- 27 Şubat 2011
- 425
- 17
- 118
- Konu Sahibi bayan nexsxe
haftanın ilk günündeyiz inş. bugün açıklanır ya ama en geç cumaya kalır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cumaya kadar açıklanacağını sanmıyorum...stresli bekleyiş.. dgs sınavına giricem merakla vize sonuçlarını bekliyorum
bende dgs sınavına giricem sizin bölümünüz ne?
adalet okuyorum ben.. sen ne okuyorsun..
ben sosyal bilimler okuyorum sosyolojiye dikey geçiş yapıcam nasipse.geçen sene de kazandım dgsyi fkat aöfden mezun olamadım tek dersten kayıt yapmadılar.sende hukuka geçiş yapıcaksın sanırım
evet bende hukuka geçiş yapmak istiyorum.. aslında matematik mezunuyum lakin eşimle inatlaşmam neticesinde birde adalet okumaya karar verdim ve bundan sonrası da inşallah hukuk fakültesi :):)tabiki şu sınav sonuçları açıklanırsa.. hala tık yok ya anadolu üniversitesinde... cumayı bulacak sanırım sonuçların açıklanması...
stresli bekleyiş başladı yine.. ya bir türlü konsantre olup ders çalışamıyorum resmen sonuçlara odaklanmış durumdayım... :):)
Şu ülkede de bir şey beklentilerimizden daha iyi bir şekilde gerçekleşip bizi şaşırtsa, mutluluktan oturup ağlayacağım. Delirtirler insanı. Sanki yoruma dayalı soru, zaten makinelar okuyor cevap kağıtlarını. Devletin çalışanlarını geçtim, makineleri bile onlardan örnek alıp olabildiğince yavaş çalışıyor olsa gerek. :44: