valla bunlardan sadece oklavam var oda, süs için aldım :)) bi oklavası yok demesinler diye:))
süs için aldığın bellki zaten,o resimdekinin adı oklava değil merdane canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla bunlardan sadece oklavam var oda, süs için aldım :)) bi oklavası yok demesinler diye:))
yok canım be olduğunu bile bilmiyorum neye yarıyormuş bu
süs için aldığın bellki zaten,o resimdekinin adı oklava değil merdane canım
Şerit halinde kesilmiş hamurları ona sarıp külah şekli veriyorlar. O şekilde pişirip sonra külahtan çıkartıp içine bişeyler dolduruyorlar. Pastanelerde satarlarya külah şeklinde. İşte onlardan.
zalımmsınnn kartopummmmm
zalımmsınnn kartopummmmm
ne bilem kız anam bize geldiğinde hamurişi yapmak isterdi,oklava yok diyince,sen kadınsın evinde bi oklava yok die aşağılardıı napam bende aldımm,,meğer cekmecemde yıllardır merdane beslıomuşumda haberimmm yokkk ama halen oklavam yok demekkiimm
kızlar gelin bu yakaya,
212 ben gitmiştim
sadece kotonda 3-4 saat oyalanmıştık,
o zaman cemre 8-9 aylıktı,
fener maçı vardı ve eniştem kıl olmuştu,
ben bir elbise ablamda bir yazlık mont almıştı
kız kardeşimde plaj terliği almıştı
bu tarafa gelmeye karar verirseniz görüşmek isterim
ama bu hafta sonu tekirdağ'da nikahımız var
erkek kardeşimin,
kızlar gelin bu yakaya,
212 ben gitmiştim
sadece kotonda 3-4 saat oyalanmıştık,
o zaman cemre 8-9 aylıktı,
fener maçı vardı ve eniştem kıl olmuştu,
ben bir elbise ablamda bir yazlık mont almıştı
kız kardeşimde plaj terliği almıştı
bu tarafa gelmeye karar verirseniz görüşmek isterim
ama bu hafta sonu tekirdağ'da nikahımız var
erkek kardeşimin,
ya esim gidelim dıo ama bn pek ıstemıom,çok uzak,bide aradığımızı bulamadan geleceksek,elife de yazık ,bu sıcakda,elimden geldiğince kapalı yerleerde h.sonu gecirmek istemiomm.onuda bırakamıomm..amann yaaa..allahdan artist değilim turneler felann zor olurdu yawssss
kıss ne çabuk geldi o kadar konuşuyoduk daha var diyee nikah zamanı çocuk çalışmalarıı diyodukkk neyyyyyyyyyyyyy yoksa başladımı çalışmalar maralll söylee nalırrrrrrr meraktan yarılabilitem var
şaka bi yanada bizimde bu hafta sonu nikah var bide günüm var bakalım neler yapıcikler :)))))))ay bana sıra gelmesin ben gün gün dolanim istiyorumm
bizde haftaya düşünüyoruz alışverişi 212 ye güzel diyosanızz gelirimm orayı sölim eşimee bakın
ama bide indirim yerinee bindirim çıkarsaa yaktım siziiiii
yok canım be olduğunu bile bilmiyorum neye yarıyormuş bu
bu hafta pazara gttk gecen haftada gtmştk Elifim kızım ,fındık kızımlann, sevıom o hallerini, benle domates secıo,salatalık secıoo... sevdiği terlikleri tezgahdan dırek alıo bana verıo,al dieee
ay şimdi aklıma geldide o halleri wc de ,ne güldüm :))
terlik beğendikk aldıkk onları giyim diıııooo :) tabi bunlar işaret diliyle,kelimelerle değil
hahahaha ne bileyim kızım baktığını bir alo deseydin bari. benim elemanların hepsi karizmadır valla. bütün şirket konuşur bu durumu. hele önceden bayan elemanım yoktu,bana özelliklemi almıyorsun bayan diye sorardı bazı şapşallar
ya esim gidelim dıo ama bn pek ıstemıom,çok uzak,bide aradığımızı bulamadan geleceksek,elife de yazık ,bu sıcakda,elimden geldiğince kapalı yerleerde h.sonu gecirmek istemiomm.onuda bırakamıomm..amann yaaa..allahdan artist değilim turneler felann zor olurdu yawssss
Nacizane fikrimmmi söyleyeyim. HAftasonu 212'de iğne atsanız yere düşmüyor. Girişler bir sorun çıkışlar bir sorun. 212'den ziyade dışarıdaki LCW'ye gidiyorum ben. 5 katlı kocamannn fabrika satış mağazası var da. Dün gittik ama akşam trafiğine takıldık, bir saat kaldık yolda. Ben haftasonları gitmiyorum oraya, evime çok yakın olduğu halde. Çünkü çevresinde çok fazla fabrika satış mağazası var ve çok kalabalık bir yer orasıı. Çocuklarla trafikte mahvolursunuz kızlar.