- 29 Temmuz 2009
- 1.328
- 29
- 163
- Konu Sahibi merwecik_20
-
hoşşbulldukkka.s.ne demk cnm bnm hoşgeldn. boy-kilo kaç senin bide zayıflamk için bişiler yapıomusun
ben 72 kilocukum.
kaç kilo olmak istiosun ben şöle 5-6kilo EN AZ vermeliyim offfff
kızlar bnm en az 18 vermem lazımmmmmm mafoldumben
aynen yaa aklım almıo nasıl bu yaşda bu kilolarda olabilio bu beden mafoldumben kesinlikle o tartı 60lı rakamlar görmek istiorum bende60 lı kilolara ulaşmak ilk hedefim. 69 bile olsam çok mutlu olacağım.
kızlar ben bu ağustos ayı gibi başladığımda 4 kilo gibi bişey verdim inanılmaz fark etti herkes diodu düşünsene 18kg geç 10kg bile inanılmaz bi değişim bencede hadi morali yüksek seviyede tutup vereceğizzz alkisalkisalkisalkisalkisalkiskızlar bnm en az 18 vermem lazımmmmmm mafoldumben
ben sabah kepek ekmeğine sandviç yedim
arada mandalina
öğle yemeğinde
tavuklu bi yemek 2 tane yoğurtlu patates topu ve birazda salata
akşam adam gibi lıght bişeyler yemek istiorummm
kızlar bende bgn yediklerimi sayım o zmn.
kahvaltı : 1 fincan yeşilçay, çeyrek simit, bi kibrit k peynir, yarım domates yarım salatalık
ara : 1 fincan yeşil çay, 1 elma
öğle : 1 dilim ekmek bi tabak türlü
şimdilik bu kdr he bu arada şimdiye kdr da 2 litre su tükettim kaydirigubbakcemile3
kesinklikle bencede çok güzel olduuuuuuya süper oldu bu topik.
vavv :lepi: süperiz işte.
ben sabahları çorbaya taktım. akşamdan kalan çorba ne varsa onu bir kase içiyorum. bir dilim kepekli ekmek, bir dilim de peynir. hem tok tutuyor, hem de midem o kadar rahat oluyor ki.
vericez hepimiz ümitliyim. ve şöyle bir topik açalım hepimiz: tombiştik, bakın nasıl güzel gelin olduk? kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?