• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 dgs ye gıren arkadaslar sınavınız nasıl gectı ????

yeelizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2010
53
0
36
İstanbul
arkadaslar sınavınız nasıl gectı.benım pek ıyı degıldı en az kac puan almak lazım bıyere yerlesmek ıçın işletme bolumu mezunuyum

Ben sayısal mezunuyum. Bence de Türkçe soruları zordu. Boşlarımın sayısını bilemiyorum. :97:

benim 73 sözel 65 sayısal netim var eşiit ağırlıkçıyım bakalım ne olacak aamaa bu sene puanlar kesin düşer diyorlar.. sınav genele zor gelmiş gibi gözüküyor..

benim 73 sözel 65 sayısal netim var eşiit ağırlıkçıyım bakalım ne olacak aamaa bu sene puanlar kesin düşer diyorlar.. sınav genele zor gelmiş gibi gözüküyor..

ooo sen baya iyisin :65:
benim şuan hatırlayamadıklarım da var sözelden bi on tane falan hatırlayamadım 65 buldum sayısala bakmıorum bile 20 soru ya yaptım ya yapmadım ki onlarda yanlıştır.
fakülte benim için bir rüya şu anda :14::14::14:

Benim de çok kötü geçti.Denemelerde herşeyi düzeltmişken sınavda batırdım.
Okul puanım iyi ama bu bir işe yaramayacak.

Okulda o kadar iyi bir dereceye sahipken sonuç böyle...
İnsanların yüzüne nasıl bakarım bilemiyorum.

ya benim ilk girişimdi iyi geçmedi yani çalışmadım pek 4-5 yılın çıkmış sorularını çözdüm o kadar
ben aöf sosyal hizmetler mezunuyum sosyolojiye geçiş yapmak istiyorum ama olmaz sanırım hesapladım 190'larda falan çıkıyor
iyi kötü tercih yapacağım bakalım
hayırlısı olsun hakkımızda

ne zaman açıklanıyomuş kızlar sonuçlar? kardeşim de girdi de merak ettim şimdi :)

Back