2011 Ekim Anneleri

yok canım be olduğunu bile bilmiyorum neye yarıyormuş bu

Şerit halinde kesilmiş hamurları ona sarıp külah şekli veriyorlar. O şekilde pişirip sonra külahtan çıkartıp içine bişeyler dolduruyorlar. Pastanelerde satarlarya külah şeklinde. İşte onlardan.

zalımmsınnn kartopummmmm:25:

ne bilem kız anam bize geldiğinde hamurişi yapmak isterdi,oklava yok diyince,sen kadınsın evinde bi oklava yok die aşağılardıı:5: napam bende aldımm,,meğer cekmecemde yıllardır merdane beslıomuşumda haberimmm yokkk :9::9: ama halen oklavam yok demekkiimm :37:

ne bilem kız anam bize geldiğinde hamurişi yapmak isterdi,oklava yok diyince,sen kadınsın evinde bi oklava yok die aşağılardıı:5: napam bende aldımm,,meğer cekmecemde yıllardır merdane beslıomuşumda haberimmm yokkk :9::9: ama halen oklavam yok demekkiimm :37:

olsun bende her ikiside var ama bir işe yaramıyor :37:

bu hafta pazara gttk gecen haftada gtmştk Elifim kızım ,fındık kızımlann, sevıom o hallerini, benle domates secıo,salatalık secıoo... sevdiği terlikleri tezgahdan dırek alıo bana verıo,al dieee :16::16::16:

ay şimdi aklıma geldide o halleri wc de ,ne güldüm :))

terlik beğendikk aldıkk onları giyim diıııooo :) tabi bunlar işaret diliyle,kelimelerle değil :16::16::16:

kızlar gelin bu yakaya,
212 ben gitmiştim
sadece kotonda 3-4 saat oyalanmıştık,
o zaman cemre 8-9 aylıktı,
fener maçı vardı ve eniştem kıl olmuştu,
ben bir elbise ablamda bir yazlık mont almıştı
kız kardeşimde plaj terliği almıştı:1::1:

bu tarafa gelmeye karar verirseniz görüşmek isterim
ama bu hafta sonu tekirdağ'da nikahımız var
erkek kardeşimin,

kızlarr neyse yapmanın başka yöntemini buldum normal dondurma külahına kağıt sarıp sonra milföyüde ona sarıp iöçine fıstık muhallebi çilek ohh miss bugün yada yarın yapıp bloğuma koyuciyymm çok baştan çıkarıcı anamm buuuuuuu $SDC13922.JPG

kızlar gelin bu yakaya,
212 ben gitmiştim

erkek kardeşimin,

ya esim gidelim dıo ama bn pek ıstemıom,çok uzak,bide aradığımızı bulamadan geleceksek,elife de yazık ,bu sıcakda,elimden geldiğince kapalı yerleerde h.sonu gecirmek istemiomm.onuda bırakamıomm..amann yaaa..allahdan artist değilim turneler felann zor olurdu yawssss:9::9::9::9:

kızlar gelin bu yakaya,
212 ben gitmiştim

erkek kardeşimin,

kıss ne çabuk geldi o kadar konuşuyoduk daha var diyee nikah zamanı çocuk çalışmalarıı diyodukkk neyyyyyyyyyyyyy yoksa başladımı çalışmalar :1::1::1::1::1::1:maralll söylee nalırrrrrrr meraktan yarılabilitem var:1::1::1::1::1::1::1:
şaka bi yanada bizimde bu hafta sonu nikah var bide günüm var bakalım neler yapıcikler :)))))))ay bana sıra gelmesin ben gün gün dolanim istiyorumm:1::1::1::1::1:
bizde haftaya düşünüyoruz alışverişi 212 ye güzel diyosanızz gelirimm orayı sölim eşimee bakın

ama bide indirim yerinee bindirim çıkarsaa yaktım siziiiii:47::47::47::47::47:

ya esim gidelim dıo ama bn pek ıstemıom,çok uzak,bide aradığımızı bulamadan geleceksek,elife de yazık ,bu sıcakda,elimden geldiğince kapalı yerleerde h.sonu gecirmek istemiomm.onuda bırakamıomm..amann yaaa..allahdan artist değilim turneler felann zor olurdu yawssss:9::9::9::9:

aynen bende efeyle çok zor oluıyo kabine girsen yakana yapışıyo mağazada dolansan askıları çekip aşağı alıyooooooooo gidersem efesiz giderim ama didiğim gibiii
indirim yerine bindirim yemeyekkkk:27:

kıss ne çabuk geldi o kadar konuşuyoduk daha var diyee nikah zamanı çocuk çalışmalarıı diyodukkk neyyyyyyyyyyyyy yoksa başladımı çalışmalar :1::1::1::1::1::1:maralll söylee nalırrrrrrr meraktan yarılabilitem var:1::1::1::1::1::1::1:
şaka bi yanada bizimde bu hafta sonu nikah var bide günüm var bakalım neler yapıcikler :)))))))ay bana sıra gelmesin ben gün gün dolanim istiyorumm:1::1::1::1::1:
bizde haftaya düşünüyoruz alışverişi 212 ye güzel diyosanızz gelirimm orayı sölim eşimee bakın

ama bide indirim yerinee bindirim çıkarsaa yaktım siziiiii:47::47::47::47::47:

