2011 Ekim Anneleri

ev temizlencek yarın mesaiye gelmem lazım vee ayrıyeten günde var pazar düğün var anneminde arkadaşının yarın düğünü varr allahımm bi yerde bi hata var bi tanesinden feragat etmem gerekçekkkkkkkk eşim çocuğa bakamaz tek başına:37:

Ev temizliğinden vazgeç.. mesai öğlene biter, eşin öğlene kadar bakar herhalde. Öğleden sonra güne gidersin, annen de arkadaşının düğününe gider. Pazar günü de rahat rahat gidersin diğer düğüne... İstedikten ve eşin de sana uyduktan sonra hepsine yetişirsin sen..

Ev temizliğinden vazgeç.. mesai öğlene biter, eşin öğlene kadar bakar herhalde. Öğleden sonra güne gidersin, annen de arkadaşının düğününe gider. Pazar günü de rahat rahat gidersin diğer düğüne... İstedikten ve eşin de sana uyduktan sonra hepsine yetişirsin sen..

annemi aradım didiklerini bir bir söledim ama çıkk olmii sanırım müdürle konuşcam mesaiye kalmamak için mesai3 te bitcekmiş annem dedi ben öğlen 12/1 gibi çıkarım sabah 10:30da kahvaltısını yaptırabilirim dedi ama öğlende yemek yemesi gerek zaten benden yemi babasından hiç yemez yine iyi kötü ben ağzına biriki bişi verebiliyorum:( görümcemlerde güne gelcek ordan bize uğrarlar kesinnnn ondan temizlik dip köşe etmem lazım
bu kadınların çiledsi nedne bu kadar ağırr yaaaaaaaaa:37::37::37::37::37:

selam kızlarr nasılsınızzzzzzzz bu sorum herkese olacak zişyaretçilerimizde dahill
blog adımı değiştirmem lazım acaba ne olsaaaaaaa bi düüşünün blog adıylaa blog başlığım uyumsuz ve tatlı uğraşlar zaten başka birinin bloğu olduğu için isimm benzerliğini Google kabul etmiyor mesaj geldi acaba ne diye değiştirsemkiii ekim anneleri ekşm anası Zeynep nebilimm aklımada böle bi dyurumda bişi gelmiyoo googlede şuan iyi tıklanıyoz heralde ondan böle bi mesaj geldi hıhhhh

annemi aradım didiklerini bir bir söledim ama çıkk olmii sanırım müdürle konuşcam mesaiye kalmamak için mesai3 te bitcekmiş annem dedi ben öğlen 12/1 gibi çıkarım sabah 10:30da kahvaltısını yaptırabilirim dedi ama öğlende yemek yemesi gerek zaten benden yemi babasından hiç yemez yine iyi kötü ben ağzına biriki bişi verebiliyorum:( görümcemlerde güne gelcek ordan bize uğrarlar kesinnnn ondan temizlik dip köşe etmem lazım
bu kadınların çiledsi nedne bu kadar ağırr yaaaaaaaaa:37::37::37::37::37:

yapma temizlik boşver

kızlar hepinize iyi akşamlar,
güzel hafta sonları diliyorum,
yarın tekirdağ'da nikahımız var
sonrasında çeyiz alıp geleceğiz
yoğun bir hafta sonu olacak
görüşmek üzere:1::1:

bence bir mesaj yaz ve yanına cifi koy,
görümcenler bir zahmet yardım ediversinler:1::1:

ahahha süper fikirmişşşşş:1::1::1::1:

Süper fikir... Çalışan kadının evini didklemeye kimsenin hakkı yok. Çok istiyorlarsa bi zahmet kendileri yapıverir..

benden çok sinirlendi meloşş çifte çifte yazıyo bacımm :54::54::54::54::54::54::54::54:

kızz mesaii bitmediii daha gitme bi yereeeeee :1::1:

çok iyi bi görümcelik bekliyom senden maralll arkadaş gibi can gibiiiiiiii

bence bir mesaj yaz ve yanına cifi koy,
görümcenler bir zahmet yardım ediversinler:1::1:

bende aynısını düşündüm valla. verirsin eline cifi,bu hafta çok mesai vardı iş falan yapamadım,gözünüze ilişen bir yer varsa lütfen yapıverin sevabına derdim.

hiç canımı üzemem valla görümce ,kardeş ,elti,yenge,kvalide,hatta ana baba için temizlik konusunda

Hayırlı olsun İnşallah! Umarım iyi bir gelin görümce olursunuz..

$110320131104.jpg

tarifide bulursam eklerim

Malzemeler

3 PAKET ÜLKER HAYLAYF
1 POŞET KREM ŞANTİ
1 SU BADAĞI SÜT

ÇİKOLATA SOS

1 PAKET ÇİKOLATA SOSU
2 BARDAK SÜT

Tarif

HAYLAYFLARI PARÇALIYORUZ.
Bİ KAPDA KREM ŞANTİYİ SÜTLE İYİCE ÇIRPIYORUZ.
HAYLAYFLARI ŞANTİNİN İÇİNE ATIYORUZ.
VE YAVAŞCA KARIŞDIRIYORUZ.
DAHASONRA KÜÇÜK Bİ BORCAMA BUNU YAYIYORUZ VE BUZLUĞA ATIYORUZ.
BU ARADA ÇİKOLATA SOSUNU YAPIYORUZ.
SOGUDUKDAN SONRA BUZLUKDAN ÇIKARIP SOSU ÜSTÜNE DÖKÜYORUZ.
VE TEKRAR BUZLUKDA 1,2 SAAT DİNLENDİRDİKDEN SONRA SERVİS YAPIYORUZ.

Son düzenleme:
aynı tarifi 10 lu ülker halleylede yapabilirsiniz.

diğer topikteki arkadaş nldglp birde geçenlerde yarı yarıya denemiş oda çok güzel oldu dedi. 2 paket haylayf ,5 adet halley

bende deneyeceğim bunu bir ara

İKİ AKŞAMLAR KIZLARR BELKİM BENDE TEMİZLİK YAPMAYIP BUGÜN TIRTIL KURABNİYEYİ YAPARIM HAHAHAH APARATI DENEMEZSEM ÇATLARIM EVET EVET BEN KURABİYE YAPMAYA GİDİYORUM İYİ AKŞAMLARR BEYBİLER GÖRÜŞÜRÜZZZZZZZZ

TATATATATMM KARTOPUMUN HAYLAYFIIIIIIIIII

TATLI UĞRAŞLAR

Back