2011 Ekim Anneleri

ihtiyacım var diye milletten malzemeler,i alıp sahibindende satıyorlaamışş bu çok acıı bişi yaa insanların resmen iyi niyetleri su istimal ediliyoo

napısızz kıssslarrr... bnm kafam ağrıo yaa,,bi tuhafımmm..

bugun 2 arkadas esse den seramık tencere ve tavayı(büyük boy) ortak aldık.50 ser liradan.kampnaya varmıs.inşallah kazık yemedım ama tekli fıatı da o civardaydı..

tencere ve tavanın işkişsimi 50 tl oo çok iyimiş illaa 4 tanemi almak lazımm yavvvvvvvvvvv benimde ihtriyacım var ortak olacak olan yokmu alakkkkkkkkkkkkkk huuuuuuuuuu lilililililili:64:

zefey face ten bloğunu açtım
çok güzel olmuş
daha sonra detaylı incelerim
malum çıkış vakti geldi
bu arada hepinize iyi akşamlar kızlar,

kızım 19. ayını bitirdi bugün
unutmadan resmini çekeyim

maşallahhhhhhhhhh git gide büyüyolar ne güzel yaa açabildin sonunda kıssssss böle daha iyiş sade göz yormuyoooo dimi bloğun teması

kızlar bende çıkıyorum iyi akşamlar hepinize görüşmek üzereeeeee
:3::3::3::3::3::3::3:
vallahi bende konu açacaktım bi yakınımıza yardım diye ama baksana kimseye güven olmuyoooo

tencere ve tavanın işkişsimi 50 tl oo çok iyimiş illaa 4 tanemi almak lazımm yavvvvvvvvvvv benimde ihtriyacım var ortak olacak olan yokmu alakkkkkkkkkkkkkk huuuuuuuuuu lilililililili:64:

ben de istiyorum ama nasıl alacağız?

maşallahhhhhhhhhh git gide büyüyolar ne güzel yaa açabildin sonunda kıssssss böle daha iyiş sade göz yormuyoooo dimi bloğun teması

bence de sade güzel olmuş,
bu arada maşallah efe'de büyümüş,
süpürgeyi çok güzel tutmuş:nazar:

yok kız bi tencere ama buyuk pilav tenceresi gibi baya buyuk ama bi de tava denmez işte,tavanın büyüğü..ikisi 99 tl idi.ikimizinde birinden birine ihtiyacı vardı.aldık.bana bide ufaklık lazım yumurta vs omlet için..o da 50 tl anam.ne pahalı bn koca tavayı aldım 50 yee...

yok kız bi tencere ama buyuk pilav tenceresi gibi baya buyuk ama bi de tava denmez işte,tavanın büyüğü..ikisi 99 tl idi.ikimizinde birinden birine ihtiyacı vardı.aldık.bana bide ufaklık lazım yumurta vs omlet için..o da 50 tl anam.ne pahalı bn koca tavayı aldım 50 yee...

bana biraz pahalı geldi sevozy,gerçi son zamanlarda fiyatlarıda bilmiyorum pek fazla

bundanmı aldınız

$5998_152300001.1200X1200[1].jpg

ne muhabbet ne muhabbet ohhh , geçmişi okudum şimdi bitirdim .
Kartopu , çok üzüldüm Burak'a çok geçmiş olsun.
Zefey , Efe'ye çok geçmiş olsun umarım iyileşmiştir.
Melofer , Mert'e çok geçmiş olsun iyidir inşallah.
ve tüm hasta bebeklerimize çokkk geçmiş olsun.
Maral cım hayırlısı olsun kardeşinin nikahı varmış.
Elif ve Cemre'lerimiz de iyidir inşallah . hepinizi çok öpüyoruum .
biz bu haftasonu Bade'yi darıca hayvanat bahçesine götürdük . Fil ve Zürafa hariç tüm hayvanları gördük çok hoşuna gitti . özellikle maymunlara bayıldı . ileride hatırlayacağını sanmıyorum ama , hayvanları görünce isimleriyle kendi söyledi valla. kitaplar ve oyuncaklar da tanıdığı hayvanları gösterdi bize canlı canlı görmesi çok güzel oldu.daha ileride de 3-4 yaş gibi bi daha götürürüz. bilet fiyatları 20 tl bilginize.
iyi akşamlar hepinize .

sevozy
2 kişi 40 tl verdik biz.

