2011 Ekim Anneleri

slm kızlar,herkes nasıl??
poğaça tarifine sevindim benim poğaçalar hep hüsran oluyo yaa:15::15:
dün akşam düğündeydik bizde,yusuf eren önde ben arkada oynasam bukadar yorulmazdım yani,
birde beni görünce daha hızlı kaçıyor.
vurma konusundan bende müzdaribim.
ama benim ki vuran taraf olunca daha çok üüzülüyor insan.
o yüzden karşı taraf çok tepki verirse üzülürüm,
çünkü zarar verecekelrini bilmyorlar,
konuşuyorum anlatıyorum ama yıne yapıyor.
sarılırken ısırıverıyor bızıde..
inşalh enkısa zamanda atlatırız bu dönemi...
grşmk üzere..

Eklentiler

• $h 3.jpg
    $h 3.jpg
    65,9 KB · Görüntüleme: 56
tırtıl kurabiyen nefis görünyordu. ben yemiştim daha önce tırtıl kurabiye ama şeklini serçe parmak gibi düz yapmışlardı o boyda üstündede birşey yoktu,sosa falanda bandırmamışlardı. seninki çok güzel görünüyor. eskiden benim çocukluğumda pastanelerde böyle kurabiyeler vardı,bana onları hatırlattı. burağın doğum gününe yapacağım bende bundan. tadıda çok güzel olmuştur eminim :34:

arkas plandaki kekmii kızzzzzzzzz bide sağdakii aliminyum folyolu neyyyahahah meraka bakınnn :)
eline sağlıkk bu arada

:9: o meyveli kek ,yarım ölçü yaptığımdan :)), folyodakide bi paket cıkolata sosum vardı,bide elmelı turtanın kalan elma içinden,bi paket petıbörle karıstırıp, buzluğa atmıştımm:9: kız maşşallah cin gibisin ya....

günaydın maral,nasıl geçtü düğün? resimleri bekliyoruz

düğün değil canım,
nikah kıydık ve pazar çeyizi getirip serdik,
resimleri belki akşama evden atarım,

düğün önümüzdeki hafta sonu,
gerçi 2 saatlik yol olsada yorulduk,
kınada düğünde ne yapacağız bilemiyorum
inşallah gecikmeyiz
(allahtan nikahtan 30 dk önce hazırdık dilerim düğünde de problem
olmaz zamanında oluruz)

kızlar işte bu çocuklar mişkrop kapmaz hastalanmaz bizimkilerr olurr yaaa deli oluyom yaa şyunlaraa bakınnnnnnnnn

$27 05 2013 - 1.jpg $27 05 2013 - 2.jpg

efede çok atlamak istedi suyun içinee bi yırttı kendini yerlere attııı amannnnnnnn

nem nem nemm bi tane bile kalmadııııııııııı görmcemler annemgillerr eşim helekii bayıldıı $26 05 2013 - 4.jpg $26 05 2013 - 5.jpg $26 05 2013 - 6.jpg $26 05 2013 - 7.jpg $26 05 2013 - 9.jpg

slm kızlar,herkes nasıl??
poğaça tarifine sevindim benim poğaçalar hep hüsran oluyo yaa:15::15:
dün akşam düğündeydik bizde,yusuf eren önde ben arkada oynasam bukadar yorulmazdım yani,
birde beni görünce daha hızlı kaçıyor.
vurma konusundan bende müzdaribim.
ama benim ki vuran taraf olunca daha çok üüzülüyor insan.
o yüzden karşı taraf çok tepki verirse üzülürüm,
çünkü zarar verecekelrini bilmyorlar,
konuşuyorum anlatıyorum ama yıne yapıyor.
sarılırken ısırıverıyor bızıde..
inşalh enkısa zamanda atlatırız bu dönemi...
grşmk üzere..

kızz bendee kız anaları kızlar nı kaçırınca çok üzülüyom vursun vuruşsun oynasınlar iştee nolcekkii senn dediğin gibi bilerekmi yapıoolasrr ben kızmıyom hiç öle şelereeeeeeeee
poğaça tarifi sevozyninkini yapp dağğ gibiii kabaricikk didiiiiiiii bi kere dediyse kabarırrrrr

:9: o meyveli kek ,yarım ölçü yaptığımdan :)), folyodakide bi paket cıkolata sosum vardı,bide elmelı turtanın kalan elma içinden,bi paket petıbörle karıstırıp, buzluğa atmıştımm:9: kız maşşallah cin gibisin ya....

ohhh karışımlarr herbişeelr yapılmışş bizede sadece bu çekiliyoo ::))))))))))

düğün değil canım,
nikah kıydık ve pazar çeyizi getirip serdik,
resimleri belki akşama evden atarım,

düğün önümüzdeki hafta sonu,
gerçi 2 saatlik yol olsada yorulduk,
kınada düğünde ne yapacağız bilemiyorum
inşallah gecikmeyiz
(allahtan nikahtan 30 dk önce hazırdık dilerim düğünde de problem
olmaz zamanında oluruz)

haydi hayırlısı maralcıığımm tatlı yorgunluklar buyynnlarrrrrrrr

ayy ne guzell maşşallahh ya olsa da yesek şimcik çaylaa.siz kartopuyla buluşunda yiyin, bizim yerimize :16::56:

saol cnm kalmadıki hiçç ertesi gün bitti görümcemgillerde geldiyaa bayıldılarrrrrrrrr

yok kızım o beni unutuyor,getirmemiştir yine :1:

:1::1::1::1::1::1::1:

çok güzel görünüyor valla ellerine sağlık

saolasnn cnn kalaydı eydi :PPPPPPPP hazır gibi oldu yaaaa bende böle güzel olcaını beklemiodum efe aldı hamurları bi yandan tatar ramazanı izliyodukkkkk kaçtı vuruldu bişiler oldu :))))))))))))))

saol cnm kalmadıki hiçç ertesi gün bitti görümcemgillerde geldiyaa bayıldılarrrrrrrrr

:1::1::1::1::1::1::1:

saolasnn cnn kalaydı eydi :PPPPPPPP hazır gibi oldu yaaaa bende böle güzel olcaını beklemiodum efe aldı hamurları bi yandan tatar ramazanı izliyodukkkkk kaçtı vuruldu bişiler oldu :))))))))))))))

kıssss o genç yiğit delikanlıyı astılar mıı noldu :53::53:

sevozy bacım 2 kalıbını nerden aldın seyynnnnnn çabuk bull onuu :PPPPPPP

bu arada kartopu kıs seninnnn bir şeklindeki kalıbın çok güzeldi yaa past dizayndakindendee

Back