- Konu Sahibi merwecik_20
- #1.881
hadi ya slikon kek kalıbım olsun çok istiyordum,kullanan kimse yok mu kızlar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım sevgili derinss arkadaşımız evlenince İst. da yaşayacak hem de aynı semtte olacak evlerimiz o yüzden ben ona dedim çabuk gel diye :)
canımmmm sorun vardı sitede giremedim bir süre sanırım kızlar da o yüzden yoklar.Birşey soracağım güzelim ya slikon kek kalıbı alsam mı acaba?
kullanmadım amakullananlar begenıoo bıde belkı bılıosunuzdur ama su normalkekkalıbını yagladıktan sonra pudra sekerı serpersenız hıc yapısmıoo
kızlar bana musade artık erken cıkıyorum bugun malumunuz yolculuk var:)hepınızı özlcem ama bugunude sayarsak tam1.5 gun yokum cuma sabaha kadar neler olcak burda kımbılır??
iyisohbetler ıyı gunler aşk dolu gunler sızın olsun esenkalın:)) spıker gıbı oldu
hoşçakalınn
demirin aynısı ama silikon canm :)
bende evlenınce ıstanbula geleceğim amaaaa:)))
kullanmadım amakullananlar begenıoo bıde belkı bılıosunuzdur ama su normalkekkalıbını yagladıktan sonra pudra sekerı serpersenız hıc yapısmıoo
kızlar bana musade artık erken cıkıyorum bugun malumunuz yolculuk var:)hepınızı özlcem ama bugunude sayarsak tam1.5 gun yokum cuma sabaha kadar neler olcak burda kımbılır??
iyisohbetler ıyı gunler aşk dolu gunler sızın olsun esenkalın:)) spıker gıbı oldu
hoşçakalınn
bilmiyorum canm kullanmadm silikon ya sağlıklı olmas gibi gelio bana sence de öyle olmas mı