2011 Ekim Anneleri

yok kız kardeşimin değil bizimki 8 haziran tekirdağ'da (kına ama orada da düğün yapılacak
gelinimiz kalabalık gittikten sonra bindallısını giyecek kına yakacağız), istanbul'da 9 haziran

kınada kırmızı kısa tek omuzlu elbise,
düğünde hürrem yeşili tek omuzlu uzun elbise

size resimleri faceten sonra atarım
muckk ii akşamlrrrrrrrrrrrrrrr

Gunaydın hayırlı cumalar olsunn hepimize...

Bgn cok fenayım heryanım ağrıo,nie ki?Akşam olsa da eve gitsek hemen:50::50:

kızlar gecen haberlerde gördüm horoterapi diye bişey var...acaip kılo verdiriomuşş. horo = horonn
kızlar horon tepıolar düzenli olarak, horman bozukluğu olan,şekeri olan,kılo fazlası olan vs. hepsi güzenli olarak horon tepıo :)) kadının biri 3 ayda 30 kılo vermiş.. ''eee haklııı.. napacak horon tepmeyecekde :)))

koşuşturmalı bir istanbul sabahından herkese selamlar,

güzel bir gün ve hafta sonu diliyorum,
dün akşam kınaya gittik ancak üstümü değiştirme fırsatım olmadı
iş elbiselerimle gittik, kızım oynamaya çalıştı
bir ara ege adında bir ufaklıktan şiddet gördü
hemen ayırmaya çalıştım ancak kızım bir kaç
tokat yedi ve çocuğu aldığım esnada eli kızımın burun bölgesini
fazlasıyla kaplamıştı,
sen ne yapıyorsun, kızıma neden vuruyorsun diye yüksek ses
tonumla sordum çok tuhaf oldum yaaa
kızım ne güzel oynuyordu ablaları yanına gelmişti ege denen
çocuk diye öyle yaptı bilemedim, kızım canım benim ben olmasaydım
ağlayacak gibiydi, cemre çok canı yanmasa vurmaz
her neyse bir tane taç, bir tane beyaz çiçek, bir tane mumluk, bir tane de mendil aldım
hepsini kızıma taktım, taç taktırmayan kız çıkartmadı öylece eve gittik,
banyo yaptı ve hemen yattı 22.30
o da çok yoruldu,

zefey sen ne yaptın?

SU Essek kadar keyfimiz yok haa:33::33:

Eklentiler

• $944140_308212869312177_1366220182_n.jpg
    $944140_308212869312177_1366220182_n.jpg
    65,1 KB · Görüntüleme: 49
cokk guzellerrr ya baksanızzaaa...

Eklentiler

• $181208_308352502631547_1784790073_n.jpg
    $181208_308352502631547_1784790073_n.jpg
    60,9 KB · Görüntüleme: 36
  • $268809_307539709379493_1904549865_n.jpg
    $268809_307539709379493_1904549865_n.jpg
    31,6 KB · Görüntüleme: 89
  • $292041_308764252590372_2072678059_n.jpg
    $292041_308764252590372_2072678059_n.jpg
    68,2 KB · Görüntüleme: 35
  • $482639_308373292629468_278794863_n.jpg
    $482639_308373292629468_278794863_n.jpg
    29,6 KB · Görüntüleme: 46
  • $603738_307778706022260_249212609_n.jpg
    $603738_307778706022260_249212609_n.jpg
    65,5 KB · Görüntüleme: 49
Gunaydın hayırlı cumalar olsunn hepimize...

