• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

gunaydın secretlerım guzellerım nasılsınız bakalım bugun

sabah bır kase nesfıtle gune basladım 2 bardak su ıctım henuz yemegımı aksamdan hazırladımkı sabah usenıyorum ya:) ton balıklı salata var menude ve 1 yogurt ve 1 dılım ekmek :))

günaydın kızlarrrr
dün o kdr secret secret dedim bende ters tepti ya mafoldumben yok bana secret fln bi daha
bu arada kahvaltımı yazım bi kase yoğurt içinede bi tane salatalık. bi fincan yeşilçay, yarım lt su. yoğurt yağlıydı o yüzden kalorisini 500 olarak yazdım kenara 1300 ü aşmamaya çalışcam. yemeği iş yerinde yediğimiz için öğlen menüde ne var bilmioyrum o yüzden yazamıyorum. ara öğün olarak da elmamı yiyorumm

Son düzenleme:
gunaydın secretlerım guzellerım nasılsınız bakalım bugun

sabah bır kase nesfıtle gune basladım 2 bardak su ıctım henuz yemegımı aksamdan hazırladımkı sabah usenıyorum ya:) ton balıklı salata var menude ve 1 yogurt ve 1 dılım ekmek :))

canım bu nesfit işe yarıyormu gerçekten

ben nesfitin kalorisi yüksek diye biliyorum. ayrıca günde sadece iki kase nesfit dğl. sabah ve akşam nesfit yeniyo öğle yemeğinde normal yemek yeniyo sanırım. nesfit yerine müsli yada yulaf ezmesi öneriyolar genelde

hoşgeldin cnm bnm.
hoşbuılduk canlarrr ben çalışıyorum işim oturarak ama bu aralar hareket gelecek iştden çıkıp dersaneye gidecem koşturmalı günler başlıyorrrr ve m.m.m.m tanıyor beni zayıflamak uğruna herbişi yapıyorum kremler ilaçlar doğal bitkiler v.s. herbişiiii

yok caponum ben nesfıtı zayıflatsın dıe yemıorum sabah tembellıgı sabahın körunde o kolay gelıo ondan yanı yoksa normal kahvaltı daha ıı hem daha gec acıkıosun normal kahvaltıda

hoşbuılduk canlarrr ben çalışıyorum işim oturarak ama bu aralar hareket gelecek iştden çıkıp dersaneye gidecem koşturmalı günler başlıyorrrr ve m.m.m.m tanıyor beni zayıflamak uğruna herbişi yapıyorum kremler ilaçlar doğal bitkiler v.s. herbişiiii

kızlar daha önce tarifini burdada paylaştığım tarçın,zencefil kökü ve karanfil karışımını caponumm vermişti bana sğlsun. ben denemeye başladım. caponummcum bizle daha çok şey paylaşırsın inş

günaydın kızlarr
ya çay olarak önerebilceniz bişiler var mıı
bide hani sık sık reklam olarak görüyoruz kırmızı biber hapı kullanan var mı aranızdaa

günaydın kızlarr
ya çay olarak önerebilceniz bişiler var mıı
bide hani sık sık reklam olarak görüyoruz kırmızı biber hapı kullanan var mı aranızdaa

cnm ben hap kullanmadım hiç kullanan arkadaşlarımız varsa cevap yazar onlar gelince sen takipte ol. çay olarak da ben 15 gün sabah aç karnına elma sirkesi+bal+su karışımını içtim.şimdi onu bıraktım metabolizmayı şaşırtmak adına caponumm arkadaşın tarifini içiyorum 15 gün buna devam edicem. daha sonrada elma+tarçın+karanfil+karabiber+limon karışımını içicem

cnm ben hap kullanmadım hiç kullanan arkadaşlarımız varsa cevap yazar onlar gelince sen takipte ol. çay olarak da ben 15 gün sabah aç karnına elma sirkesi+bal+su karışımını içtim.şimdi onu bıraktım metabolizmayı şaşırtmak adına caponumm arkadaşın tarifini içiyorum 15 gün buna devam edicem. daha sonrada elma+tarçın+karanfil+karabiber+limon karışımını içicem

canım faydasını görüyo musun peki bunların?
ben iş yerime yürüme gidiyorum yarım saatimi alıyo akşam da yarım saat yani günde kesin bi saat yürümem var tekviye olarak çay falan içsem diom verem şu 5 6 kiloyu ya

canım faydasını görüyo musun peki bunların?
ben iş yerime yürüme gidiyorum yarım saatimi alıyo akşam da yarım saat yani günde kesin bi saat yürümem var tekviye olarak çay falan içsem diom verem şu 5 6 kiloyu ya

cnm sen 5-6 kilodan bahsediyosun bnm 18 kilom var vermem gereken mafoldumben
aralık 1 de başladım ben rejime daha 1 kilo verebildim üstelik bi haftadır da akapunkturlu dolaşıyorum ortada bgn ikinci seansım var ve ben bu hafta hiç kilo veremedim. çayların etkisi varmı yokmu walla bilmiyorum. bende sabah yarım saat akşam bi saat yürüyüş yapıyorum ama benm metabolizmadan kaynaklanan bi durum sanırım kolay kilo veremiyorum ben. bide bende astım var kullandığım ilaçlar da etki edio kolay kilo veremememe

bu sabah 1 haşlanmış yum. 1 dilim ekmek ve açık çay içtim.. 4 tane kuru kayısı ve üzerine önce sıcak su sonra oda sıcaklığında olak üzere 3 bardak su içtim ( sindirimi ve bağırsakları çalıştırıyor) ama sabah suyumu unuttum yine..

ben çay olarak poşet çaylardan form çay içtim. bağırsakları hareketlendiriyor.maydnozu kaynatarak yapılan çayda idrara çıkmayı sağlıyor ama hergün değil haftada 2 içilecek. yemek sonrası sıcak su öneriyorlar arkadaşlar..

cnm sen 5-6 kilodan bahsediyosun bnm 18 kilom var vermem gereken mafoldumben
aralık 1 de başladım ben rejime daha 1 kilo verebildim üstelik bi haftadır da akapunkturlu dolaşıyorum ortada bgn ikinci seansım var ve ben bu hafta hiç kilo veremedim. çayların etkisi varmı yokmu walla bilmiyorum. bende sabah yarım saat akşam bi saat yürüyüş yapıyorum ama benm metabolizmadan kaynaklanan bi durum sanırım kolay kilo veremiyorum ben. bide bende astım var kullandığım ilaçlar da etki edio kolay kilo veremememe

canm yaa ama üzülmee sen başlamışsın karar vermişsin bile kilo vermeye ben hala acabalardayım :)
yavaş yavaş verirsin bitanemm merak etmee kötü olan oturduğumuz yerden çalışmamız o da popo olarak geri dönüo bana

Back