- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 162
- 423
culimm:80::81:![]()
kız sen nerden çıktın :92::92:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
culimm:80::81:![]()
yarın ekler cnm bende meraktayım valla![]()
Umarim ekler :) bizede fikir olur.
eklicek cnm ama arkadas kapalı cnm sende kapalımısın![]()
Yok ben kapali degilim ama nisan günü kapanicam cünkü sadece büyükler arasinda yapilacak onlarda hepsi haci hoca bu yüzden ben kapali olmayi istedim :)
Evet biz evde yapicaz nisani ufak capli sadece yakin akrabalar (büyükler) ile birlikte. Yurtdisindan geliyoruz zamanimiz kisitli oldugu icin en güzeli bu olacak bizim icin. Öylemi senide simdiden tebrik ederim umarim hayal ettigin gibi olur hersey :)
inşallah cnm temmuz gibi yapcaz nişanı işte nasipse :97:
Bizde temmuzda düsünüyoruz insaAllah :) Peki elbise konsunda sen nasil bisey düsünüyosun? Müstakbel nisanlim benim beyaz giymemi istiyor sana cok yakisacak diyor ama ben canli bir renk istiyorum aslinda. Yada diyorum ona süprizmi yapsam gercekten beyaz bir nisan elbisesimi secsem karar veremiyorum.
bende ya beyaz ya da kırmızı istiorum cnm tuvalet alacağım ben salonda olacağı için![]()
Hm demek beyaz oluncada oluyomus :) ben suan bi kac elbise bakiyorum buraya eklesem bir mahzuru olurmu?
Arkasi bele kadar nerdeyse acik ama.
![]()
Bu tür elbiseler evde olunca agir gelir degilmi kizlar? Yani abartili olur heralde?
![]()
Tesekkürler hemen ekleyeyim öyleyse :) Sizde düsüncelerinizi yazarsiniz.
![]()
![]()
Sol taraftakini daha cok begendim.
![]()
![]()
Yine sol taraftakini daha cok begendim.
![]()
![]()
![]()
![]()
Nisan elbiseni mi amraniden aldin? Cok merak ettim bende elbise arayisi icerisindeyim ya :)
yarın ekler cnm bende meraktayım valla![]()
Umarim ekler :) bizede fikir olur.
Bizde temmuzda düsünüyoruz insaAllah :) Peki elbise konsunda sen nasil bisey düsünüyosun? Müstakbel nisanlim benim beyaz giymemi istiyor sana cok yakisacak diyor ama ben canli bir renk istiyorum aslinda. Yada diyorum ona süprizmi yapsam gercekten beyaz bir nisan elbisesimi secsem karar veremiyorum.
nişan elbisesi deil cnm isteme olacak bu hafta onun için aldım elbise.güzel seyler var abiye tarzında tavsiye ederim hemde şimdi %50 indirim var :)
pazartesi ekleyecem canlarım merak etmeyin![]()
Allah Allah niye göremiyorsunuz ki resimleri :/ tüh ya.
Bu arada arminenin internet sayfasinda bulamadim elbise :) ama insaAllah türkiyeye gidince kendim bakar begenirim. Bakalim ben elbise giymek istiyorum nisan olacak bizde cünkü :)