2011 de nişanlanacak genç kızlar buyrun içeri

Yok ben kapali degilim ama nisan günü kapanicam cünkü sadece büyükler arasinda yapilacak onlarda hepsi haci hoca bu yüzden ben kapali olmayi istedim :)

evde mi olcak senn nişanında cnm ben salonda düşünüorum

Evet biz evde yapicaz nisani ufak capli sadece yakin akrabalar (büyükler) ile birlikte. Yurtdisindan geliyoruz zamanimiz kisitli oldugu icin en güzeli bu olacak bizim icin. Öylemi senide simdiden tebrik ederim umarim hayal ettigin gibi olur hersey :)

inşallah cnm temmuz gibi yapcaz nişanı işte nasipse :97:

inşallah cnm temmuz gibi yapcaz nişanı işte nasipse :97:

Bizde temmuzda düsünüyoruz insaAllah :) Peki elbise konsunda sen nasil bisey düsünüyosun? Müstakbel nisanlim benim beyaz giymemi istiyor sana cok yakisacak diyor ama ben canli bir renk istiyorum aslinda. Yada diyorum ona süprizmi yapsam gercekten beyaz bir nisan elbisesimi secsem karar veremiyorum.

bende ya beyaz ya da kırmızı istiorum cnm tuvalet alacağım ben salonda olacağı için

Tesekkürler hemen ekleyeyim öyleyse :) Sizde düsüncelerinizi yazarsiniz.

Sol taraftakini daha cok begendim.

Yine sol taraftakini daha cok begendim.

Arkasi bele kadar nerdeyse acik ama.

Bu tür elbiseler evde olunca agir gelir degilmi kizlar? Yani abartili olur heralde?

Arkasi bele kadar nerdeyse acik ama.

Bu tür elbiseler evde olunca agir gelir degilmi kizlar? Yani abartili olur heralde?

cnm dün acil çıkış yapmak zorunda kaldım sabah ilk iş bakmaya geldim resimlerine ama şuan da görünmüyorlar :44::44:

Nisan elbiseni mi amraniden aldin? Cok merak ettim bende elbise arayisi icerisindeyim ya :)

nişan elbisesi deil cnm isteme olacak bu hafta onun için aldım elbise.güzel seyler var abiye tarzında tavsiye ederim hemde şimdi %50 indirim var :)

yarın ekler cnm bende meraktayım valla

pazartesi ekleyecem canlarım merak etmeyin

tatlım armınede güzel elbiseler var kapalılar için yazın alacaksa eger o zman bakarsın genelde uzun oluyor elbıseler ama gomlek etekte giyebilirsin bence

Allah Allah niye göremiyorsunuz ki resimleri :/ tüh ya.

Bu arada arminenin internet sayfasinda bulamadim elbise :) ama insaAllah türkiyeye gidince kendim bakar begenirim. Bakalim ben elbise giymek istiyorum nisan olacak bizde cünkü :)

nişan elbisesi deil cnm isteme olacak bu hafta onun için aldım elbise.güzel seyler var abiye tarzında tavsiye ederim hemde şimdi %50 indirim var :)

pazartesi ekleyecem canlarım merak etmeyin

Merak ediom valllaaa

cnm görerek almak daha ii zaten :87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…