- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 44
- Konu Sahibi RainbowColors
-
saol canım düşünmen yeter.Canım bilmiyorum ya İnan bilsem hemen yardımcı olrdummm
evet liste kalabalıklaşınca yaparız o zman.o arada bende hal çaresine bakarım.bende bilmiyorum ki bence biraz daha kalabalıklaşalım olmaz mı???
şimdilik sırayla sayfaya yaz bizi sonra liste yapılır inşallah
iyiyim canım saol.Adet belirtisi ile hamilelik belirtisi çok benzer oluyor bendede öyleydi ilkinde inşallah hamilesindir ama değilsende gelecek ay patlama olur bu sayfada.hamiş patlamasıGünaydın tatlım sen ve diğer hanımlar nasilsinizzzz
Benim şafak 6 ya düştü ama belim Afet olacak gibi agriyo
Aramıza hoşgeldin canım umarım uğurlu gelir burası hepimize.Listeyi yapacağım az kaldı:)merhabalar hanımlar bende bebek ıstıyorum 7 aylık evlıyım o zamandan berı ıstıyorum
ama prolaktınım yuksek oldugundan olmuyomus ılac kullanyorum umarım bu ay duser olmadı bıdahakı ay ıste
benıde ekleyın lıstenıze
iyiyim canım saol.Adet belirtisi ile hamilelik belirtisi çok benzer oluyor bendede öyleydi ilkinde inşallah hamilesindir ama değilsende gelecek ay patlama olur bu sayfada.hamiş patlaması
kesinlikle öyleheheheh dogru soyluyosun tatlımmm :) patlamalara az kaldı
merhabalar hanımlar bende bebek ıstıyorum 7 aylık evlıyım o zamandan berı ıstıyorum
ama prolaktınım yuksek oldugundan olmuyomus ılac kullanyorum umarım bu ay duser olmadı bıdahakı ay ıste
benıde ekleyın lıstenıze
Aramıza hoşgeldin canım umarım uğurlu gelir burası hepimize.Listeyi yapacağım az kaldı:)
sevdayolcusu canım hosgeldın aramızaaaa
hoşgeldin canım aramızainşallaahh bu ay olurda seviniriz:26::26:
az kaldı canım ya heyecan doruktadır varmı değişiklik falan.canım gunaydınnnn :))
benım 5 gun kaldı bakalım ne sonuc olacakkk
safak 5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?