2011 de nişanlanacak genç kızlar buyrun içeri

merhaba :) sen gurbetten türkiye gitceni yazmisin... nisanlin veya sözlün türkiyedemi yasior...
benimde öyle bi durumum var.. benim erkek arkadasim burda yasior okumak icin geldi. ailesi türkiyede... ailesi aslinda geri dönmesi icin hersyi yapior... ilerde bizde türkiyeye tasinmayi düsünüyoruz... senin durumunu merak ettim bende :)

merhaba kızlar bizde yeni sözlendik tazeciğiz:)

28 mayısta nişanımız olucak allah nasip kısmet ederse...

çok mutluyum çokkk

ama bende ailemi bırakıp istanbula gidicem şimdiden duygusallaştık hepimiz insn üzülüo misafriz artık bi yerde... ama

Sevdiğin insanla olmak gibisi yok ailelerin uyum sağlaması çok güzel huzrlu olmak harika...

ben şimdi nişan için değişik fikirler düşünüyorum neler olabilir sizce???

sözümüzde nişan gibi oldu bizim

nişanımız da düğün gibi olucak

çünkü dediğim gibi ayrı şehirlerde olunca gerekiyo:26:

mesela ne renk nişan kıyafeti düşünüosun nasıl bi makyaj nasıl bi nişan başı :54:

aramıza h.g fıstık arkadassss :16: artık daha sık beklioruz seni :16:

ne güzel cnm bnm aşkımda 18 mayısta teskere alcak temmuzda da aynen senn gibi büyük düğün gibi nişan yapacağız sen neler düşünüosun nişan hakkında aayyy bende uzağa gelin gidiorum ya bursadan orduya :14::14:

ne zor demi hem sevdiğin adamla olmak için can atıyosun hem aileden uzaklaşacağın için üzülüyosun iki ucu....

neyse önemli olan huzurlu mutlu olmak dipdibe olup kötü olmaktansa her daim özlemek taze tutar ilişkilerimizi belki...

canım nişanımızda şeker & bileklik dağıtalım istiyorum

ama başka bi fikir daha orjinal bi fikir üretmeye çalışıyorum olmuyo:)

sözde kurabiye yaptırdık söz mendili dağıttık...

pasta kestik söz şerbeti yaptık

güzeldi herşey nişan da daha değişik bişiler olsun istşyorum ama tıkandım:):27:

mesela ne renk nişan kıyafeti düşünüosun nasıl bi makyaj nasıl bi nişan başı :54:

nişanlığım pudra rengi olmalı ...

modelini bile seçtim gelinlik gibi olucak biraz diktircez inşallah...

saçım vak maşa ile böle hafif vintage bi görünüm olsun istiyorum ben seviyorum

romantik dantelli fiyonklu hafif kabarık bi elbise...

aramıza h.g fıstık arkadassss :16: artık daha sık beklioruz seni :16:

ne güzel cnm bnm aşkımda 18 mayısta teskere alcak temmuzda da aynen senn gibi büyük düğün gibi nişan yapacağız sen neler düşünüosun nişan hakkında aayyy bende uzağa gelin gidiorum ya bursadan orduya :14::14:

:) hosbulduuuuk :) masallah allah muhabettinizi keyfinizi bozmasin :) negüzel telas icindesiniz :) sevindim sizin adiniza :64:

ne zor demi hem sevdiğin adamla olmak için can atıyosun hem aileden uzaklaşacağın için üzülüyosun iki ucu....

ahh ahh hem diorum bi an önce aşkımla evlenip yuva kurayım hem de bazen hüzün çöküo yüreğime nasıl gideceğim yabancı bir yere diye :25:
neyse önemli olan huzurlu mutlu olmak dipdibe olup kötü olmaktansa her daim özlemek taze tutar ilişkilerimizi belki...

canım nişanımızda şeker & bileklik dağıtalım istiyorum

ama başka bi fikir daha orjinal bi fikir üretmeye çalışıyorum olmuyo:)

sözde kurabiye yaptırdık söz mendili dağıttık...

pasta kestik söz şerbeti yaptık

güzeldi herşey nişan da daha değişik bişiler olsun istşyorum ama tıkandım:):27:

minik küllükler vermişlerdi bana bi nişanda çok hoşdu cnm ya küllüğün üstünde sizin isminz yazacak :64:

nişanlığım pudra rengi olmalı ...

modelini bile seçtim gelinlik gibi olucak biraz diktircez inşallah...

saçım vak maşa ile böle hafif vintage bi görünüm olsun istiyorum ben seviyorum

romantik dantelli fiyonklu hafif kabarık bi elbise...

bizde görebilirmiyiz acaba modeli :16:

:) hosbulduuuuk :) masallah allah muhabettinizi keyfinizi bozmasin :) negüzel telas icindesiniz :) sevindim sizin adiniza :64:

sen nişanlımısın cnm :16:

minik küllükler vermişlerdi bana bi nişanda çok hoşdu cnm ya küllüğün üstünde sizin isminz yazacak :64:

bizde görebilirmiyiz acaba modeli :16:

sen nişanlımısın cnm :16:

aaa tabikide hemen ekleyim albüme...

ben nişandan ziyade kına için düşünüyorum bi sürü bişi:D

merhaba bende yeni katıldım :)
nasılsınız arkadaşlar?
bende yeni sözlendim taze gelinleriz yani:33::36::36:

ohh ohhh topiğimizin güzel gelinleri artıooo :66::66: ee anlatın bakalım sizde ne hazırlıklar varrr sardı mı seni de baba evinden ayrılma hüznü şimdiden :43:

C:\Users\pc\Pictures\XINHXINH_174557338.jpg

albümüme resim ekleymiyorum neden ki:(

link koydum acaba açılır mı??

C:\Users\pc\Pictures\XINHXINH_174557338.jpg

albümüme resim ekleymiyorum neden ki:(

link koydum acaba açılır mı??

linki adres çıbına yapıştrnca açılıo kısllar:))

[ı]ohh ohhh topiğimizin güzel gelinleri artıooo :66::66: Ee anlatın bakalım sizde ne hazırlıklar varrr sardı mı seni de baba evinden ayrılma hüznü şimdiden :43:[/ı]
nişanlık bakmaya başladım sadece pek hazırlık yok vakit daha çok olduğu için ;)
yokkk beni pek evden ayrılma hüznü sarmadı komşumuz zaten pek ayrılıyorum sayılmaz :92: şanslıyım :36:

kızlar kusura bakmayın müşteri gelince çıkmak zorunda kaldım hemen nişanlığına bakıorum cnm :16:

cnm açılmıo link malesef göremedim yaa :97::97:

Back