• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 açıköğretim vize sonuçlarını bekleyenler

Bende sonuçları bekliyorum.
Kızlar nette sorular ve cevapları var ben ordan baktım.

ben de nisanın son haftası açıklanır diye düşünüyorum ama inşallah daha çabuk açıklanır biz de öğrenip rahatlarız:24:

sınav yapıldıktan sonraki,3.haftanın cuma günü açıklanıyor.o da ayın 22'sne denk geliyr.biraz karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir:):1:

ya kızlar bu akşam haberlerde açıköğretim snavyla ilgili kopya iddiası wardı hatta birisi kameraya çekmiş gözetmen resmen cvp anahtarlarını söylüyor öğrencilerde yazıyordu hatta acele edin öbür arkadaslarada vericez şıkları diyor videoda.olay güneydoğu anadolu bölgesinde olmuş.acaba sınav iptal edilir mi inş. edilmez yaaa süper geçti bnm sınavım gerçi çalıştım yine yapsalar sınavı yine yüksek not beklerim ama iptal edilmesini istemem.haberde bahsettikleri açıköğretim açık lise sınavı olamaz herhalde yani bizim grdiğimiz sınav.

benim ctesi sınava girdiğim öğrenci grubundan 10 kişi, pazar günü de aynı okul ve sınıfta sınava girdik..İnsanlar birbirini görünce şaşırdı ama muhabbet gırla..Sınav salonundaki gözetmenler(!) bizi yalnız bırakıp dışarı çıktılar :) ellerinde cep telefonu, koridorda dolaştılar şaka gibiydi...

Ben de sonuçları merak ediyorum, ama artık biliyorum ki bu tip sınavlara güven olmaz...Millet kpss,ygs için yolunu tutmuş, bizim aöf çok hafif kalır onların yanında aslında :)

ya kızlar bu akşam haberlerde açıköğretim snavyla ilgili kopya iddiası wardı hatta birisi kameraya çekmiş gözetmen resmen cvp anahtarlarını söylüyor öğrencilerde yazıyordu hatta acele edin öbür arkadaslarada vericez şıkları diyor videoda.olay güneydoğu anadolu bölgesinde olmuş.acaba sınav iptal edilir mi inş. edilmez yaaa süper geçti bnm sınavım gerçi çalıştım yine yapsalar sınavı yine yüksek not beklerim ama iptal edilmesini istemem.haberde bahsettikleri açıköğretim açık lise sınavı olamaz herhalde yani bizim grdiğimiz sınav.

bunu ben de bir arkadaşımdan duydum canım haberi izlemedim ama bu açıköğretim dediği acaba bizmi oluyoruzkii bende onu merak ettim liselerin sınavı ne zamandı acaba.Bir de bizim sorular öle hemen pat diye bakılıp çözülebilcek sorular değil pek bu yüzden acaba lisemi diyor insan

bunu ben de bir arkadaşımdan duydum canım haberi izlemedim ama bu açıköğretim dediği acaba bizmi oluyoruzkii bende onu merak ettim liselerin sınavı ne zamandı acaba.Bir de bizim sorular öle hemen pat diye bakılıp çözülebilcek sorular değil pek bu yüzden acaba lisemi diyor insan

Milli Eğitim Bakanlığı soruşturma açmış.sence açık lise sınavı mıdır ?

geçen yıl çok geç açıklanmıştı. inşallah bu da öyle olmaz. sitelerde 22 si yazıyor ama bakalım:52:

sınav sonuçları bu cuma açıklanacak öyle duyurdular ben de sabırsızlıkla bekliyorum kaç gündür uyuyamıyorum artık öğrenelim yaww çatlayacağım..

Back