaptirmiyo yusuf ama mecbur 7de kalkip yapiorum yemekte hergun ne pisircem die kafa patlatiyorum yusufun 3yasina gelmesini iple cekiyorum ozaman rahat ederiz
emmeyi yusuf 8aylikken birakti gece 600 cc nerdeyse mama emiyo 2biberon yani nasil biraktircam bilmiorum cok uyaniyo
koye gidiyoruz simdi yoldayiz gorusuruz kizlar

Son düzenleme:

maral kestırecekdı galiba, yanlış mı hatrlıomm.Elif toka takdırıyor artıkkk...yani unutup dalınc aişe güce aklına gelmıoo :)) kız gıbı oluoo,hoşuma gidioo ölee.Bnm kuaförde kesme dioo:)

ben ceme'nin saçlarını sıfıra vurduracaktım ama vazgeçtim, gür çıkmasının etkisi yokmuş diyorlar, artık saçlarını toplatacağım, malum toka takmıyoruz
herkes burda ne güzel
bi maral yok
maral nerdesin kız greve devam mı yoksa ?

grev 1 günlüktü zaten işyerindeydim, bir yere gitmedim

ben de yakında okutacağım, kızkardeşim ve annemin komşuları beraber okurlar ya da biz bize okuruz daha karar vermedim, şu düğünü atlatıp bir c.tesi de olabilir ya da hafta sonu evi temizlerim, okulda kapanıyor bir hafta içi de yapabilirim, sana da şimdiden allah kabul etsin diyeyim, amaç kuran okutmak o yüzden evde olmasan fark etmez nasılsa kayınvaliden var bence yeter

mavipatikler, meloş ve kartopu hepinize geçmiş olsun

kızlar ve an itibari ile kınamız bu akşam olacak, tekirdağ'da olacağız,
artık geç vakitte gelir pazara düğüne hazırlanırız.
dilerim problemsiz, karmaşıksız, rahat bir şekilde, zamanında yetişerek,
mutlu, huzurlu ve sağ salim düğünümüzü atlatırız,
allah kardeşime eşiyle birlikte ağız tadıyla yeni yuvalarında mutlu, huzurlu,
sağlıkla ve sevgiyle yaşamalarını nasip eder (amin)

artık p.tesi günü fırsatını bulursam çarşaf çarşaf resim koyarım
kendinize iyi davranın, güzel bir hafta sonu geçirin

Aydeba gunaydin sendemi uyuyamadin ben haftasonu gelsede uyusam diyodum simdide kurulu saat gibi ayakyayuim bari gidemde yemizlik yapam minnaim iyanmadan sonrada kahavalti eferiz balkondaa

Mavi patikler insallah degildir astimyaa ne zaman cikacak sonuclarrr

Marall bol bol kurtlarini dok kizzzzzzzzzzzzzzz hem dugunde gecoyobebek calismalari baslaasiiinnnn

Ohh sefanız olsun... Hayırlısıyla güzel bir düğününüz olur İnşallah! Allah kardeşine mutlu bir evlilik ve hayırlı evlatlar nasip etsin.. Görümceeee

Günaydın sana da... Ben geldim çalışıyorum, keşke evde olsaydım da uyusaydım

melossss bugun iyice dinlennn vcalisan insana birde cocuklu olunca birgun hic yetmiii(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…