2011 Ekim Anneleri

bilmiyorum tam olarak ne zaman konuşur ama yeni bir şeyler duyduğunda söylemeye çalışıyor,
geçenlerde cemre'ye eee kaka olayını öğretmişler benim haberim yok
kızımın elinde bir şey vardı ver bana o pis onu çöpe atayım dedim
yüzünü ekşitip burnunu çekip ee kaka demeye çalıştı
ben başta anlamadım sonra o kakka değil pis dedim
o günden beri o ee kakka diyor ben pis diyorum
galiba görümcemgil öğretmişler şaşırdım,
neden olduğu gibi söylemiyorlar, ne ise o yani,
pis ise sadece pis diyebilirler,
gerçi onlara birşey demedim ama sinir oldum
benim kızım herşeyi anlayacak gibi geliyor o yüzden doğruyu
söylemeleri veya açıklamaları yetecek gibi geliyor
şimdi bir şey söylesem yanlış mı anlayacaklar diye de çekinmiyor değilim
eşime söylesem hemen ne var onda diyecek ben sadece söylediğimle kalacağım:2::2:

aaa ne var kızz onda kırılırlar boşver kaka işteee bende eli kirlenin ce bana gösteriyo üflüyo üff üfff hatta bende diyorumki ööööööögggggh olmuş kaka olmuşş :1::1::1::1::1::1::1::1: zamanla zaten kaka değilde pis olduğunu anlayacak ve söylemiycek boşver şimdi şirin şirinn kelimeler söylesinnnn

Günaydın kızlar... Mert'i sormuşsunuz sağolun, şimdi daha iyi çok şükür. Hem babaannesi hem bakıcısı var yanında.. Dün çok ateşliydi, izin alıp gittim. Aman kızlar evdeki ateşölçerlere çok güvenmeyin. Mutlaka hem kulaktan hem kol altından ölçün. Bizimki iyi diye sadece kulaktan ölçüyordum fakat akşam kötüleşince acil doktoruna götürdük, bizimkiyle doktorunkinin arasında 1 derece vardı. Bizimki daha düşük ölçüyordu.

Esse'den ben de 3'lü set aldım. Dışı beyaz renkte, acaba kullanışlı olur mu ki? Dün kutuyu açıp dolaba koycaktım ki küçük tencerenin kapağının tam kapanmadığını farkettim. Haftasonu gidip değiştirmem lazım. Teflonlar çizilince içim rahat etmiyor, genelde çelikleri kullanıyorum. Seramiklerde de dikkatli olmak lazımmış onlar da çiziliyormuş. Aman benimle mi yaşayacak.. Çizilsin, yenisini alayım..

bilmiyorum tam olarak ne zaman konuşur ama yeni bir şeyler duyduğunda söylemeye çalışıyor,
eşime söylesem hemen ne var onda diyecek ben sadece söylediğimle kalacağım:2::2:

Maralcım su akar yolunu bulur.. Hepimiz yanlış şeyler yapıyoruz bazen, hatta kendi çocuğumuza bile.. İlk yürümeye başladığında düşüp bi yerini acıttığında sanki suçlu düştüğü yermiş gibi oraya ah ah diyordum, dövüyordum güya. Sonra öğrendimki öyle yapınca hep suçu başkalarına yıkan bir karakteri olurmuş.. Şimdi yapmıyorum, bakıcı hala yapıyor. Keşke yapmasa ama, bir dinliyor ikincide tekrar yapıyor. Çocuğun annesi benim, terbiyeyi benden alacak nasıl olsa... Ne bileyim işine karışmak istemem ama böyle şeyler olur, boşuna kırılmayın birbirinize.

Günaydın kızlar... Mert'i sormuşsunuz sağolun, şimdi daha iyi çok şükür. Hem babaannesi hem bakıcısı var yanında.. Dün çok ateşliydi, izin alıp gittim. Aman kızlar evdeki ateşölçerlere çok güvenmeyin. Mutlaka hem kulaktan hem kol altından ölçün. Bizimki iyi diye sadece kulaktan ölçüyordum fakat akşam kötüleşince acil doktoruna götürdük, bizimkiyle doktorunkinin arasında 1 derece vardı. Bizimki daha düşük ölçüyordu.

