- Konu Sahibi crystal blood
canım arkadasımın arkadasıymış..bende tanışmadım henüz..geçen gün bana msj atmış arkadasım,foto işi için bana haber ver dedi..ben daha geri dönmedim..orayla görüştügüm de haber veririm ben sana,yardımcı olurum..
şu kuaförr meselesi de cok düşündürüyo beni.napıcaz yaanokta,nexus nerde?güzel yerlermiymiş?
evet kuzum ikiside güzel kaliteli yerler nexusun bircok subesi var istanbulda baya kaliteliler noktada ayni sekilde nexusun fiyati 300 civari noktada 500 civari komple gelin paketi iste agdadir bakimdir sudur budur hepsi icinde görümcem noktada yaptirmisti ablamda nexusta ikiside coooook memnun kaldilar simdi bende arada kaldim :)) bilmiyorum bende nereye gitcem nexusu bildigim icin oraya gitme ihtimalim daha yüksek ama bilmiyorum kuzum istersen beni faceden ekle daha rahat konusuruz...
fotograf isinide bana haber ver :)) dügündasimmi desem sana artik :))[/QUOTE]
yaaa evett ne iiyi oldu burda karşılaştığımız:))ben bir de kuaförümün yakın olmasını istiyorum..bakırköy,merter civarları falan.dedigin yerleri de arastırırım..ekliyeyim seni face den ama özelden yaz bana ismini arayayım seni:)