• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 de kim nerede evleniyor?

canım arkadasımın arkadasıymış..bende tanışmadım henüz..geçen gün bana msj atmış arkadasım,foto işi için bana haber ver dedi..ben daha geri dönmedim..orayla görüştügüm de haber veririm ben sana,yardımcı olurum..
şu kuaförr meselesi de cok düşündürüyo beni.napıcaz yaa:(nokta,nexus nerde?güzel yerlermiymiş?

evet kuzum ikiside güzel kaliteli yerler nexusun bircok subesi var istanbulda baya kaliteliler noktada ayni sekilde nexusun fiyati 300 civari noktada 500 civari komple gelin paketi iste agdadir bakimdir sudur budur hepsi icinde görümcem noktada yaptirmisti ablamda nexusta ikiside coooook memnun kaldilar simdi bende arada kaldim :)) bilmiyorum bende nereye gitcem nexusu bildigim icin oraya gitme ihtimalim daha yüksek ama bilmiyorum kuzum istersen beni faceden ekle daha rahat konusuruz...
fotograf isinide bana haber ver :)) dügündasimmi desem sana artik :))[/QUOTE]

yaaa evett ne iiyi oldu burda karşılaştığımız:))ben bir de kuaförümün yakın olmasını istiyorum..bakırköy,merter civarları falan.dedigin yerleri de arastırırım..ekliyeyim seni face den ama özelden yaz bana ismini arayayım seni:)

evet kuzum ikiside güzel kaliteli yerler nexusun bircok subesi var istanbulda baya kaliteliler noktada ayni sekilde nexusun fiyati 300 civari noktada 500 civari komple gelin paketi iste agdadir bakimdir sudur budur hepsi icinde görümcem noktada yaptirmisti ablamda nexusta ikiside coooook memnun kaldilar simdi bende arada kaldim :)) bilmiyorum bende nereye gitcem nexusu bildigim icin oraya gitme ihtimalim daha yüksek ama bilmiyorum kuzum istersen beni faceden ekle daha rahat konusuruz...
fotograf isinide bana haber ver :)) dügündasimmi desem sana artik :))

yaaa evett ne iiyi oldu burda karşılaştığımız:))ben bir de kuaförümün yakın olmasını istiyorum..bakırköy,merter civarları falan.dedigin yerleri de arastırırım..ekliyeyim seni face den ama özelden yaz bana ismini arayayım seni:)[/QUOTE]

kızlarrr ben kesinlikle nexus u tercih edin derim. Nişanımda gittim cidden çok memnun kaldım. makyaj konusundada çok başarılılar. Hem yeride merkezi hemde fiyat olarak uygun bence :61:

kızlar ankara esenboğa aırport otelinde düğünü olan yada düğüne giden varsa biraz bahsedebilirmi organizasyonları nasıl benim 28 mayısta düğünüm var yemekli olucak gerçi bizim düğünden önce olan bi düğün için arayıp davet edicekler ama merak ediyorum yine de teşekkür şimdiden.....

Evvett sonunda biz de evleniyoruz :)
2 Temmuz Ankara'da Grand Koç düğün salonunda nikah&Düğün - 3 Temmuz Susurlukta Düğün ile ben de dünya evine giriyorum :) :32: :24:

bizde aynı gün 2 temmuz da senden azıcık ilerde vedat dalokay parkında nikah yapıcaz, allah ikimizi de kolaylık versin tatlım

selamlaaar.... :)

arkadaslar ben d eylul gibi dusunuyorum kismetse....
bircok otelin websitesine baktim istanbul asya da...
divan/titanic otel/green park/cengelkoy/mihrabat...

her otelin fiyatlari hemen hemen ayni!
40 euro veya ustu kisi basi!
napicaz bilemedim...

bu otellerde dugune katilmis olanlar varsa, bana bilgi verebilir mi atmosfer ve hizmet ve kalite hakkinda? :21:

simdiden hepinize tesekkurler!!! :51:

17 temmuz da izmir de talles parkta evleniyorum. biraz pahalıydı ama olsun ilk defa evleniyorum ve şahane bir düğün olsun istiyorum. tüm organizasyon bana ait öyle yaratıcı fikirlerim varki organizatörler bile hayran kaldı sanırım bu işe el atacağım :1::1::1::1::1:

17 temmuz da izmir de talles parkta evleniyorum. biraz pahalıydı ama olsun ilk defa evleniyorum ve şahane bir düğün olsun istiyorum. tüm organizasyon bana ait öyle yaratıcı fikirlerim varki organizatörler bile hayran kaldı sanırım bu işe el atacağım :1::1::1::1::1:

selamlar :3:

ne gibi fikirlerin var merak ettim doğrusu :51:

selamlaaar.... :)

arkadaslar ben d eylul gibi dusunuyorum kismetse....
bircok otelin websitesine baktim istanbul asya da...
divan/titanic otel/green park/cengelkoy/mihrabat...

her otelin fiyatlari hemen hemen ayni!
40 euro veya ustu kisi basi!
napicaz bilemedim...

bu otellerde dugune katilmis olanlar varsa, bana bilgi verebilir mi atmosfer ve hizmet ve kalite hakkinda? :21:

simdiden hepinize tesekkurler!!! :51:
Pendik greenpark terası muheteşem kişi başı 57 euro,Titanic otel ise çok kasıyo iç bunaltıyo kişi başı 100 TL ..
Benim düğünüm Kartal sahilde Vesta Restaurant terasında olacak.

Merhaba Kizlar..
bir sorum olucakti..Biriniz, Pasa Garden'de dügün yapip ya da dügüne giden oldu mu?
Aceba biriniz bana o mekanla ilgili bilgi verir mi? Güzel bir yere benziyor. Malesef su an yurtdisinda oldugum için ancak internetten arastirabiliyorum.
Simdiden hepinize tesekkür ediyorum

Back