2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

zayıfım, mutluyum, çok gzl bi gelin olcam, hayatımda herşey yolunda gidiyor :dance:
dinlediğimiz müziğin bile etkisi varmış. dinlediğiniz müzikler sizi olumsuz şeyler düşündüreye itiyorsa dinlemeyin arkadaşlar

benim sevdiğim bir mesleğim var. ve çalışmayı çok seviyorum. çok güzel işlerim olacak.
gitgide sağlıklı oluyorum, hem de güzelleşiyorum
herşey güzel, burası güzel, bu gelinler en güzelll

kızlar kitabı bilgisayarıma indirdim. 203 sayfa ben 40. sayfadayım ve gzl bulduğum yerleri isterseniz burda paylaşabilrim

Merhaba güzel arkadaşlar
şimdiden hayırlı uğurlu olsun Rabbim gelinliği giyeceğiniz günleri de göstersinn aminn
ben 3 aylık evliyim öyle tombiş değilim ama sohbetiniz o kadr sıcak geldi ki slm vermek istedimm...
gelinlik mükemmel bi kıyafet içinde kendini tarifsiz mutlu hissediyor insan... ahh ahh o günü bi daha yaşasammm

hoşgeldin cnm. biz tombiş olmayanlarada açık bi topiğiz yerimseniben bu arada duana içtenlikle ve bütün arkadaşlar adına aminnnnnnn diyorum

Son düzenleme:

hoşgeldiniz. çok memnun oldum. güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. ne güzel biz de hayırlı bir şekilde evli olmak istiyoruz. selamınızı kabul ettik. a.s. gönlümüz dostlara hep açık...

hoşbuldum canımm
ayy saol canımm mmmm :)
aslında bende sizinle biraz kilo versem nasıl ii olur :)
öyle çok fazlam yok bi 5 kilo yeter bana da işte çikolatadan bi vazgeçebilsemm

hoşbuldum canımm
ayy saol canımm mmmm :)
aslında bende sizinle biraz kilo versem nasıl ii olur :)
öyle çok fazlam yok bi 5 kilo yeter bana da işte çikolatadan bi vazgeçebilsemm

çikolatadan vazgeçebilsem dğl cnm mçikolatadan vazgeçtim kaydirigubbakcemile3
secret kitabından bazı bölümleri ekledim de kendimizi ikna ediyoruz olumsuz düşünüp olumsuzlukları çağırmıyoruz olumlu düşünüyoruz ki bütün gzl şeyler bizleri bulssun inşşşşşşşş

ooo neler olmus neler yenı arkadaslarıma hosgeldın dıyor herkesı selamlıyorum:)))

bı secret da benden allahım bu ne guzellık ya allah özene bezene yaratmıs benı bu ne ıncelık bu ne zerafet tütütü nede olsa INANMAK BASARMANIN YARISIDIR GELINLER
inanıyorumkı cok guzel seyler yapacagız bırbırımıze super destek oluyoruz bence bırlıkten kuvvet doğar dıe boşa dememısler.hepimiz o gun cok guzel olacagız hepımız kendı masalımızın prensesıyız ılk heyecanlarımızı burda hep bırlıkte paylasırız ınsallah.
mesela ilk 3 kılomu verdıgımde kızlar 3 kılo gıttı sayenızde demeyı ......:)))))

kaydirigubbakcemile2 ya okdrda ugrastım secrete aykırı yamamak ıcın ama usefer cumle kuramadım:))

kaydirigubbakcemile3 zmnla bu secret işine alışalım ki hayatımız hep gzl geçsin. zayıflamanın yanı sıra bu topic de bide birbirimizi olumlu olmaya yöneltelim dğl yönelttik bile kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…