Nacizane fikrimmmi söyleyeyim. HAftasonu 212'de iğne atsanız yere düşmüyor. Girişler bir sorun çıkışlar bir sorun. 212'den ziyade dışarıdaki LCW'ye gidiyorum ben. 5 katlı kocamannn fabrika satış mağazası var da. Dün gittik ama akşam trafiğine takıldık, bir saat kaldık yolda. Ben haftasonları gitmiyorum oraya, evime çok yakın olduğu halde. Çünkü çevresinde çok fazla fabrika satış mağazası var ve çok kalabalık bir yer orasıı. Çocuklarla trafikte mahvolursunuz kızlar.
LCW dedin de aklıma geldi... Geçen LCW'den bi tane uzun kollu tişört hediye geldi Mert'e, bi kere giydi yıkadım, makineden çıktığında kedi parçalamış gibiydi, her yeri delik deşik olmuştu.. Değişim kartını da atmıştım giydirince, çok şaşırdım ama. Nasıl bu kadar adi malzeme kullanabilirler anlamıyorum.
Ben de kapalı yerleri sevmiyorum, sizin İstiklal gibi bi cadde var burda, o caddede alışveriş yapmayı daha çok seviyorum.. Her mağaza yok ama açık hava olması iyi oluyor..
yanii, bn nereye gticem şimdi cicilerrrr almayaaa
kızlar gelin bu yakaya,
212 ben gitmiştim
sadece kotonda 3-4 saat oyalanmıştık,
o zaman cemre 8-9 aylıktı,
fener maçı vardı ve eniştem kıl olmuştu,
ben bir elbise ablamda bir yazlık mont almıştı
kız kardeşimde plaj terliği almıştı
bu tarafa gelmeye karar verirseniz görüşmek isterim
ama bu hafta sonu tekirdağ'da nikahımız var
erkek kardeşimin,
bendee çıkıyorum şu tatlıyı yapmanın heyecanıylann gidiyorum fırsatım olursaa bakalımm haydi görüşürüzzzzzzzzzz kızzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
maral güle güle oturun yeni yerinizde,hayırlı işler diliyorum.
kardeşinede mutluluklar ,hayırlısı olsun.
gunaydınlar fıstıklarrrr,,
maralım hayırlı işleriniz olsun inşallah yeni yerinizdee,, Allah bi yastıkda mesut ve bahtiyar eylesin yeni evleneceklerimizii
zefey tatlının resimlerini bekliozz,detaylııı
günaydın kızlar,
çok güzel bir gün olsun inşallah herkese.
zefey nükemmel görünüyordu tatlın,tarifi ve yapılışı hem buradan hem blogdan bekliyoruz canım
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
oy desinler desinler yar desinler desinler senide bana versinlerrrrrrrrrrrr erzincanlııı desinnlerrrrrrrrrrrrrrrr lililililiililili
tey tey teyyyyyyyyyy
allah neşeni daim etsin canım
Eki Görüntüle 717441 Eki Görüntüle 717442 Eki Görüntüle 717444 Eki Görüntüle 717443
tatatatatattaaaaaaaaamm yapmazsan hasta olurdummmmmmmm yaptım oldu Ağaoğlu inşaat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?