Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
grip oldum, ağız burun boğaz hepsi fenaa
iyi tatiller şimdiden herkese...
cuma gunleri sela ve namaz arasi 100salavat cekmek cok hayirlidir rabbim hayirlar versin hepimize
ahmet aylardir oksuruyo bogazi hep bezeli bugun bi kac tahlil yaptircaz bide sabah dudaginda 2yara cikti babasinada gosteremedik esimi bekliyorum alcak bizi umarim bisey cikmaz bende goze gidicem artik zaman zaman insanlari bile bulanik gormeye basladim yaslandigimi hissediyorumm:)
oy yerim onu tavir yapio anneye yusufta kuser birakica zamAne cocuklari bence gotursen ne sen ne o rahat edersiniz ahmetin kres gezisine cagirdilar bizi gelemem dedim yusufun pesinde kosturmaktan nefes alamiyorum disarda tabi seninki benim beter bocek gibi deilse goturebilirsin
grip oldum, ağız burun boğaz hepsi fenaa
iyi tatiller şimdiden herkese...
kızlar işyerinin pikniği varr götürsemmiki efeyiii hiç rahat vermiyy ama ayrı kalmakta istemiyorummmmmmmm
dün zati içim sızladı yine sandaletlerini almış kapının önüne çökmüş anne geee anne geeeeeeeeee diye kendi kendine söylenmişşş ben gelincede ben yokmuşum gibi davandı kapıya çıkardım annemle hala ben yokmuşum gibi davranıyodu bari eşofmanlarımı giyimde gelim dedim anneme başında dursun anamm ben gittiğimi görünce bir çığplık attıki sanki etinden et kopuyooooo üzerimde elbiseylenn salıncağa bin kaydıraktan kayyyyy arcemekkk sanırım kaderimiz aynı seynleeeeee
sepeti ancakki atletle kaplaya bildimm PPPPPPPPP devamı öğlen arasına kalıoo :)
eşinle birlikte gitmiyormusun pikniğe zefey, bence götür efeyi,pikniğe bebeler gitmezmi kızım tam onalara göre. gitsin eğlensin cocuk ben senin yerinde olsam götürürüm en azından. benimde bugun akşam elemanlarla bilanço yemeğimiz var, müzikli bir yere gideceğiz dolayısı ile burağı getiremiyorum,bakıcısı bakacak 9 a kadar evinde sonra eşim gidip alacak. eğer normal bir yemek olsaydı ben götürürdüm. gerçi ben her gittiğim yere götürüyorum burağı. her ortama alışsın diye
belki gelirim öğlen sana sepet görmeye
kızlar işyerinin pikniği varr götürsemmiki efeyiii hiç rahat vermiyy ama ayrı kalmakta istemiyorummmmmmmm
dün zati içim sızladı yine sandaletlerini almış kapının önüne çökmüş anne geee anne geeeeeeeeee diye kendi kendine söylenmişşş ben gelincede ben yokmuşum gibi davandı kapıya çıkardım annemle hala ben yokmuşum gibi davranıyodu bari eşofmanlarımı giyimde gelim dedim anneme başında dursun anamm ben gittiğimi görünce bir çığplık attıki sanki etinden et kopuyooooo üzerimde elbiseylenn salıncağa bin kaydıraktan kayyyyy arcemekkk sanırım kaderimiz aynı seynleeeeee
kuranında yapıp dağıtırsın artık
valla kuran da tembelliğe kaçıp pide ayran dağıtam dıdom.bi tatlı..:18:
yanınada tulumba alırsın sen olur biter
Allah afetsın hiç sevmem tulumbayi
sen yemeyeceksin zaten misafirlere dağıtacaksın. balkan tulumbasını sever sizinkiler ohhh etli etli kocaman
kartopu şiştimi elin kısssssssss