anaammm kızlarr ben anlamadım bir tava ve bir tencere100 tl ve siz bunu birlikte alıncamı 50 50 ye olduuu öleyse benim tavayada ihtiyacım var ama pahlı gibi sanki birde markası neyy beynnde almalıyoımm ayydebaaa sendemi esseden aldınnnnnnnnn

sevdaa paketi bırakıcak eşim şimdi 10 dakikaya güvenlikten all canımmmmmmmm

ne muhabbet ne muhabbet ohhh , geçmişi okudum şimdi bitirdim .
Kartopu , çok üzüldüm Burak'a çok geçmiş olsun.
Zefey , Efe'ye çok geçmiş olsun umarım iyileşmiştir.
Melofer , Mert'e çok geçmiş olsun iyidir inşallah.
ve tüm hasta bebeklerimize çokkk geçmiş olsun.
Maral cım hayırlısı olsun kardeşinin nikahı varmış.
Elif ve Cemre'lerimiz de iyidir inşallah . hepinizi çok öpüyoruum .
biz bu haftasonu Bade'yi darıca hayvanat bahçesine götürdük . Fil ve Zürafa hariç tüm hayvanları gördük çok hoşuna gitti . özellikle maymunlara bayıldı . ileride hatırlayacağını sanmıyorum ama , hayvanları görünce isimleriyle kendi söyledi valla. kitaplar ve oyuncaklar da tanıdığı hayvanları gösterdi bize canlı canlı görmesi çok güzel oldu.daha ileride de 3-4 yaş gibi bi daha götürürüz. bilet fiyatları 20 tl bilginize.
iyi akşamlar hepinize .

saol cnm bende aklı ersin eşim söylemiştiii götürmek istiyorum önümüzdeki yaza anca :P zati köye götürürsem baya haşır neşir olacakk

günaydın kızlar,
güzel bir gün geçirmek dileğiyle diyor
satırlarıma başlıyorummmmm

zefey maşallah hemen gelip başlamışsın sohbete,
sevozy'e ne gönderiyorsun acep?:1::1:

biz geçen sene isviçre'ye gittiğimizde hayvanat bahçesine de
gitmiştik ve cemre'ye hayvanları göstermiştik kendince o zaman sevinmişti,
kedi, köpek, kuş bunlar zaten her gün gördüğü ve peşinden gittiği hayvanlarımız:1::1:

bir de annemlerin evinde karınca var, dışarıda karınca gördüğünde ya da evde sinek
gördüğünde karınca diye tekrarlayıp duruyor:1::1:

günaydın kızlar,
güzel bir gün geçirmek dileğiyle diyor
satırlarıma başlıyorummmmm

zefey maşallah hemen gelip başlamışsın sohbete,
sevozy'e ne gönderiyorsun acep?:1::1:

biz geçen sene isviçre'ye gittiğimizde hayvanat bahçesine de
gitmiştik ve cemre'ye hayvanları göstermiştik kendince o zaman sevinmişti,
kedi, köpek, kuş bunlar zaten her gün gördüğü ve peşinden gittiği hayvanlarımız:1::1:

bir de annemlerin evinde karınca var, dışarıda karınca gördüğünde ya da evde sinek
gördüğünde karınca diye tekrarlayıp duruyor:1::1:

günaydın cnm

karıncabııı neeyy maşallahh kzııııı:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
desene senin kız bugübn yarın konmuşurr maşallah diym tyekrar dün bizimki düzgünce teyzee dedi diye evde bayram havası vardıı seninki o dönemleri geçmiş level atlamış tütütütü maşallahhhhhhhh

anaammm kızlarr ben anlamadım bir tava ve bir tencere100 tl ve siz bunu birlikte alıncamı 50 50 ye olduuu öleyse benim tavayada ihtiyacım var ama pahlı gibi sanki birde markası neyy beynnde almalıyoımm ayydebaaa sendemi esseden aldınnnnnnnnn

gunaydın cankızlarrr

essenın seramık tencereleriii..fiatlar hep bu seviyede..çelikler daha uygundur ama...Buyakada esse var ya orda anneler gunu kapmyasının devamıymış güya..normalda 199 tl idi, iz 99 tl ye aldıkk..

günaydın cnm

desene senin kız bugübn yarın konmuşurr maşallah diym tyekrar dün bizimki düzgünce teyzee dedi diye evde bayram havası vardıı seninki o dönemleri geçmiş level atlamış tütütütü maşallahhhhhhhh

bnm dut yemiş bülbül gibi suskun kızımda ,dün dut yerken, Dutttt diıoduuu,hayret dedimm

,nerde ki, bizim ki karıncaa dıcekk de ben görcemm oyy ben ölemmm,Fındık kızım karınca görünce böööö die bağırıooo..eliyle tutnaya calışıoo :))

günaydın cnm

bilmiyorum tam olarak ne zaman konuşur ama yeni bir şeyler duyduğunda söylemeye çalışıyor,
geçenlerde cemre'ye eee kaka olayını öğretmişler benim haberim yok
kızımın elinde bir şey vardı ver bana o pis onu çöpe atayım dedim
yüzünü ekşitip burnunu çekip ee kaka demeye çalıştı
ben başta anlamadım sonra o kakka değil pis dedim
o günden beri o ee kakka diyor ben pis diyorum
galiba görümcemgil öğretmişler şaşırdım,
neden olduğu gibi söylemiyorlar, ne ise o yani,
pis ise sadece pis diyebilirler,
gerçi onlara birşey demedim ama sinir oldum
benim kızım herşeyi anlayacak gibi geliyor o yüzden doğruyu
söylemeleri veya açıklamaları yetecek gibi geliyor
şimdi bir şey söylesem yanlış mı anlayacaklar diye de çekinmiyor değilim
eşime söylesem hemen ne var onda diyecek ben sadece söylediğimle kalacağım:2::2:

Back