• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

tatlım sevgili derinss arkadaşımız evlenince İst. da yaşayacak hem de aynı semtte olacak evlerimiz o yüzden ben ona dedim çabuk gel diye :)

canımmmm sorun vardı sitede giremedim bir süre sanırım kızlar da o yüzden yoklar.Birşey soracağım güzelim ya slikon kek kalıbı alsam mı acaba?

bende evlenınce ıstanbula geleceğim amaaaa:)))

kullanmadım amakullananlar begenıoo bıde belkı bılıosunuzdur ama su normalkekkalıbını yagladıktan sonra pudra sekerı serpersenız hıc yapısmıoo

kızlar bana musade artık erken cıkıyorum bugun malumunuz yolculuk var:)hepınızı özlcem ama bugunude sayarsak tam1.5 gun yokum cuma sabaha kadar neler olcak burda kımbılır??

iyisohbetler ıyı gunler aşk dolu gunler sızın olsun esenkalın:)) spıker gıbı oldu

hoşçakalınn

kızlar bana musade artık erken cıkıyorum bugun malumunuz yolculuk var:)hepınızı özlcem ama bugunude sayarsak tam1.5 gun yokum cuma sabaha kadar neler olcak burda kımbılır??

iyisohbetler ıyı gunler aşk dolu gunler sızın olsun esenkalın:)) spıker gıbı oldu

hoşçakalınn

canm kendine çook çook ii bak özletmeden gell tamam mııı

bende evlenınce ıstanbula geleceğim amaaaa:)))

canım hangi semte geliyorsun?

kullanmadım amakullananlar begenıoo bıde belkı bılıosunuzdur ama su normalkekkalıbını yagladıktan sonra pudra sekerı serpersenız hıc yapısmıoo

tatlım yağlayıp un serpince de çok rahat çıkıyor

hoşçakalınn

güle güle git canım,yolun açık olsun biz burada olacağız,artık geçmişi nasıl okursun bilemem kaydirigubbakcemile3

bilmiyorum canm kullanmadm silikon ya sağlıklı olmas gibi gelio bana sence de öyle olmas mı

hayatım teflondan daha sağlıklı olduğu söyleniyor,erime yapmıyor 270 dereceye kadar ısıda birşey olmuyormuş,bulaşık makinesine girebiliyormuş

Back