2011 de nişanlanacak genç kızlar buyrun içeri

hosbulduk julia__ tesekkür ederim :) sahimi ayni ayda nisanimiz olacak demek ki ne güzel hazirliklara basladin mi peki sen? :)

evet cnm yavastan yavastan basladım bnm sevdiceğim asker mayısta gelcek salon fln bakcaz işteee nişanlık bakınmaya başladım öle öle geçio günler cnm sende ne var ne yok

evet cnm yavastan yavastan basladım bnm sevdiceğim asker mayısta gelcek salon fln bakcaz işteee nişanlık bakınmaya başladım öle öle geçio günler cnm sende ne var ne yok

Öylemi hayirli teskereler insaAllah :) Bizde durumlar baya bir karisik yada zor diyeyim. Yurt disinda yasiyorum nisanim türkiyede olacak ve bir hafta gibi kisa bir süre icinde organize olmasi gerek o yüzden evde sadece yakin akrabalar arasinda olsun dedik. En büyük sorunum suan bohca hazirligi ve elbise secimi :)

olur olur hepsi olur cnm bnm 2 eltim var hepsine bohça hazırlancak ne koymayı düşünğorun içine :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…