• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 açıköğretim vize sonuçlarını bekleyenler

bana da bugün açıklanır gibi geliyor. bir sitede arkadaşın biri yazmış. genel merkezi aramış sisteme yüklediklerini söylemişler. hadi bakalım diyorum :21:

merkez büroyu aradım pişkin pişkin buhafta içinde açıklanacak diyor gerizekalılar ya
bizde biliyoruz bu hafta olduğunu hey allahım sinir oldum ya

malesef arkadaşlar saat 17:13 ama sistemde hiç bişey yok, hala açıklamamışlar...biraz daha dursalar finallerle bereber açıklarlar artık :41:

Cuma günü de açıklanmazsa, aöf merkezine gidip (artık sınavları nerede okuyorlarsa), yardıma geldim demeyi düşünüyorum. :52:

Birçok aöfli sınav sonucuna göre finallere hazırlanıcak.. Yaptıkları çok büyük terbiyesizlik.. Umarım en kısa zamanda açıklanır..

ya neden hep böyle geciktiriyolar anlamıyorum sonuçta bilgisayar okuyor kağıtları.kaç gündür baka baka bi hal oldum.açıklansın artık yaa:47::47::47::47::47::47::47:

ya bugün yada yarın inş. açıklanır artık. şifre konuları aöf de etkilemiş tedbirli davranıyomuş.

Back