2011 de kim nerede evleniyor?

Hepinize hayırlı olsun kızlar bızım daha hıc bırseyımız bellı degıl nıkah kokteyl ve ayrıca yemeklı 2 dugun gıbı dusnyoruz ama hala dusunyoruz bu gıdısle yer kalmayacak ((

Tıslarrrrrrr,
Tarih net değil düğün salonlarının yerine göre bakacağız ama genel plan belli oldu,
Cuma akşamından kına gecesi için yer tutacağız ankaradaki arkadaşlarımızı kına gecesinde ağırlayacağız, yani düğün gibi olacak, ertesi sabah nikah tüm misafirlerimiz için..
Aynı gün çıkıp susurluğa gideceğiz aynı gün yetişmez gibi ama ertesi gün de susurlukta olur.

benm düğünüm tarım bakalığının restorantında olucak.biraz küçük ama şirin bi yer.temiz nezih.çokta uygun ücreti

Canım netten baktım ama bi bilgi alamadım. Biraz bahsedermisin kısaca, yeri nerede, kaç kişilik, fiyat ??
Bizde eylülde evleneceğiz ama hala mekan bulamadık

Hepinize hayırlı olsun kızlar bızım daha hıc bırseyımız bellı degıl nıkah kokteyl ve ayrıca yemeklı 2 dugun gıbı dusnyoruz ama hala dusunyoruz bu gıdısle yer kalmayacak ((

Ne tesadüf bizde o bol bol düşünenlerdeniz
Sözde düğünü 22 Mayısta yapacaz Üstelik Ankara gibi bürük bir şehirde ama malesef erkek tarafı düşüncesiz:26:

Ne tesadüf bizde o bol bol düşünenlerdeniz
Sözde düğünü 22 Mayısta yapacaz Üstelik Ankara gibi bürük bir şehirde ama malesef erkek tarafı düşüncesiz:26:

takmayin kafaya halledersiniz bir sekilde belki erkek tarafi suan zor durumda birseyler yetistirmeye calisiyor yada salon tutmak icin suan imkanlari yok yani biraz anlayisli olmak lazim bence zorla olmuyor nasil olsa... relax ol hersey yoluna giricek

Merhaba kızlar bizimde 18 temmuzda ibb florya tesisleri havuzbaşında inşaallah şimdiden herkese mutluluklar diliyorum:))

Son düzenleme:

Ay canım yoksa susurluklu musun? Ben de susurlukluyum! Ben kına gecemi susurlukta düşünüyorum, şöyle dümbelekli falan

ben eskişehirliyim de sevgili damadım susurluklu Gerçi kültür farkı yok yemeğimizden konuşmalara herşey benziyor iki taraf da muhacir bulgaristan taraflarından
ankarada da eşimiz dostumuz var eskişehir yakın onlar ankaraya gelir diye düşündük inşallah gelirler,
balıkesir daha uzak olduğu için bir ankarada bir orda yapalım dediler biz de siz karşılamaya razıysanız bize göre hava hoş dedik
Şaka bi yana babam da sağolsun daha mantıklı düşündü ben burda illa hem kına hem düğün olsun diyordum arkadaşlarım var onları ağırlıcam ya niye yoracaksın hem kendini hem insanları zaten mesafe uzak kına gecene güzel bi yer tutalım bi de nikah yapalım sonra susurlukta istediğiniz gibi yeri tutsunlar eğlenin dedi. Bana da mantıklı geldi.

Son düzenleme:
Geçtiğimiz hafta Baltalimanı poliseviyle görüştük bu haftasonu da sözleşmemizi yapmaya gidiyoruuuuzzzz 8 Ekim Bebek restoranda olucak düğünümüz!! İlk boş tarih 8 ekimdi, çok güzel bir tesadüf bizim için, aşkımın doğumgünü de o gün!
Darısı bu güzel olayı bekleyen herkesin başına

Evvett sonunda biz de evleniyoruz :)
2 Temmuz Ankara'da Grand Koç düğün salonunda nikah&Düğün - 3 Temmuz Susurlukta Düğün ile ben de dünya evine giriyorum :)

Evvett sonunda biz de evleniyoruz :)
2 Temmuz Ankara'da Grand Koç düğün salonunda nikah&Düğün - 3 Temmuz Susurlukta Düğün ile ben de dünya evine giriyorum :)

Hemşerim tebrik ederim Susurlukta nereyi tuttunuz? Benim de orda kınam olacak, evin terası var kocaman orda mı yapsam bi yer mi tutsam düşünüyorum :26:

:) teşekkür ederim darısı sana ama geç kalmışsın bebeğim biz yer bulamadık şeker- iş die bi yer varmış orayı tutmak zorunda kaldık. :S elini biraz çabuk tut ama açık alan müsait yerin varsa hiç uğraşma derim ben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…