- Konu Sahibi merwecik_20
- #1.901
adacım o zaman kalp şeklinde görmüştüm gidiyorum ve ondan alıyorummm
canım yazıyı oku öyle al
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adacım o zaman kalp şeklinde görmüştüm gidiyorum ve ondan alıyorummm
m.m.m.m düşünsene güzelim ya eşine bu kalıplarda kek yapacaksın sonra üzerine çikolata sosu dökeceksin en üstüne de biraz tarçın+pudra şekeri karışımı serpeceksin,ımmmmmm görüntü süper olur ve ellerinle o minik lezzet dilimlerini kcişine ellerinle yedireceksin :)
12 lik küçük kalp şekillileri de var
m.m.m.m düşünsene güzelim ya eşine bu kalıplarda kek yapacaksın sonra üzerine çikolata sosu dökeceksin en üstüne de biraz tarçın+pudra şekeri karışımı serpeceksin,ımmmmmm görüntü süper olur ve ellerinle o minik lezzet dilimlerini kcişine ellerinle yedireceksin :)
12 lik küçük kalp şekillileri de var
ayy kesinlikle harikaa
bizim düğünden sonra 2.yılımız doluyodu yaptm aşkıma pasta meyvelerle süsledim mum yaktım üstüne masamızda da mum vardı ama aşkm pastayı çok sevmio bi dilimi zor yedi yaa
ayy onlardan alırım o zamann ben hepsinin üstünü tek tek süslerim üşenmem ama bey yemiyo ki
cnm sen üç aylık evli dğlmiydin karıştırdımmı :uhm:
bnmkide tatlı sevmio tatlı olarak sevdiği tekşey lokum onuda kendim yapamam kaydirigubbakcemile3
sende geç karşısına lokum gibi kızım ben de![]()
:kedi:
benmi hayatta diyemem
aklının bi köşesinde dursun o zaman gözünü kapatıp dersin belkimm:1hug:
:kedi: bzmde düğünden sonra tanışmamızın üçüncü yılı olcak o zmn bende lokum alım onun üstüne mum dikim kaydirigubbakcemile3 belki o zmn derim :kedi::kedi::kedi::kedi:
bnm cnm makarna salatası çekio garnitür al makarna haşla yoğurt mayonez bittioluur canm ii fikir he he
kız akşama yine yemeğim yok fikir ver sen bana