Bgn cok fenayım heryanım ağrıo,nie ki?Akşam olsa da eve gitsek hemen:50::50:

hee bende yeni geldim dün kınadan döndüğümzde satt 12ydi bi saat uyuyam didimmdiii bu saat oldu:1::1::1::1:

kızlar gecen haberlerde gördüm horoterapi diye bişey var...acaip kılo verdiriomuşş. horo = horonn
kızlar horon tepıolar düzenli olarak, horman bozukluğu olan,şekeri olan,kılo fazlası olan vs. hepsi güzenli olarak horon tepıo :)) kadının biri 3 ayda 30 kılo vermiş.. ''eee haklııı.. napacak horon tepmeyecekde :)))

yaa tam benlikmiş yaa bu horoterapiii yakın olsada gitsemmmmmmmmmm başı çeekerim

koşuşturmalı bir istanbul sabahından herkese selamlar,

güzel bir gün ve hafta sonu diliyorum,
dün akşam kınaya gittik ancak üstümü değiştirme fırsatım olmadı
iş elbiselerimle gittik, kızım oynamaya çalıştı
bir ara ege adında bir ufaklıktan şiddet gördü
hemen ayırmaya çalıştım ancak kızım bir kaç
tokat yedi ve çocuğu aldığım esnada eli kızımın burun bölgesini
fazlasıyla kaplamıştı,
sen ne yapıyorsun, kızıma neden vuruyorsun diye yüksek ses
tonumla sordum çok tuhaf oldum yaaa
kızım ne güzel oynuyordu ablaları yanına gelmişti ege denen
çocuk diye öyle yaptı bilemedim, kızım canım benim ben olmasaydım
ağlayacak gibiydi, cemre çok canı yanmasa vurmaz
her neyse bir tane taç, bir tane beyaz çiçek, bir tane mumluk, bir tane de mendil aldım
hepsini kızıma taktım, taç taktırmayan kız çıkartmadı öylece eve gittik,
banyo yaptı ve hemen yattı 22.30
o da çok yoruldu,

zefey sen ne yaptın?

ay iişte bizde geç gittik zaten dokuz buöçukta ama çok güzeldi sadece bayanlara özeldi herbişileri çok kaliteli çok şıkyttı çarşaflı kadınlar bile çarşaflarını çıkarmışlar içlerinde abiye kafaları topuzz herşey şıktı değişik güzeldi oğlumm ama çok yaramazdı yine burnumdan geldii üst kattı merdişvenlerden işnmek istiyoo kızları kovalıyo anneleri kızlarını saklıyoo anaaaaaam en sonunda def dağıtmışlar ben yetişememişim ondan istedim biriylede duvarlaara çaka çakaa sakimleştii yvru ceylanımmmmmmm çok enerjik gördüm yavrumu maşallah keyfi yerine gelmeye başladııııı çok şükürrrrrrr maşallahh maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

maralll insan çocuğunu gözünden sakınıyo dimiii biizzimde efe sarılmak istiyo sevin çığlığı atıyodu kınada mesela ama kız çocukların anneleri çocuklarını kaçırıyodu efeden hşiç bi zararı yok aslında bide dündeğil evelisi gün alt katımızdada bi tane 2.5 yaşında bi efe var her işten geldiğimde annesiyle kapıda oluyolar biz başka bi çocukla oynuyoruz genelde onun scoter ı var efe ççok heves ediyo ona oda kıskanıyo herhalde geliyor bisikletini efenin üzerine sürüyo bi kez sürtü efenin bacağına değdi düştü yavrum dedimki napıyosun seyn çabuk annenin yanına git kaşlarımıda çattımmmmmm neyse aradan beş dakika geçmedii yine baktım bisikletin ağzını kaldırmış yavrumun ayağuına atıyo ben sonunda bak çocuk dedim çok yaramazlık yapıyıosun seyn kızmaya başlıyorum o senin pipini koparırım bi daha çişinide edemezsin tamammı şimdi kaybol burdan ahahahahah:1::1::1::1::1: nasıl etki ettiyse anasının yanına ağlaya ağlaya gitti sonra pişman oldum tabii ama napakk savunmaya geçiyo insan hemennnnnnn

