2011 Annelerinin Doğum Kiloları

merhabalar cnm.
öncelikle bebegini sagsaglim saglıklı bi şekilde kucagına alırsın. annelik hiç bişiyle kıyaslanamaz. kiloyu hiç kafana takma.
ben ilk gebeligimde 22 kilo almış birisi olaraktan yuvarlanıyodum. üstüne üstelik dogumda 3 kilo falan gitmişti. ve ben 2 yıl dogum yaptıgım kiloda kaldım şimdi diyorum nasıl sabretmişim. neyse ama tabi snr gitiler.
2011 nisan ayında ikinci bebegimi kucagıma aldım. 65 ile hamiş kalmıştım, doguma 78 ile gittim toplam 13 kilo almıştım ve dogum yaptıgımın ertesi günü 70 e düşmüştüm bile. 40'ım cıktıgı gün 69 kiloydum. şimdi 63 kiloyum ve hamiş kaldıgım kilomunda altındayım ( bu arada sezeryan her iki dogumumda) yani bence hiç kiloyu sorun etme hamileliginin tadını cıkar her türlü gidiyorlar. sana saglıklı ve rahat bir dogum diliyorum.

çok sagol canım umarım benım kılolarda su gibi akıp gider

4 ay once dogum yaptim...

hamile kalmadan once 54 kgdim...

15 kg aldim hamilelikte...suan 55 kgmim

kendiliginden dokuldu benim kilolar:)cok sukur..
super ya 4 ayda eskı kılona donmen allahım ıns banada hemen nasip eder... allah uzun omurler versin bebişine
cok gecmıs olsun canım ... verdigin bilgiler icin tskr ederim bebegine ve sana saglık diliyorum

amin canım .... inş bende kolayca veririm kilo yarabbim ..bebeginde hayırlı olsun canım saglık diliyorum
allah bebegıne uzun omurler versin canım inş banada nasip olur dogumdan hemen sonra kolayca kilolarımı vermek

amin tatlım bazen hiç kafaya takmıyorum kıloyu bazende ınanılmaz takıyorum ister istemez once bebegımın saglıklı olması ama bu kılolarda cok moralımı bozuyor allahım inş yardım ederde dogumdan sonra su gibi akıp gider bu kılolarım

Tecrübeli anneler tavsiyelerinizi ve kilolarla ilgili yorumlarınızı bekliyorum daha fazla paylaşırsanız sevinirim...

ben 82 ile hamile kaldım. sonra 74e düştüm çok zor geçti gebeliğim doğume 80 ile girdim 75 ile çıktım. şimdi yine 82yim doğum yapalı 4 ay oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…