Esse'den ben de 3'lü set aldım. Dışı beyaz renkte, acaba kullanışlı olur mu ki? Dün kutuyu açıp dolaba koycaktım ki küçük tencerenin kapağının tam kapanmadığını farkettim. Haftasonu gidip değiştirmem lazım. Teflonlar çizilince içim rahat etmiyor, genelde çelikleri kullanıyorum. Seramiklerde de dikkatli olmak lazımmış onlar da çiziliyormuş. Aman benimle mi yaşayacak.. Çizilsin, yenisini alayım..

cok gecmıs olsun cnmm .. ben elime daha cok guvenıom.elle ölçüom atesi:)

seramıkleri bulasık makinesine koyma yokk, ve cizmek vs zaten yokk.prenses ibi bakcenn nolcakk..tek komık yanı dielim ki bzm tencerelerden birine bsy oldu garantiden işlem yapcaz yada kontrole gidecek, hr iki tencereyide götürmek gerek,fatura tek ya:)))

cok gecmıs olsun cnmm .. ben elime daha cok guvenıom.elle ölçüom atesi:)

seramıkleri bulasık makinesine koyma yokk, ve cizmek vs zaten yokk.prenses ibi bakcenn nolcakk..tek komık yanı dielim ki bzm tencerelerden birine bsy oldu garantiden işlem yapcaz yada kontrole gidecek, hr iki tencereyide götürmek gerek,fatura tek ya:)))

Yapma ya.. Ben de üçünü birden mi götürcem, olduu... Setiyle birlikte mi değiştirceklermiş... Zaten ben tencereleri pek atmıyorum makineye, aman nedense benim makine tencereleri iyi temizlemiyor. Bosch'un bulaşık makinesi çok iyi diyorlar ama çay bardaklarının içinde de kum tanesi gibi kalıntı oluyor.

Maralcım su akar yolunu bulur.. Hepimiz yanlış şeyler yapıyoruz bazen, hatta kendi çocuğumuza bile.. İlk yürümeye başladığında düşüp bi yerini acıttığında sanki suçlu düştüğü yermiş gibi oraya ah ah diyordum, dövüyordum güya. Sonra öğrendimki öyle yapınca hep suçu başkalarına yıkan bir karakteri olurmuş.. Şimdi yapmıyorum, bakıcı hala yapıyor. Keşke yapmasa ama, bir dinliyor ikincide tekrar yapıyor. Çocuğun annesi benim, terbiyeyi benden alacak nasıl olsa... Ne bileyim işine karışmak istemem ama böyle şeyler olur, boşuna kırılmayın birbirinize.

geçmiş olsun melofer,

benimde annem aynısın öğretmişti burakta yapıyordu. götürdüğüm oyun grubundaki psikolag farkedince uyardı bşzş ve aynı açıklamayı yaptı. sonra bakıcıyla birlikte vazgeçirdik,artık yapmıyor. ama bakıcıyla aynı uyum içinde olmanız şart,yoksa bizden çok onu görüyorlar,annesi biz olsakta terbiye şu anda daha çok ondan gidiyor..biz bakıcı alırken özellikle konuşmasınada çok dikkat ettik,onun tarzında konuşmasın diye. bizim sitede türkmenistanlı bir bakıcı var baktğı çocuk şimdi onun lehçesi ile konuşuyor.

ayy inşallah düzelir yaa çok zor oluyo yemeleri içmeleriii halsizlikleri yürek dayanmıyor bizimki doğru çıktı doktorla aynı çıktı onunki ortonmu neydi bizimki arzum kol altından baktırmıyor zati ateşli olunca onuda sokunca silkeleniyoo huysuzz eşek sıpammmmmm

bu aradaa esselenmeyen bi kartopuşla benmi kaldık maral aldınmı sende

aydeba meloş ve sevozy can almışşş ühühühüüüü bu akşam gidemde bakam şu buyakayaaaaa sizce essemi yoksa shaffer mı annemde almış shaffer

