bilmiyorum tam olarak ne zaman konuşur ama yeni bir şeyler duyduğunda söylemeye çalışıyor,
geçenlerde cemre'ye eee kaka olayını öğretmişler benim haberim yok
kızımın elinde bir şey vardı ver bana o pis onu çöpe atayım dedim
yüzünü ekşitip burnunu çekip ee kaka demeye çalıştı
ben başta anlamadım sonra o kakka değil pis dedim
o günden beri o ee kakka diyor ben pis diyorum
galiba görümcemgil öğretmişler şaşırdım,
neden olduğu gibi söylemiyorlar, ne ise o yani,
pis ise sadece pis diyebilirler,
gerçi onlara birşey demedim ama sinir oldum
benim kızım herşeyi anlayacak gibi geliyor o yüzden doğruyu
söylemeleri veya açıklamaları yetecek gibi geliyor
şimdi bir şey söylesem yanlış mı anlayacaklar diye de çekinmiyor değilim
eşime söylesem hemen ne var onda diyecek ben sadece söylediğimle kalacağım:2::2:
bilmiyorum tam olarak ne zaman konuşur ama yeni bir şeyler duyduğunda söylemeye çalışıyor,
eşime söylesem hemen ne var onda diyecek ben sadece söylediğimle kalacağım:2::2:
Günaydın kızlar... Mert'i sormuşsunuz sağolun, şimdi daha iyi çok şükür. Hem babaannesi hem bakıcısı var yanında.. Dün çok ateşliydi, izin alıp gittim. Aman kızlar evdeki ateşölçerlere çok güvenmeyin. Mutlaka hem kulaktan hem kol altından ölçün. Bizimki iyi diye sadece kulaktan ölçüyordum fakat akşam kötüleşince acil doktoruna götürdük, bizimkiyle doktorunkinin arasında 1 derece vardı. Bizimki daha düşük ölçüyordu.
Esse'den ben de 3'lü set aldım. Dışı beyaz renkte, acaba kullanışlı olur mu ki? Dün kutuyu açıp dolaba koycaktım ki küçük tencerenin kapağının tam kapanmadığını farkettim. Haftasonu gidip değiştirmem lazım. Teflonlar çizilince içim rahat etmiyor, genelde çelikleri kullanıyorum. Seramiklerde de dikkatli olmak lazımmış onlar da çiziliyormuş. Aman benimle mi yaşayacak.. Çizilsin, yenisini alayım..
cok gecmıs olsun cnmm .. ben elime daha cok guvenıom.elle ölçüom atesi:)
seramıkleri bulasık makinesine koyma yokk, ve cizmek vs zaten yokk.prenses ibi bakcenn nolcakk..tek komık yanı dielim ki bzm tencerelerden birine bsy oldu garantiden işlem yapcaz yada kontrole gidecek, hr iki tencereyide götürmek gerek,fatura tek ya:)))
Maralcım su akar yolunu bulur.. Hepimiz yanlış şeyler yapıyoruz bazen, hatta kendi çocuğumuza bile.. İlk yürümeye başladığında düşüp bi yerini acıttığında sanki suçlu düştüğü yermiş gibi oraya ah ah diyordum, dövüyordum güya. Sonra öğrendimki öyle yapınca hep suçu başkalarına yıkan bir karakteri olurmuş.. Şimdi yapmıyorum, bakıcı hala yapıyor. Keşke yapmasa ama, bir dinliyor ikincide tekrar yapıyor. Çocuğun annesi benim, terbiyeyi benden alacak nasıl olsa... Ne bileyim işine karışmak istemem ama böyle şeyler olur, boşuna kırılmayın birbirinize.
Günaydın kızlar... Mert'i sormuşsunuz sağolun, şimdi daha iyi çok şükür. Hem babaannesi hem bakıcısı var yanında.. Dün çok ateşliydi, izin alıp gittim. Aman kızlar evdeki ateşölçerlere çok güvenmeyin. Mutlaka hem kulaktan hem kol altından ölçün. Bizimki iyi diye sadece kulaktan ölçüyordum fakat akşam kötüleşince acil doktoruna götürdük, bizimkiyle doktorunkinin arasında 1 derece vardı. Bizimki daha düşük ölçüyordu.
Esse'den ben de 3'lü set aldım. Dışı beyaz renkte, acaba kullanışlı olur mu ki? Dün kutuyu açıp dolaba koycaktım ki küçük tencerenin kapağının tam kapanmadığını farkettim. Haftasonu gidip değiştirmem lazım. Teflonlar çizilince içim rahat etmiyor, genelde çelikleri kullanıyorum. Seramiklerde de dikkatli olmak lazımmış onlar da çiziliyormuş. Aman benimle mi yaşayacak.. Çizilsin, yenisini alayım..
Maralcım su akar yolunu bulur.. Hepimiz yanlış şeyler yapıyoruz bazen, hatta kendi çocuğumuza bile.. İlk yürümeye başladığında düşüp bi yerini acıttığında sanki suçlu düştüğü yermiş gibi oraya ah ah diyordum, dövüyordum güya. Sonra öğrendimki öyle yapınca hep suçu başkalarına yıkan bir karakteri olurmuş.. Şimdi yapmıyorum, bakıcı hala yapıyor. Keşke yapmasa ama, bir dinliyor ikincide tekrar yapıyor. Çocuğun annesi benim, terbiyeyi benden alacak nasıl olsa... Ne bileyim işine karışmak istemem ama böyle şeyler olur, boşuna kırılmayın birbirinize.
ayy inşallah düzelir yaa çok zor oluyo yemeleri içmeleriii halsizlikleri yürek dayanmıyor bizimki doğru çıktı doktorla aynı çıktı onunki ortonmu neydi bizimki arzum kol altından baktırmıyor zati ateşli olunca onuda sokunca silkeleniyoo huysuzz eşek sıpammmmmm
bu aradaa esselenmeyen bi kartopuşla benmi kaldık maral aldınmı sende
aydeba meloş ve sevozy can almışşş ühühühüüüü bu akşam gidemde bakam şu buyakayaaaaa sizce essemi yoksa shaffer mı annemde almış shaffer
kızlar kaka demekte ne varkii şimdi aaa benmi yanlış düşünüyorummmmmmmmm
kızlar kaka demekte ne varkii şimdi aaa benmi yanlış düşünüyorummmmmmmmm
Yapma ya.. Ben de üçünü birden mi götürcem, olduu... Setiyle birlikte mi değiştirceklermiş... Zaten ben tencereleri pek atmıyorum makineye, aman nedense benim makine tencereleri iyi temizlemiyor. Bosch'un bulaşık makinesi çok iyi diyorlar ama çay bardaklarının içinde de kum tanesi gibi kalıntı oluyor.
yok kısss bnm kide bosch cok menunun Alllah nazardan saklasın..yani koçişden daha ii çıktı diyebilirimm :))) ama bnm eşim hafta 1 boş çalışırıo bi ilaçı ne varr.her seferinde tuzunu felan koyarrr..yani iyi bakıoo iyi sonuççç verıoo.siz bakıonuz böle
yok kısss bnm kide bosch cok menunun Alllah nazardan saklasın..yani koçişden daha ii çıktı diyebilirimm :))) ama bnm eşim hafta 1 boş çalışırıo bi ilaçı ne varr.her seferinde tuzunu felan koyarrr..yani iyi bakıoo iyi sonuççç verıoo.siz bakıonuz böle
meloşş makinanın iki haftadabir filtresini çıkarıp yıkıyorum bven kalıntı oluncada öle yapıyooo yıkıyomuısunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?