2011 Ekim Anneleri

kartopuu kızz işin varmı yoksa üçler marketee gidekkkk ariel 16 kapsül çamaşır deterjanıyla 20 kapsül fairy bulaşık deterjanı 10 tl ye düşmüş ikisinin fiyatı yani bu uygunn gitmeye çok üşeniyomm biri olaydı yanımdaa :SSSSSSS

iyiymiş ama çıkıyorum şimdi. gidersen banada al lütfen :1:

bu arada nee aldıı haydii hayırlı olsun güle güleee kullannn güle güle netlerde sörff yappppppppppppp ayy ne denilirkii şindik bilemedim:1::1::1::1::1:

iyiymiş ama çıkıyorum şimdi. gidersen banada al lütfen :1:

tiiiiiiiiiiiiiiiiii allahhhhh kimseden faydaa yokkk telefonunada bakamıyyciyyyyyyyymmmmmmm şimdikkk karetmeyee :60::60:

şimdi büfenin oraya bakıyorum bari giderken saçlarını savurrr:1:

yaa ben burdaa kolum ağrıdıı sallamaktannn kartopu bacımm yakışıklı uşaklaaa konuşa konuşaa gittiiiiiiiiii :3::3::3::3:bööööö bu holdilg dede amma karizmalar varmış yahjuu bizim kızlarr doydumaa gelip orayı dikizliyoo haaa ispiklemeden edemiyciymm ahahha :60::60:

sevozy kızz napıon sanada alammı gidicem üç buçukta marketeeeeee kartopu alıyom sanada haaaaaaa

zefey sen bılırsın, ya karşıda 212 avm diye bi yer var.buyuk markaların outletiymiş.. eşime yazlık üstbaş alcaz.oraya gitmeye değer mii? h.sonu oranın yakınlarında bi karabaya gttk,o dediydi..

napam beklıom akşam olsun diye. bn fiat bılmıomm uygun dıosanız zahmet all ..hm arııel hem faıry ikisi birden mi 10tl??

hee ikisi birden 10 tl çok uygun yaa vallaa ben 3-4 tane alcamm bi tanede anneme alıcamm faırynin o kendisi sadece 13 tl
bak bundan
4 Adet Fairy 20'li Tablet + 4 Adet Ariel 16'lı Jel Kapsül (Tekli, 2'li, 4'lü ve 8'li Seçenekler)

zefey sen bılırsın, ya karşıda 212 avm diye bi yer var.buyuk markaların outletiymiş.. eşime yazlık üstbaş alcaz.oraya gitmeye değer mii? h.sonu oranın yakınlarında bi karabaya gttk,o dediydi..

kızz bizimde gitmemizz lazım ama ben oranın sadece önünden geçtimm uzak yaww hiç gitmedimmmmmm bizde toplu alışverişe gitmemiz lazım eşime ve özellikle banaa sen bi git beenişrsen uygunsa bizde giderizzz yoksa üümraniyeye gidek diyoduk bi cumartesi

eskiden çok gezerdim sevozyy hiç durmazdım hep indirim takip ederdim bir ay boyuncaa her öğlen bi bady nin düşmesini takip ettiğim oluyoduu yani öle diyim sen anlaaaaada şimdi ne çocukla geziliyo ne de fırsat oluyooooooooo artık alışverişlere çocuğu bırakıp gitcez efe durmuyokii hişç

hee ikisi birden 10 tl çok uygun yaa vallaa ben 3-4 tane alcamm bi tanede anneme alıcamm faırynin o kendisi sadece 13 tl
bak bundan
4 Adet Fairy 20'li Tablet + 4 Adet Ariel 16'lı Jel Kapsül (Tekli, 2'li, 4'lü ve 8'li Seçenekler)

kızz bizimde gitmemizz lazım ama ben oranın sadece önünden geçtimm uzak yaww hiç gitmedimmmmmm bizde toplu alışverişe gitmemiz lazım eşime ve özellikle banaa sen bi git beenişrsen uygunsa bizde giderizzz yoksa üümraniyeye gidek diyoduk bi cumartesi

ya baya uzak kavacıkdan 40 dk falan yani..uygun değilse boşa ne gidem ya..bilen birine sormak lazım.Umraniyedeki outlet ınkiler çok kaliteli değil ya,sezonu ancak cıkarıoo..

ya baya uzak kavacıkdan 40 dk falan yani..uygun değilse boşa ne gidem ya..bilen birine sormak lazım.Umraniyedeki outlet ınkiler çok kaliteli değil ya,sezonu ancak cıkarıoo..

oda traf,ik olursa daha uzak kızım ne bilim yaa kardeşimn gittiği bi yer var sürekli teyzmnlee gidiyolarr watsaptan yazdım dur cevap yazınca sölerim sana çok gidiyolar ama adını unutum

bılıom orayı .bı kere gttm.ama normal avm ler gibi değil..böle caddede dolaşır gıbı karısık dukkanlarr..elifi hasta ettiydk yağmur yağıodu gir oraya cık buraya derken..orayı begenmedimm..

viaport güzelde çocukla zor olmuştur sevozy.

birde ikitellide deposito diye bir outlet var ben orayıda çok beğeniyorum. fiyatlar uygun.

yanlız 212 yi bende duydum oraya kuzenim giderdi,oda çok beğeniyordu. gidilebilir aslında haftasonu.

bir outlet turmu yapsak ne :1:

kartopu kıss seynde demir külah varmıııııııııı $imagesCAPKVVGQ.jpg

bundan sevdaa seynde varmııı gitmeden yazam didimm
haydi geleindce görüşrzzzzzzzzz

yaa ben burdaa kolum ağrıdıı sallamaktannn kartopu bacımm yakışıklı uşaklaaa konuşa konuşaa gittiiiiiiiiii :3::3::3::3:bööööö bu holdilg dede amma karizmalar varmış yahjuu bizim kızlarr doydumaa gelip orayı dikizliyoo haaa ispiklemeden edemiyciymm ahahha :60::60:

hahahaha ne bileyim kızım baktığını bir alo deseydin bari. benim elemanların hepsi karizmadır valla. bütün şirket konuşur bu durumu. hele önceden bayan elemanım yoktu,bana özelliklemi almıyorsun bayan diye sorardı bazı şapşallar

Back