2011 de kim nerede evleniyor?

anlamaz ya kusum bencede simdi kiy hem daha ucuz hem o gun birde nikah stresi yasamazsiniz:) sende dedigim gibi makarasindan kiyi ver gercekten hic kimsecik anlamaz :))) hem daha eglenceli olur :)) hem o heyecani iki kere yasamis olursun :)))))
vallah kusum ben tekirdagli oldugum icin kinam tekirdagda anneannemin evin önünde olucak :) köy kinasi yani :))) ama görümcem kinasi icin nazar cafeyi tutmustu haznedarda baya ucuza kapatmislardi yani :) sen nereyi düsünüyorsun???

04.09.2011 Tcdd Fenerbahce tesislerinde olucak
Acik hava olmasini istiyoduk, allaha sükür istedigimiz gibi biyer bulduk

:))inanırmısın kendini anlatırken bizi anlattınn:)inan biz de o kadar cok bakmıştık ki o gün eve dönüyoduk..tam da ordan geçiyoduk dur dedim bakalm,senin dediklerin aklıma geldi:)ben artık cok sıkılmıştım orda olsun istedim..24 eylüle de baska birine sözleri vardı,o kişide geri dönmeyince bizi çagırdılarr.hayırlısı bakalm inşallhh hepimizinki de cok güzel olur:))

eylem bende nikahımı öyle kıydırmak istiyorum ama,nasıl olcak bilmiyorumç..ben de bagcılar da oturuyorum,nişanlım b.paşa da..cok mu masraf olur getirtmek memuru acep:18:

eylem bende nikahımı öyle kıydırmak istiyorum ama,nasıl olcak bilmiyorumç..ben de bagcılar da oturuyorum,nişanlım b.paşa da..cok mu masraf olur getirtmek memuru acep:18:

canim biz bahcelievlerde kiydirdik hafta sonu dairede kiyildi bedelide 220 tlydi nikah daire disinda 450 tlydi galiba tam hatirlamiyorum ama her belediyenin ücreti farkli bagcilarinki daha düsük olabilir bi arayip sorun bölge disina ne kadara cikiyorlarmis... ama bahcelievler memurlarina kiydirmayin ya kizlar üzülceksiniz bakin benden söylemesi :)))

:))) canimmmm cok sansliymissin sende ya mekan kismi insani gercekten yoruyormus bu kadar olcagini düsünmemistim liste yapipta ciktik yola baya cok yer gezdik netten coooook begendigim yerler dandik cikti begenmedigim yerler güzel cikti sonra yok uzak yok ters kalir yok cok kücük yok cok büyük yok yetkili adam uyuz yok park sorunu var yok bu sorun var derken sonunda delirdik :)))
ama olimpik hem park sorunu yok hem yakin hem uygun hem tanidik hem güleryüzlüler hem yardimci oluyorlar hemde güzel valla hic bi sikinti yok cok mutluyum :)) coook büyük bi yük kalkti üstümden... bu ara sen diger seylerini nerde halletceksin foto kuaför fln?

canım bende cok ısteıyorum orayı fıyatlar nasıl bır yakınım olmustu cok begenmısıtım gercı yağmur yağmıstı ama bız cok eglednık

canim yemekli anlasiyosun zaten.. yemek fiyati kisi basi 40 tl...
biz 250 kisiden hesap yaptirdik.
1000 tl mekan ücreti, masa süslemeleri 1200... dj 700 kamera 700
pasta 500 tl
yemek meze tabagi, ana yemek, meyve, icicek ve pastadan olusuyo..
hayirlisiyla güzel gecer insallah :)

kaca anlastiniz canim florya ile?

Ücret menüye göre değişiyor 27.50'den 48'e kadar ama hafta içi 400 hafta sonu 500 kişi olmak zorunda ve anlaşmalı organizasyon şirketi var bu görmüş olduğunuz tüm süslemeler için onlarla görüşülüyor orayada ayrı ücret ödeniyor sen ne kadar ekstra istersen okadar katlanıyor yani süslmeye bağlı cnm...

Son düzenleme:

deizcim aynen biz de öyle..o gün bi 10 yere bakmışısdır.dedigin gibi internetten baktık bizde.daha küçükcekmecelere mi gitmedik,avcılara,flıoryaya,bakırköyee..daha gitmedigimiz yer kalmadı ve hepsinde hayal kırıklıgı ve moral bozukluguyla döndük..ama en sonunda sükürler olsun ki tuttuk burayı:))
yaaa kuaför olayını da bilmiyorum.cok uzak bi kuaför olsun istemiyorum..işte bana yakın olan yerler merter,bakırköyy civarları olsa ii olur.benim sürekli gittigim bi kuaförüm yok.sen nerde yaptırcaksın sacını,ayarladın mı bir yerler?
foto işini de bir arkadasım arkadası dış mekan çekimi yapıyomus,onunla bi görüşücemm bakalm..sen ayarladınmı fotoyu canım?

