- Konu Sahibi crystal blood
-
NE kadar uygun ya walla harika bir fiyat biz başta kır düğünü istiyoduk soğuk olur diye vazgeçtık 16.000 di şimdi 8 000 biyeri tuttuk çok stresliydim b nevi yükü attım:97:
benm düğünüm tarım bakalığının restorantında olucak.biraz küçük ama şirin bi yer.temiz nezih.çokta uygun ücreti
Merhaba, neşetsuyu diye geçiyor orası? fiyat hakkında bilgi alabilir miyim?
Bende baktım da çok uzak gibi geldi bana..ama muhteşem gözüküyor.
Hepinize hayırlı olsun kızlar bızım daha hıc bırseyımız bellı degıl nıkah kokteyl ve ayrıca yemeklı 2 dugun gıbı dusnyoruz ama hala dusunyoruz bu gıdısle yer kalmayacak((
Ne tesadüf bizde o bol bol düşünenlerdeniz
Sözde düğünü 22 Mayısta yapacaz Üstelik Ankara gibi bürük bir şehirde ama malesef erkek tarafı düşüncesiz:26:
Tıslarrrrrrr,
Tarih net değil düğün salonlarının yerine göre bakacağız ama genel plan belli oldu,
Cuma akşamından kına gecesi için yer tutacağız ankaradaki arkadaşlarımızı kına gecesinde ağırlayacağız, yani düğün gibi olacak, ertesi sabah nikah tüm misafirlerimiz için..
Aynı gün çıkıp susurluğa gideceğiz aynı gün yetişmez gibi ama ertesi gün de susurlukta olur.
Evvett sonunda biz de evleniyoruz :)
2 Temmuz Ankara'da Grand Koç düğün salonunda nikah&Düğün - 3 Temmuz Susurlukta Düğün ile ben de dünya evine giriyorum :)
Bizde 03 Eylül Olimpik Spor Tesislerinle anlastik Bahce kismina :))
heeyyy bende 24 eylül olimpik spor tesisler bahçesindee:))
:)) huhuuuu ne güzel :))) ne kadara anlastiniz????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?