• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ekim Anneleri

cuma gunleri sela ve namaz arasi 100salavat cekmek cok hayirlidir rabbim hayirlar versin hepimize
ahmet aylardir oksuruyo bogazi hep bezeli bugun bi kac tahlil yaptircaz bide sabah dudaginda 2yara cikti babasinada gosteremedik esimi bekliyorum alcak bizi umarim bisey cikmaz bende goze gidicem artik zaman zaman insanlari bile bulanik gormeye basladim yaslandigimi hissediyorumm:)

ayyy yavrum mikropmu kaptı acaba yaaaaa kesin kan tahlili yaparlar üzüldüm şimdi dönünce yaz çok meraklandım şimdi inşallah bişi çıkmaz
:nazar:

oy yerim onu tavir yapio anneye yusufta kuser birakica zamAne cocuklari bence gotursen ne sen ne o rahat edersiniz ahmetin kres gezisine cagirdilar bizi gelemem dedim yusufun pesinde kosturmaktan nefes alamiyorum disarda tabi seninki benim beter bocek gibi deilse goturebilirsin

hadiya bende işte kararsız kaldım ayrı kalmak istemiom bi yandandaa bi yere gidince alıp başını gidiyo oraya burayaa burnumdan gelio bilemedimmmm aslında kreş gezisinde beklki kreşteki çocuklara sarardı Yusuf rahat ederdin gibime gelio ama bilmiomki her çocuk farklı bizimki kendinden büyüklerle daha iyi oynuyoo:55::55:

grip oldum, ağız burun boğaz hepsi fenaa
iyi tatiller şimdiden herkese...:14:

tüü eliften bulaştı bencede hemen zencefil bal karabiber iç yada işyeri hekimşne ordanda kocişe sıçramasınn çabucak atlatırsnız inşallah..

sepeti ancakki atletle kaplaya bildimm :PPPPPPPPPP devamı öğlen arasına kalıoo :)

kızlar işyerinin pikniği varr götürsemmiki efeyiii hiç rahat vermiyy ama ayrı kalmakta istemiyorummmmmmmm
dün zati içim sızladı yine sandaletlerini almış kapının önüne çökmüş anne geee anne geeeeeeeeee diye kendi kendine söylenmişşş ben gelincede ben yokmuşum gibi davandı kapıya çıkardım annemle hala ben yokmuşum gibi davranıyodu bari eşofmanlarımı giyimde gelim dedim anneme başında dursun anamm ben gittiğimi görünce bir çığplık attıki sanki etinden et kopuyooooo üzerimde elbiseylenn salıncağa bin kaydıraktan kayyyyy arcemekkk sanırım kaderimiz aynı seynleeeeee:54::54::54::54::54:

eşinle birlikte gitmiyormusun pikniğe zefey, bence götür efeyi,pikniğe bebeler gitmezmi kızım tam onalara göre. gitsin eğlensin cocuk ben senin yerinde olsam götürürüm en azından. benimde bugun akşam elemanlarla bilanço yemeğimiz var, müzikli bir yere gideceğiz dolayısı ile burağı getiremiyorum,bakıcısı bakacak 9 a kadar evinde sonra eşim gidip alacak. eğer normal bir yemek olsaydı ben götürürdüm. gerçi ben her gittiğim yere götürüyorum burağı. her ortama alışsın diye

eşinle birlikte gitmiyormusun pikniğe zefey, bence götür efeyi,pikniğe bebeler gitmezmi kızım tam onalara göre. gitsin eğlensin cocuk ben senin yerinde olsam götürürüm en azından. benimde bugun akşam elemanlarla bilanço yemeğimiz var, müzikli bir yere gideceğiz dolayısı ile burağı getiremiyorum,bakıcısı bakacak 9 a kadar evinde sonra eşim gidip alacak. eğer normal bir yemek olsaydı ben götürürdüm. gerçi ben her gittiğim yere götürüyorum burağı. her ortama alışsın diye

yuok yok bende götürüyorum genelde ama bu sefer rahat edem dedim bu seferde zati çocuun bi haftasonusu var bizimle vakit geçirmek için diyorum neden ayrı kalsın bendenn ahh ahhhh çalışan annelerin ortak derdi mi bu nee hep vicdan muhasebelerindeyimm:17:

belki gelirim öğlen sana sepet görmeye :1:

gel gelllllll 12:30 da yapmaya başlıycammm geç kalmaa buçuğa kadar yemek yerimmmm buçukta başlarım zati beş dakkalık işi var

ayy bide şuna bakın heleeeeeeeee $DOLGU-~2.JPG

kızlar işyerinin pikniği varr götürsemmiki efeyiii hiç rahat vermiyy ama ayrı kalmakta istemiyorummmmmmmm
dün zati içim sızladı yine sandaletlerini almış kapının önüne çökmüş anne geee anne geeeeeeeeee diye kendi kendine söylenmişşş ben gelincede ben yokmuşum gibi davandı kapıya çıkardım annemle hala ben yokmuşum gibi davranıyodu bari eşofmanlarımı giyimde gelim dedim anneme başında dursun anamm ben gittiğimi görünce bir çığplık attıki sanki etinden et kopuyooooo üzerimde elbiseylenn salıncağa bin kaydıraktan kayyyyy arcemekkk sanırım kaderimiz aynı seynleeeeee:54::54::54::54::54:

Cemre de bana yokmuşum gibi davranıyo. Neden acaba küsüyor mu ki benimle? Emerken koşup boynuma sarılıyordu. hiç bırakmıyordu beni:)

hele bi yarın olsun uyuyciiimm hepppppp inşallahhhhhhhhhhh tak etti canıma uykusuzluk:37:

Back