• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

bnm cnm makarna salatası çekio garnitür al makarna haşla yoğurt mayonez bitti
bide çorba hehe cnm bunları çekio ya sana da bunları sölüyorum :)
eşim yemez ille ana yemek olcak derse al hazır mantı. mantı yap

bak makarna salatası ii fikir hemen düşünüyoruz evde neler var turşu var bezelye var salam var başka ne katıyoduk kızz
yok canm illa ana yemek olcak demez akşam melemen yapmıştım ondan da var biraz çay da demlerim olmazsa

üç çeşit olcak dersen çorba, mantı yada makarna diğeri de sebze olması lazım patlıcan patates kızartması yada patlıcan musakka yada patates musakka yada köfte
acıktımm ben yaa kaydirigubbakcemile3

bak makarna salatası ii fikir hemen düşünüyoruz evde neler var turşu var bezelye var salam var başka ne katıyoduk kızz
yok canm illa ana yemek olcak demez akşam melemen yapmıştım ondan da var biraz çay da demlerim olmazsa

cnm hiç uğraşma garnitür al hazır
bezelye havuç patates turşu
ben salam katmıyorum normalde

canm ben garnitürü hazır olarak sevmiyorum ya evde kendim hallederim onları oleyy bugün ki yemekte akılda :)
çorba da tarhana yada şehriye yaparm

turşu yoksa salatalıkda kullanablirsin ben öyle yapıyorum makarna salatasının içinde salatalığın ne işi var cacıkmı bu dediler ama beğendiler kaydirigubbakcemile3

turşu yoksa salatalıkda kullanablirsin ben öyle yapıyorum makarna salatasının içinde salatalığın ne işi var cacıkmı bu dediler ama beğendiler kaydirigubbakcemile3

turşu vardı canm annem saolsnn yapmış bana :)
salatalık mevsimi geçti almıyorum artık ben salatayı da sadece havuç ve kara lahanadan yapıyorum canm :)

ya sağlıksız ama ben domates salatalık soğan ve kıvırcıkdan vazgeçmiyorum ve her mevsim onlarla yapıyorum salatamı üzerinede bol limon azcık tuz yağ yok rejimdeyiz kaydirigubbakcemile3

ya sağlıksız ama ben domates salatalık soğan ve kıvırcıkdan vazgeçmiyorum ve her mevsim onlarla yapıyorum salatamı üzerinede bol limon azcık tuz yağ yok rejimdeyiz kaydirigubbakcemile3

kışın yeyince ot yiyomuşum gibi hissediyorum canm :)
turşuya katmak için beyaz lahana almştm akşam o ve havuçtan yaparm salatayı
hatta çorba da yapmıcam makarna ve melemen yeter bize :)

Makarna Salatası

Malzemeler
1/2 Paket Makarna
1 Konserve Garnitür
1/2 Su Bardağı Sarımsaklı Yoğurt
2 Yemek Kaşığı Mayonez
1 Kase Doğranmış Turşu
1/2 Maydanoz
1/2 Dereotu
Tuz
Karabiber
Pulbiber
Nane
Zeytinyağı

Tarifi

Makarnayı bol tuzlu suda haşlayıp süzün ve hemen zeytinyağını ekleyip karştırın.Ayrı bir kapta sarımsak,yoğurt,mayonezi karıştırın.ıçine konserve garnitür,ince ince kıyılmış dereotu,maydanoz,turşu,tuz,baharatları ilave edip karıştırın.

Back