kızlar kaka demekte ne varkii şimdi aaa benmi yanlış düşünüyorummmmmmmmm

ayy inşallah düzelir yaa çok zor oluyo yemeleri içmeleriii halsizlikleri yürek dayanmıyor bizimki doğru çıktı doktorla aynı çıktı onunki ortonmu neydi bizimki arzum kol altından baktırmıyor zati ateşli olunca onuda sokunca silkeleniyoo huysuzz eşek sıpammmmmm

bu aradaa esselenmeyen bi kartopuşla benmi kaldık maral aldınmı sende

aydeba meloş ve sevozy can almışşş ühühühüüüü bu akşam gidemde bakam şu buyakayaaaaa sizce essemi yoksa shaffer mı annemde almış shaffer

KIZ ne shaffer ı, bildiğim shaffer çin de üretim yapıo ya,çin mali ile çind eüretim farklı şeylermiş gerci.ham maddesi önemliymiş, çin de işçilik uygun olduğundan bazı markalar hammaddeyi kendi üretip,çinde yaptıomuş.karaca için demişlerdide arastırmıştımmm..

essenin kalitesi belli edıo kendini,kalın tabanlı,,kafayı indirdin mi anında can cekişmeden yanii:27::27:

kaka demenin yanlışlığı var demiyorum,
kaka yapınca kaka,
kirli olunca kirli,
temiz olunca temiz,
pis ise pis denmesini istiyorum
yani adı ne ise onunla söylensin,
öyle öğretilsin,
melofer ben de düştüğünde 1-2 kez yapmıştım ancak
yanlış olduğunu öğrenince kızım o suçlu değil ona vurma
sen dikkat etseydin olmayacaktı deyip duruyorum
ama halen düştüğünde vurmaya çalışıyor,
her şeyi zaten 4-4lük yapacağız, doğruyu yapıyoruz
demiyorum ancak doğruyu öğrenince onu uygulamaya
çalışıyoruz ama bir kaç kişi arasında büyüyen çocuktan
ne olacak tabii ki kafası karışacak,
gerçi ona eee kakka dediklerinde benim hız pis derse
çok güzel olacak ama o da ileride aklı yer edip cevap
verdiğinde ancak olur,

zefey, teflonlar çabuk çizilip bozuluyor
benim çeliklerim var onlarla genelde yapıyorum
ama sağlıklı diye eşim seramik istiyor seramik tencerelerde
bayağı pahalı 50 bana biraz uygun geldi ama yine de bilemiyorum
bakalım ne zaman alırız, star city de var dı o zaman eşim beğenmişti
ama çok para vermek işime gelmiyor, uygun olursa o zaman bakarım

valla zefey bizde eeeeee kaka diyoruz,bırak o pis diyoruz ne aklımıza gelirse diyoruz anlayacağın. kakasını yapınca oğlum kakamı yaptın sen diyorum,ne diyeceğimki ben kullanıyorum. maralcığım o sebeple sen bilirsin ama uyarmana gerek yok kayınvalıdeni. anonim bir laf bu kaka boşver :1:

valla ne kdr düzeltirsen o kdr bozulcak.sistem kötü anacım:)) sokak,çevre,arkadas,bakıcı,akraba vs.. Ben doğrusunu kullanıyorum.Kısa ve net cümle kuruyorum şimdiden.anlasın ve zorlanmasın diye..Gerisi ona kalmış napıımm..

Biizmkide tüütüü diıooo :37: genel de parmak aralarından cıkardığı corap iplerine :52::52:suratı görsen sanki pislemişde onu elliooo..hep babası yüüznde cocukda ayak fobisi olacak..esim ayaklardan nefret edıoo,yani tuhaf bişekilde sorunu var cıplak ayaklara dayanamıoo.Coculuğund abişey olduğu heralde :52::52:ya miss gibi fındık kızıma bıle öle dıo,,pis kıızm pööpöö elleme dıoo.bende oyy fındığım mismiss dıyıp öpüp kokluoomm..oda bnden görüp kokluoo sonra pööpöö diıooo

e nerde kaldı bnm terbiyem ahandaa:37::37:

bu kadınlar manyak yaaa yaşlandıkça zıvanadan çıkıyoo baş tarafta kavga ettiiiii sonra benm tarafa geldii bendeki işi için bende dalmış yazıyodum telefona baktım birisi cık cık cık yapıp kafa sallı yo baktım o tartışma çıkaran kadın sişnrlendimm
nolduuuuuu dedim cevap vermedi noldu neden kafa sallayıp durysnzz dedimmm hiç işte yeni nesil gençlik ordaki saygısız burdakide oyun oynuyo demezmii çilşleden çıktımm
ya dedim biz insan değilmiyiz bizim telefonumz çalamazmı acıkamazmıyızz lavabo ihtiyacımızz yokmuu robotmuyuz bir arrkadaşşşşşşşş
müdür geldi sakin ol kızımm dedii beni sakinleştirdi şef geldi tamm tatlım diyo :1::1::1::1: o sıra çok sinrlendimde şimdi gülüyoruz hep beraberr ahahah :1::1::1:biz acıkmıyomuyuz telefonumuzz çalamazmıı deyince müdür de içerden gülmekten kopmuşş
off geçsin şu vergi dönemi yaaaaaaaaaa gel hazitran gelllllllllll

ben yuvarlak ve kelebek yapayım diyorum. yuvarlağın üştüne silikon kelebek çıkarırım model olarak. kelebeğide çiçekle süslerim olurmu. evde de birşeyler vardı.birde isim yazarım oldu bitti. biraz model bakayım netten

çubuklumu yapıcinnnn çubuklu yapp kıss iceene gösterişli olsunnnnnnn beyaz vazo mazo yokmu evde pembe kurdaleyle etrafoına fiyonkta yaparsınnnn

Yapma ya.. Ben de üçünü birden mi götürcem, olduu... Setiyle birlikte mi değiştirceklermiş... Zaten ben tencereleri pek atmıyorum makineye, aman nedense benim makine tencereleri iyi temizlemiyor. Bosch'un bulaşık makinesi çok iyi diyorlar ama çay bardaklarının içinde de kum tanesi gibi kalıntı oluyor.

yok kısss bnm kide bosch cok menunun Alllah nazardan saklasın..yani koçişden daha ii çıktı diyebilirimm :))) ama bnm eşim hafta 1 boş çalışırıo bi ilaçı ne varr.her seferinde tuzunu felan koyarrr..yani iyi bakıoo iyi sonuççç verıoo.siz bakıonuz böle:34:

meloşş makinanın iki haftadabir filtresini çıkarıp yıkıyorum bven kalıntı oluncada öle yapıyooo yıkıyomuısunnn

yok kısss bnm kide bosch cok menunun Alllah nazardan saklasın..yani koçişden daha ii çıktı diyebilirimm :))) ama bnm eşim hafta 1 boş çalışırıo bi ilaçı ne varr.her seferinde tuzunu felan koyarrr..yani iyi bakıoo iyi sonuççç verıoo.siz bakıonuz böle:34:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Maşallah kız kocişine ne güzel takip ediyor... Gerçi benimki de pek ilgili bulaşık makinesiyle...:27: bu bardaklar neden parlamıyor diye kızıp duruyor.. Ben parlatıcı yerine elma sirkesi koyuyorum, acaba o yüzden olabilir mi?

meloşş makinanın iki haftadabir filtresini çıkarıp yıkıyorum bven kalıntı oluncada öle yapıyooo yıkıyomuısunnn

Filtresine bir iki baktım temizdi, yakın zamanda bakmadım.. akşam bi bakayım.. Ben makineyle hiç vakit geçiremiyom ki :52::52: ya kirli dolu oluyor ya da boşaltılmayı bekliyor:1::1: Sağolsun kocişim hemen boşaltıyor tabi akşam söyleniyor da ben kulaklarımı tıkıyorum:1::1:

Ah bu görümceler, birazcık kendi işleriyle uğraşsalar da çocuklarımıza bişey öğretmeyi de biz yapsak:D Eşlerden de biraz anlayış gelse hayat daha güzel olacak canım. Ama nerdeeeee. Hem ben kıskanıyorum kızımı yaa, benim kadar sevdiklerini iddia etmesinler, kimse sevemez cimcime kızımı benim kadar, sevemezz, sevdirmem ya:)

Back