Nacizane fikrimmmi söyleyeyim. HAftasonu 212'de iğne atsanız yere düşmüyor. Girişler bir sorun çıkışlar bir sorun. 212'den ziyade dışarıdaki LCW'ye gidiyorum ben. 5 katlı kocamannn fabrika satış mağazası var da. Dün gittik ama akşam trafiğine takıldık, bir saat kaldık yolda. Ben haftasonları gitmiyorum oraya, evime çok yakın olduğu halde. Çünkü çevresinde çok fazla fabrika satış mağazası var ve çok kalabalık bir yer orasıı. Çocuklarla trafikte mahvolursunuz kızlar.

yok canım be olduğunu bile bilmiyorum neye yarıyormuş bu

bu hafta pazara gttk gecen haftada gtmştk Elifim kızım ,fındık kızımlann, sevıom o hallerini, benle domates secıo,salatalık secıoo... sevdiği terlikleri tezgahdan dırek alıo bana verıo,al dieee :16::16::16:

ay şimdi aklıma geldide o halleri wc de ,ne güldüm :))

terlik beğendikk aldıkk onları giyim diıııooo :) tabi bunlar işaret diliyle,kelimelerle değil :16::16::16:

Çok tatlı hepsi... Maşallah onlara...

Sabah mısır haşlıycaktım, akşamdan düdüklü tencereyi odasına götürmüştü Mert, sabah hadi oğlum odandaki tencereyi getir dedim, baktım ııhh mıhhh sesler geliyor, bi gittimki geçen akşam tencere seti almıştık kutusunda duruyordu öbür odada, yüklenmiş onu getirmeye çalışıyor.. Her yerini ısırasım geliyor, ama evde ısırmak, o kelimeyi kullanmak, anımsatmak dahi yasak... Çünkü Mert önüne geleni ısırıyor.. Biz onu ısırarak sevdiğimiz için o da oyun sanıyor herhalde... Bizde de her şey işaret diliyle, hiç zahmet edip konuşmuyor.. Doktora sordum normal dedi.

hahahaha ne bileyim kızım baktığını bir alo deseydin bari. benim elemanların hepsi karizmadır valla. bütün şirket konuşur bu durumu. hele önceden bayan elemanım yoktu,bana özelliklemi almıyorsun bayan diye sorardı bazı şapşallar

:1::1::1::1::1::1::1: ellerr konuşşur boşverrr maşallahh diyelim bizdee doyduma kızzlar gidince bi pencereden bakıversinler kıss yazıktır sevabına :)))))))

eğer bir şey beğenmezseniz florya'da açık alanımız var, deniz kenarı ve yeşillik

ben de cemre ile her yere gitmeye çalışıyorum ama artık çok zorlanıyorum
arabasına zor bindiriyorum, koncuk koncuk diyor(kucak),
ben de sadece kucağıma alacağım, sonra aşağıya inmek, etrafı karıştırmak yok diyorum
tamam diyor, kucağıma alıyorum sonra hemen inmek istiyor, elimi tut diyorum 1-2 dk tutup
bırakıyor sonra kaç kaç diyip koşuyor, alem kız ve her kapıya giriyor, her şeye dokunup
ay çok çi diyor (ay çok güzel anlamında bir şey), zor vallaha zor,
ama ne yapcan, katlanacan,
:1::1::nazar:

Nacizane fikrimmmi söyleyeyim. HAftasonu 212'de iğne atsanız yere düşmüyor. Girişler bir sorun çıkışlar bir sorun. 212'den ziyade dışarıdaki LCW'ye gidiyorum ben. 5 katlı kocamannn fabrika satış mağazası var da. Dün gittik ama akşam trafiğine takıldık, bir saat kaldık yolda. Ben haftasonları gitmiyorum oraya, evime çok yakın olduğu halde. Çünkü çevresinde çok fazla fabrika satış mağazası var ve çok kalabalık bir yer orasıı. Çocuklarla trafikte mahvolursunuz kızlar.

LCW dedin de aklıma geldi... Geçen LCW'den bi tane uzun kollu tişört hediye geldi Mert'e, bi kere giydi yıkadım, makineden çıktığında kedi parçalamış gibiydi, her yeri delik deşik olmuştu.. Değişim kartını da atmıştım giydirince, çok şaşırdım ama. Nasıl bu kadar adi malzeme kullanabilirler anlamıyorum.

Ben de kapalı yerleri sevmiyorum, sizin İstiklal gibi bi cadde var burda, o caddede alışveriş yapmayı daha çok seviyorum.. Her mağaza yok ama açık hava olması iyi oluyor..

Back