• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 açıköğretim vize sonuçlarını bekleyenler

ben sosyal bilimler okuyorum sosyolojiye dikey geçiş yapıcam nasipse.geçen sene de kazandım dgsyi fkat aöfden mezun olamadım tek dersten kayıt yapmadılar.sende hukuka geçiş yapıcaksın sanırım

evet bende hukuka geçiş yapmak istiyorum.. aslında matematik mezunuyum lakin eşimle inatlaşmam neticesinde birde adalet okumaya karar verdim ve bundan sonrası da inşallah hukuk fakültesi :):)tabiki şu sınav sonuçları açıklanırsa.. hala tık yok ya anadolu üniversitesinde... cumayı bulacak sanırım sonuçların açıklanması...

sınavlarda kopya çekerler, şifre koyarlar, skandallar patlar, sınavlar açıklanmaz, bazısı iptal olur, haksız yere kaybedenler olur, bazısı iptal edilmesi gerekirken iptal olmaz enayi yerine konulursun. Herşey olur, hiç şaşırmıyorum.. Bu sınavları niye bu kadar bekletiyorlar?? herkez sonucunu merak ediyor ve ona göre ağırlık vermek istiyor.. biri bana anlatsın ben bu işi anlamadım:20:

evet bende hukuka geçiş yapmak istiyorum.. aslında matematik mezunuyum lakin eşimle inatlaşmam neticesinde birde adalet okumaya karar verdim ve bundan sonrası da inşallah hukuk fakültesi :):)tabiki şu sınav sonuçları açıklanırsa.. hala tık yok ya anadolu üniversitesinde... cumayı bulacak sanırım sonuçların açıklanması...

bencede cuma açıklanacak..

arkadaşlar bi sitede buldum son 3 yılın sınav açıklanma tarihleri
farkındaysanız 2008 de ne kadar erken açıklanmış:52:

Eklentiler

• $96490806995933980555.jpg
    $96490806995933980555.jpg
    54,3 KB · Görüntüleme: 64
stresli bekleyiş başladı yine.. ya bir türlü konsantre olup ders çalışamıyorum resmen sonuçlara odaklanmış durumdayım... :):)

Şu ülkede de bir şey beklentilerimizden daha iyi bir şekilde gerçekleşip bizi şaşırtsa, mutluluktan oturup ağlayacağım. :52: Delirtirler insanı. Sanki yoruma dayalı soru, zaten makinelar okuyor cevap kağıtlarını. Devletin çalışanlarını geçtim, makineleri bile onlardan örnek alıp olabildiğince yavaş çalışıyor olsa gerek. :44:

Şu ülkede de bir şey beklentilerimizden daha iyi bir şekilde gerçekleşip bizi şaşırtsa, mutluluktan oturup ağlayacağım. :52: Delirtirler insanı. Sanki yoruma dayalı soru, zaten makinelar okuyor cevap kağıtlarını. Devletin çalışanlarını geçtim, makineleri bile onlardan örnek alıp olabildiğince yavaş çalışıyor olsa gerek. :44:

aynen katılıyorum. teknoloji ilerliyor ama bunları kullandığımız halde biz geriliyoruz sanırım...

Back