- Konu Sahibi crystal blood
-
yaaa biz 6000 tl ye anlaştıkk..daha inmedi( sen daha uyguna tutmussundur,tanıdıkmış..
keşke senin ismini verseydimde indirim yapsaymış:76:
şaka bi yana yağmurr yağmasa keşkee
hehe azcik daha uygundu evet bize verdigi fiyat :) ama olsun o paranin oraya degicegine eminim :))))
yagmaz canim ya :) ama zaten yaza kadar üstünü kapatacaklarmis :)))
evet bize de dedi kapatıcaz diee,bakalım kapatırlar inşalhh.ama kapatsalar bilee yagmasın yaa:))
bu arada okestrası hakkında bir bilgin var mı,güzel çalıyolar mı acep:18:
ayy fistigimmm bilmiyorum acikcasi ben cok ilgilenmedim detaylarla yani not fln etmedim :)) hepsini saydi bisürrü anlatti ama cogunu unuttum ikramlari bile hatirlamiyorum bi kokteyl oldugunu hatirliyorum :)) müzik konusunda seyi biliyorum 0,5-1 saat boyunca popstarda 3üncü olan biri cikiyormus adi hülyamiymis öyle birsey geri kalan zamanda orkestra var istedigin tarzi önceden konusuyormussun... tam bilmiyorum acikcasi ben gözü kapali gidip orda evlencem :))) hahahah
aslinda bi baskasinin dügüne gidip bakmak lazim :)))
evet başkasının düğününe gidip bakmak da mantıklı aslında:))sen benden önce evlenidigine göre,benim böyle bir şansım varr.anlıyacağın 3 eylüle senin dügünüe yer ayırt bana da geleyim göreyim nasıl oldu düğünün
arkadaşlar siz bahçelievler olimpik düğün tesislerindenmi bahsediyorsunuz..
benimde 26 haziranda orda olcak bahçe kısmında
evet canım ordan bahsediyoruzz,seninde ordaa hee:))ne güzel 2 kişi buldum orda yapıcak olan..:)o zaman 26 haziranda denizkizi ve ben senin düğünün görmeye geliyoz haberin olsun
evet canım ordan bahsediyoruzz,seninde ordaa hee:))ne güzel 2 kişi buldum orda yapıcak olan..:)o zaman 26 haziranda denizkizi ve ben senin düğünün görmeye geliyoz haberin olsun
ayyy cok sevindim yaa :))) yuhiiiiii :))) ayni yerde dügün yapan biriyle tanismak ne kadar guzel yawss :)))) hehe vallahi gidelim kizz sevosssss bakalim nasil oluyor :)))
evet canım bende büyük uğraşlar sonucu orayı tuttum nişanlımı ikna etmem kolay olmadı
buyrun gelin beklerim:) çokta mutlu olurum[/QUOT
aslında gerçekten gidip görmek lazımmm,eksik yanlar veya istemediğimiz birşey varsa görmüş oluruz,söyleriz önceden:))
dügün davetin için tesekr ederim eylem,şaka yapmıştım ama tabi o gün müsait olursak neden olmasın değil mi DENİZKIZI??
sizin benden sonra sanırsam :)
inşallah yağmur yağmaz.. eğer yagarsa valla tüm hayallerim yıkılır
üstünü kapatcaklarmis gülüm yaza kadar ergün bey öyle dedi :) biseycik olmaz canim hic merak etme ve evettt sevossss gideriz vallah sonra eylem sen benimkine sonrada bizde eylemle seninkine gelirikkk :))
tamam anlaştık o zamn,iyi olur yaaa vallaaa:)
bu arada deniz olimpiki tutmadan önce yerler arastırıyodum,burda senin yorumunu okudum,hiçaklımda yoktu orası..nişanlımla arabayla önünden geciyoduk,senin yazdıkların aklıma geldi,hatta nişanlıma da söyledim yazdıklarını,dur dedim suraya bi bakalım..sonra ikimiz de beğendik ve tuttuk..yani aracı oldun canım olimpik için,biraz da senin sayende,fikir vermiş oldun
tamam anlaştık o zamn,iyi olur yaaa vallaaa:)
bu arada deniz olimpiki tutmadan önce yerler arastırıyodum,burda senin yorumunu okudum,hiçaklımda yoktu orası..nişanlımla arabayla önünden geciyoduk,senin yazdıkların aklıma geldi,hatta nişanlıma da söyledim yazdıklarını,dur dedim suraya bi bakalım..sonra ikimiz de beğendik ve tuttuk..yani aracı oldun canım olimpik için,biraz da senin sayende,fikir vermiş oldun
evt canım kapatcaklarda ne bilim genede hoş olmazolar valla gideriz:)siz ilk benimkine gelinde gelmeseniz bile resimleri paylaşırım siz nikahı ordamı kıydırcaksınız? ben orda kıydırmayı düşünüyorum ama bizim ikametgah bağcılara kayıtlı bakalım ayarlayabilirsem orda kıydırmak çok istiyorum
hehe kusum vallah biz nikahi kiydik bile :)))) 9 ocakta kiydik :) eylülde dügünümüz olcak iste :) biz vize islemler icin erken kiymak zorundaydik :))) ama bi arkadasimiza cübbe giydirip makarasindan yine kiymak istiyoruz dügün günü :)) bakalim... yaw kusum bahcelievler belediyesini hic önermem sen sen ol bagcilara kiydir nikahini hem memuru dugun yerine getirmek biraz tuzlu o parayi balayinda harca bence :) gercekten bahcelievler memurlarindan uzak dur :) sana tavsiyem)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?