maralll insan çocuğunu gözünden sakınıyo dimiii biizzimde efe sarılmak istiyo sevin çığlığı atıyodu kınada mesela ama kız çocukların anneleri çocuklarını kaçırıyodu efeden hşiç bi zararı yok aslında bide dündeğil evelisi gün alt katımızdada bi tane 2.5 yaşında bi efe var her işten geldiğimde annesiyle kapıda oluyolar biz başka bi çocukla oynuyoruz genelde onun scoter ı var efe ççok heves ediyo ona oda kıskanıyo herhalde geliyor bisikletini efenin üzerine sürüyo bi kez sürtü efenin bacağına değdi düştü yavrum dedimki napıyosun seyn çabuk annenin yanına git kaşlarımıda çattımmmmmm neyse aradan beş dakika geçmedii yine baktım bisikletin ağzını kaldırmış yavrumun ayağuına atıyo ben sonunda bak çocuk dedim çok yaramazlık yapıyıosun seyn kızmaya başlıyorum o senin pipini koparırım bi daha çişinide edemezsin tamammı şimdi kaybol burdan ahahahahah:1::1::1::1::1: nasıl etki ettiyse anasının yanına ağlaya ağlaya gitti sonra pişman oldum tabii ama napakk savunmaya geçiyo insan hemennnnnnn

Alemsin ya
Valla Efe bey bzm kızın sacını cekerken sıkıştırırken,biz hiç öle pipini koparrırım demediyyyydikk,,ama neyseee:9::9::9:

cemre kendi halinde oynayan birisi dışarıda birilerini görse ayy kardeş, ayy abi, aba diyip duruyor, bisikletleri topları görmesin hemen yanlarına gidiyor ve oynamak istiyor, bazıları çok güzel hemen ellerindeki veriyor veya onun oynamasına izin veriyor, ancak bazıları çok bencilce davranıyor, küçük çocukların bencilce davranmaları çok normal ellerindekileri sahip çıkmaları da ancak büyük çocuklar bunu yapınca yadırgıyor gibiyim,

ablamların erkek çocukları var ve cemre bazen onlardan dayak yiyiyor, onlar da dönem dönem değişiyorlar, ablamlar seninle çok papaz oluruz diyorlar, dayak attıklarında hemen tepki verdiğimden böyle diyorlar:1::1: benim bir yiğenim ona bağırıldıklarında hemen küsüp ağlıyor ve ben de ona bağırınca bana pek yanaşmıyor benim özür dilemem lazım yoksa konuşmuyor huy edinmiş kendine:1::1:
ablam bütün teyzelerini sayıyor kime gidelim diye beni hiç aklına getirmiyor:1::1:

cemre kendi halinde oynayan birisi dışarıda birilerini görse ayy kardeş, ayy abi, aba diyip duruyor, bisikletleri topları görmesin hemen yanlarına gidiyor ve oynamak istiyor, bazıları çok güzel hemen ellerindeki veriyor veya onun oynamasına izin veriyor, ancak bazıları çok bencilce davranıyor, küçük çocukların bencilce davranmaları çok normal ellerindekileri sahip çıkmaları da ancak büyük çocuklar bunu yapınca yadırgıyor gibiyim,

ablamların erkek çocukları var ve cemre bazen onlardan dayak yiyiyor, onlar da dönem dönem değişiyorlar, ablamlar seninle çok papaz oluruz diyorlar, dayak attıklarında hemen tepki verdiğimden böyle diyorlar:1::1: benim bir yiğenim ona bağırıldıklarında hemen küsüp ağlıyor ve ben de ona bağırınca bana pek yanaşmıyor benim özür dilemem lazım yoksa konuşmuyor huy edinmiş kendine:1::1:
ablam bütün teyzelerini sayıyor kime gidelim diye beni hiç aklına getirmiyor:1::1:

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1: öle kıss dayanamıo insannnnnnn
acaba diyom bizimkilerde büyüdükçe böle bencilleşeceklermi hetrafındaki çocuklara zarar verciklermiiiiiiii benim hayalimdeki çocuk elif yaa inşallah bundan sonra kızım olurda elif gibi olur ben hep dizimin dibinde oturan bi bbebek bi çocuk hayal ettimmmmmmmm maşallahh dymmdee:nazar::nazar::nazar::nazar:

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1: öle kıss dayanamıo insannnnnnn
acaba diyom bizimkilerde büyüdükçe böle bencilleşeceklermi hetrafındaki çocuklara zarar verciklermiiiiiiii benim hayalimdeki çocuk elif yaa inşallah bundan sonra kızım olurda elif gibi olur ben hep dizimin dibinde oturan bi bbebek bi çocuk hayal ettimmmmmmmm maşallahh dymmdee:nazar::nazar::nazar::nazar:

oyyy benim fındıkk kızımmm, benim küçük annemmm kim dıom, kendini gösterıoo :)))

ya gecen bı kız elifin kovasyla oynuo,Elif de öle uzandı kızdan almak için,kız bı bağırdı Elif e,,bnm ki hemn dudak büktü,ağladı ağlıcakk,,kıza dedim ki bana bak o senden kucuk nie bağırıosunn? dediki ben ondan büyüğüm,büyükler bağırır..Bnde dedim ki, büyüksün die bağırmak zorunda değilsin,sen onun ablasısınn.O da dediki; annem bana hep bağırıo amaa..

cocukda ki biliçaltı bakar msnz??DEdim ki söyle annene ; bana bağırma,adam gibi konuş benle:9::9:

sonra kızda bi bilmiş bi bilmiş,,yan yan bakdı bana,dedim;Allah cezanı vermeye, su dunyanın senden cekeceği var:9::9:

oyyy benim fındıkk kızımmm, benim küçük annemmm kim dıom, kendini gösterıoo :)))

ya gecen bı kız elifin kovasyla oynuo,Elif de öle uzandı kızdan almak için,kız bı bağırdı Elif e,,bnm ki hemn dudak büktü,ağladı ağlıcakk,,kıza dedim ki bana bak o senden kucuk nie bağırıosunn? dediki ben ondan büyüğüm,büyükler bağırır..Bnde dedim ki, büyüksün die bağırmak zorunda değilsin,sen onun ablasısınn.O da dediki; annem bana hep bağırıo amaa..

cocukda ki biliçaltı bakar msnz??DEdim ki söyle annene ; bana bağırma,adam gibi konuş benle:9::9:

sonra kızda bi bilmiş bi bilmiş,,yan yan bakdı bana,dedim;Allah cezanı vermeye, su dunyanın senden cekeceği var:9::9:

gelinimi iyi koru kızım,kimseye laf söyletme,dişli,laflı olsum kayınvalidesi gibi :1: ben burağa şimdiden söylüyorum bak oğlum ev işlerinde hep yardım et eşine,güzel yemek yapmayı öğren falan diye:1:

gelinimi iyi koru kızım,kimseye laf söyletme,dişli,laflı olsum kayınvalidesi gibi :1: ben burağa şimdiden söylüyorum bak oğlum ev işlerinde hep yardım et eşine,güzel yemek yapmayı öğren falan diye:1:

ya cok suskunn, babası evde topuyla oynuo,bana şikayet edıo,, git al dıorrumm.Gidiıooo dıo ki;
bebaaaaa, ıhhh.. (yani baba topumu ver !! ):9::9::9::9:

Az büyüsün dedesi dio,ona kafa atmatı,tokat sallamayı öğretcem:)) erkek babası ya kızıda kendine benzetıoo :))

ahahahahha sende az değilsin çocukların yanında haraketlerimize çok dikkat etmeliyiz yaa hep kaydediyolarr

erkek anaları,

evlatlarınızı şimdiden kartopu gibi alıştırmaya çalışın,
kız arkadaşlarına hanımefendi gibi davransınlar,
eşlerine yardım etsinler, onları üzmesinler:1::1::1:

Back