olmazsa öyle yapcam
köy düğünlerini çok severim benimde geçen sene bi arkadaşım evlendi tekirdağlı oda evin önünde yaptı kınasını çok eğlenceli çok güzel geçmişti
bende kına için çok mekan araştıramadım çamlıkahvede bi cafe vardı türkiye iş bankasının karşısında ismini hatırlamıyorum oraya gittim baktım büyük ama bana çok basık geldi..bende ablamında kınasında tuttuğu sivas suşehrililer derneğini tuttum güzel ferah biyer hemde uygun 300 tl

canım benim bildiğim normal nikah la aralarında 200 oynuyor normal kıydırdığında 150 sanırım özel mekana çağırdığında 350 diye biliyorum ama bu belediyeden belediyeye değişebilir belki..senin gene iyiymiş benim nişanlım bursada ben bağcılarda bahçelievlere nasıl çağırcaz netcez hiç bilmiyorum

canim kuaför isini bende pek bilmem ya sürekli gittigim bi kuaför var ama dügündede ona gitmeyi cesaret edemiyorum bi türlü :)) görümcem noktaya götürcem seni diyor arkadasim bilal kahvecioglu'ya götürcem seni diyor ablam seni nexus'a götürcem diyor :)) herkez biyerlere götürüyor ama kimse benim fikrimi sormuyor :) bilmiyorum bende acikcasi...
foto isini nikahta zümrüt e cektirdik ama dügünde bidaha oraya cektirmek istemiorum yelda calimli diye bir fotografci var suan onunla görüsmedeyim bilemedim ya yelda calimli ya ceyda bural yada murat demir diye biri.. bilemedim.... senin arkadasin adi ne? belki banada fikir olur...

Canım netten baktım ama bi bilgi alamadım. Biraz bahsedermisin kısaca, yeri nerede, kaç kişilik, fiyat ??
Bizde eylülde evleneceğiz ama hala mekan bulamadık

kusura bakma şimdi gördüm sorularını.
yeri eskişehr yolunda.cepadan birazcık dha ilerde.solda kalıyor.benm düğün 200kişilik.2200e anlaştık.pastası kurupastası içecek müzik foto wideo konfetisi volkan gösterisi ya herşey içinde.fiyatı çok uygun geldi.2 düğün olucak benm.o nedenle harika oldu.yeri kolay bulunur bi yerde we çok temiz bi tesis.çocuklar için oynıcak alan war.etrafı yeşil.kapalı alanda oluyo düğün ama istersen dışarda hawuz fln war.bi organizasyon şirketyle anlaşıp hazırlayabiliysn.umarım yeterlidir.we cwbımı göreiblirsin :) bide acele edin yer kalmayabilir

Son düzenleme:
canım arkadasımın arkadasıymış..bende tanışmadım henüz..geçen gün bana msj atmış arkadasım,foto işi için bana haber ver dedi..ben daha geri dönmedim..orayla görüştügüm de haber veririm ben sana,yardımcı olurum..
şu kuaförr meselesi de cok düşündürüyo beni.napıcaz yaanokta,nexus nerde?güzel yerlermiymiş?[/QUOTE]

evet kuzum ikiside güzel kaliteli yerler nexusun bircok subesi var istanbulda baya kaliteliler noktada ayni sekilde nexusun fiyati 300 civari noktada 500 civari komple gelin paketi iste agdadir bakimdir sudur budur hepsi icinde görümcem noktada yaptirmisti ablamda nexusta ikiside coooook memnun kaldilar simdi bende arada kaldim :)) bilmiyorum bende nereye gitcem nexusu bildigim icin oraya gitme ihtimalim daha yüksek ama bilmiyorum kuzum istersen beni faceden ekle daha rahat konusuruz...
fotograf isinide bana haber ver :)) dügündasimmi desem sana artik :))

evet kuzum ikiside güzel kaliteli yerler nexusun bircok subesi var istanbulda baya kaliteliler noktada ayni sekilde nexusun fiyati 300 civari noktada 500 civari komple gelin paketi iste agdadir bakimdir sudur budur hepsi icinde görümcem noktada yaptirmisti ablamda nexusta ikiside coooook memnun kaldilar simdi bende arada kaldim :)) bilmiyorum bende nereye gitcem nexusu bildigim icin oraya gitme ihtimalim daha yüksek ama bilmiyorum kuzum istersen beni faceden ekle daha rahat konusuruz...
fotograf isinide bana haber ver :)) dügündasimmi desem sana artik :))[/QUOTE]

yaaa evett ne iiyi oldu burda karşılaştığımız:))ben bir de kuaförümün yakın olmasını istiyorum..bakırköy,merter civarları falan.dedigin yerleri de arastırırım..ekliyeyim sein face den ama özelden yaz bana ismini arayayım seni:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…