- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
yaşayıp görrcez ama bitanesi zaten baska şehirde cnm biride burnumun dibinde olcak yakın yani yeni geldi onlarda orduya![]()
anladım canım,
bende yaşamadım istememiştim de zaten hiç
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaşayıp görrcez ama bitanesi zaten baska şehirde cnm biride burnumun dibinde olcak yakın yani yeni geldi onlarda orduya![]()
anladım canım,
bende yaşamadım istememiştim de zaten hiçnurtoğpu gibi 2 görümcem oldu :37:
julia__ avusturyada yasiyorum ben sen türkiyede nerdesin peki?
speedy-gonzales alis verisi nerden yaptin peki bohca icin sormama müsade varsa?
toco eminönünden yaptımkısmet çeyizden ama şimdi komple bebek ürünleri satıyorlar
![]()
Hm eminönü dedigin bir markami yoksa bir alis veris magzasimi :78: ( Türkiyede olmadigim icin tanimiyorum.)
Cok masrafli oldumu senin icin?
artık hamiş oluncada oraya gidersin anıları yad edersn sipitcimtoco eminönünden yaptımkısmet çeyizden ama şimdi komple bebek ürünleri satıyorlar
![]()
Hosbulduk tesekkürler :)
Kizlar bu gece müstakbel nisanlimin orda deprem olmus. Cok korktum yaAma Allahtan bisey olmamis kimseye.
yok canım eminönü bi yerin adı bi sürü dükkanlar falan var. genelde hep çeyiz ürünleri falan satılır.
ve hemen hemen herşey orada uygundur. mağazalara falan satış yapılır.
kısmet çeyizde orada bi mağaza 500 TL falan mal oldu hemen hemen nişan takım elbisesi hariç![]()
Anladim cok tesekkürler. Yani bu durumda bohca icin gerekli olan esyalari türkiyeden almam cok daha uygun olacaktir aslinda. Benim burda ki hesaplarima göre en az bir 700€'yu bulacak. Tabi bu sadece damat bey icin. Birde aile fertleri de var :)
aaaaaaa nerde nişanlın cnm geçmiş olsun![]()
geleceksen tabi buradan alabilirsin daha uyguna gelir![]()
Sagol Allah razi olsun. Kocaelindeler. 4.3 siddetinde olmus 10 saniye kadar sürmüs.Türkiyede deprem haberini cok sIk duyuyoruz ama bu sefer cok korktum..
çok şiddetli deilmiş cnm üzülme![]()
çok şiddetli deilmiş cnm üzülme![]()
bursaya gelcen mi alışverişe kıztoco canım bohçalar 1 günlük iş diyebilirim. alacaklarını falan belirle kafanda kolay oluyor :44:
julia götür canım artık anlıyorum alırken bende anlamıyordum ama devamlı araştırıyordum falan filan iiştehiç bişey için nişanda stres yapmayın canım
sizin gününüz içine etmeyin
![]()
Sagol canim tesekkür ederim. Oda iyi oldugunu söyledi icim rahatladi sükür ki.
@speedy-gonzales stres yapmamaya calisacagim bakalim basarili olacakmiyim :)
bursaya istiyorum gelmek eceyi görmek falan ama ne zaman olur bilmem![]()