2011 de kim nerede evleniyor?

kızlar günaydın 18 eylülde kadıköy evlendirme dairesinde nikahım var düğün mekanı konusunda çok kararsızım yani bir yer tutunca en az 10 bin tl gözden cıkarmak gerekiyor ve bu beni çok düşündürüyor bu parayı kendimizemi harcasak diyorum nikah sonrası arkadaşlarımızla ve ailemizle bir yemek yemek istiyorum ... ertesi sabahta balayı :):) şimdiye kadar istanbulda o kadar yere baktımki fiyatlar çok pahalı

merhaba..ben paşa gardenda düğüne katılmadım ancak,düğün yeri bakarken orayı da gezdik.çok güzel bir yer.nezih,orayla ilgilenen kişi de çok yardımcı oluyo..yağmur yağmasa bile iç kısmı diğer müşterilere kapatıyo,her ihtimale karşı:)biz çok beğenitik ama bizim bütçemize uygun olmadığı için tutamadık..inşsllhh istedigin bir yer olur..

04.09.2011 Tcdd Fenerbahce tesislerinde olucak
Acik hava olmasini istiyoduk, allaha sükür istedigimiz gibi biyer bulduk

selam Duygu biz de orayı düşünüyoruzda acaba fiyat konusunda biraz bilgi verebilir misin

yemekli anlasiyosun zaten.. yemek fiyati kisi basi 40 tl...
biz 250 kisiden hesap yaptirdik.
1000 tl mekan ücreti, masa süslemeleri 1200... dj 700 kamera 700
pasta 500 tl
yemek meze tabagi, ana yemek, meyve, icicek ve pastadan olusuyo..
hayirlisiyla güzel gecer insallah :)

bir de mekan ücreti 1000 demişsin ayrıca mekan ücretide mi veriliyor yoksa 40tlx250 kişi 10000 mi demek istedin :)

Son düzenleme:

kızlar neden bahçelievlerin memurundan uzak duralım benim nikah olimpikte salonda olucak

denizkızı hemşeride çıktık yaaa senin düğün hangi tarihteydi birde başka forumda okumuştum biri müzikleri önceden belirleyin falan diyolar ayrıca resimleri kötü çekmişlerrr özelliklee bunları konuşun uyarın

bizim salona gelicek b.evlerdeN 250 Tödedik herşey dahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…