bir adet milföyü açarak uzatıyormusun. peki külahtan kolay çıkıyormu doladıktan sonra,yoksa külah içindeykenmi pişiriyorsun
cok guzel görünüoo ellerine sağlıkk bacımm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir adet milföyü açarak uzatıyormusun. peki külahtan kolay çıkıyormu doladıktan sonra,yoksa külah içindeykenmi pişiriyorsun
bloguna üye oldum en birinci benimmmmmmmmmmm
bende az misafir geldiğinde yapabilirim bunu, acaba bu külahları önceden hazırlayıp pişirsek sonra poşetleyip dondurucuya atsak,daha sonra misafir geldiğinde içini doldurup ikram etsek olurmu ne dersin zeynep? tadı nasıl kuruvasana benziyor görüntü
evet merdaneyle biriki uzatıyosun ama çok değil fazla basarsan tezgaha yapışiyooo
bide külahla birlikte fırına veryorsunnnnnn külahta pıt diye çıkıyooooooo çok kolay çıkıyo yanii
kruvasan seven kesin bunuda sever birde zaten hani bunla kısıtlı kalmamak gerek bi dahakine çikolata soslu bişiler yaparımmmmmmmiçini değiltişririmm evde elde ne varsa ama muhteşem görünüyo yaaww bayıldım görüntüsüne çok değişik ama bu bi kişiye fazla gelir heralde daha tadına bakamadım :)))))))))))))))
bide belki çıtırlığını kaybeder buzluğa atarsan bilmiyorumki denemek lazımmm bu şimdi çıtır çıtırr
külaha yağlı kagıt sardın.üzerine milföy hemiii... valla cok missss görünüoo
evet merdaneyle biriki uzatıyosun ama çok değil fazla basarsan tezgaha yapışiyooo
bide külahla birlikte fırına veryorsunnnnnn külahta pıt diye çıkıyooooooo çok kolay çıkıyo yanii
kruvasan seven kesin bunuda sever birde zaten hani bunla kısıtlı kalmamak gerek bi dahakine çikolata soslu bişiler yaparımmmmmmmiçini değiltişririmm evde elde ne varsa ama muhteşem görünüyo yaaww bayıldım görüntüsüne çok değişik ama bu bi kişiye fazla gelir heralde daha tadına bakamadım :)))))))))))))))
bide belki çıtırlığını kaybeder buzluğa atarsan bilmiyorumki denemek lazımmm bu şimdi çıtır çıtırr
kartopuşş getirdik kalıplarııı haber al bakalımmm nasıl alacaksan oda bendekide lafff
neyse kalıpları getirdim çiçeklileride koydumm umarım yapmamıştırdaa sende denersin şeker hamurcuklarınıı
salıncağı satıyorum konuyu açtım canım
kimse yok diye 2. eldeki konulara bakıyordum,neler oluyrmuş meğerse
ayy bende senin peşine düştüm ayıptır sölemesi
okumuş bulundum bacak kadar çocukların yaptığınaa bakk tüüüüüüüü ireziller