• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

kızlar naber bugun bana bişi oldu ya yemek yapıyorum ağlıyorum tuvalete gidiyorum aglıyorum 4 gun gidecem ama sanki gelemicem gibi içim kötü oldu

Dileğim güzel şeyler düşün dedim sana ama aaaa bak olmuyor ne diyorsun fıstık 4 gün nedir k,haftaya bugün bize düğünü anlatıyor olacaksın hadi şimdi keyiflen biraz.Aman canım benim kocişini de pek severmiş,bırakmalara kıyamazmış

günaydın çıtırlar
bgn nasılsınız bakalımmm
kızlar ben bu topiği ve sizi çok sevdim muhabbetlerimizde süper ama sanırım zayıflama işini biraz boşladık gibi. bu konuya biraz daha yoğunlaşsak ya bnm 5 ayım var ve vermem gereken 18 kilom var yardım edinnnn delikafadulden
bundan sonra size yediklerimi tek tek yazcam eğer fazlaa yersem azarlayın beni :mymeka:
yoksa gitmicek bu kilolar
şimdi kahvaltımı yazıyorum
bi bardak ballı limonlu sıcak su önce sonra kuru kayısıdan bıktığım için kaysı yemedim bi tane kivi yedim kaydirigubbakcemile3 (kivinin kalori kuru kayısıdan az bu arada kaydirigubbakcemile3)
sonra bi yumurta bi salatalık bi tane peksimet yedim bi fincan yeşilçay ve yarım litre de su içtim he bunların yanında yarım saat yürüyüş 30 tanede kibrit toplama hareketi yaptım
daha napim yardımcı olunnn

günaydın çıtırlar
bgn nasılsınız bakalımmm
kızlar ben bu topiği ve sizi çok sevdim muhabbetlerimizde süper ama sanırım zayıflama işini biraz boşladık gibi. bu konuya biraz daha yoğunlaşsak ya bnm 5 ayım var ve vermem gereken 18 kilom var yardım edinnnn delikafadulden
bundan sonra size yediklerimi tek tek yazcam eğer fazlaa yersem azarlayın beni :mymeka:
yoksa gitmicek bu kilolar
şimdi kahvaltımı yazıyorum
bi bardak ballı limonlu sıcak su önce sonra kuru kayısıdan bıktığım için kaysı yemedim bi tane kivi yedim kaydirigubbakcemile3 (kivinin kalori kuru kayısıdan az bu arada kaydirigubbakcemile3)
sonra bi yumurta bi salatalık bi tane peksimet yedim bi fincan yeşilçay ve yarım litre de su içtim he bunların yanında yarım saat yürüyüş 30 tanede kibrit toplama hareketi yaptım
daha napim yardımcı olunnn

günaydın canmm
ayy bilmiyorum bitanem kilo vermek isteyenler baksın listene ben akıl vermeyimm
nasılsın bakalmm

kaydirigubbakcemile3 cnm az yemem lazım delikafadulden ya yoksa tosun gibi gelin olcam dünde dediğim gibi gelinlikle arabayada sığmam arabanın tepesine bağlarlar benikaydirigubbakcemile3

kız bişi olmass bizde düğün stresi eşimdeydi o zayfladı :)
ramazan bayramndan sonraydı ya gece yemek yemekten ben zayflamamştm :)

Ben stres ve heyecan yaptığımda yiyemem, ama normal günlerde bazen kendime hakim olamıyorum, çok yiyen birisi değilim ama regl dönemi yaklaştığı içinmi kaynaklanıyor anlamıyorum...

Back