2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

ne demk cnm bnm hoşgeldn. boy-kilo kaç senin bide zayıflamk için bişiler yapıomusun
hoşşbulldukkka.s.
1,65 76 kiloyum
sürekli oturarak çalıştığım bi işim var çok yemesemde metabolizmada çalışmadığı için inanılmaz fark edio 2 akşam oturup yemek yiyim sonrası zaten gelioo bi başladınmı tutamıosun kendinimafoldumben
ilk tanıştığımız zamanlarda yani 6-7 yıl önce 63-64 kilo felandım şimdi ise yürüyen bi felaketim:1no2:
acilennn verilmeliiiiiii kaydirigubbakcemile
buarada ayrıca diet gruplarına üyeyim orda da böle kilo vermeye çalışıoruz

60 lı kilolara ulaşmak ilk hedefim. 69 bile olsam çok mutlu olacağım.
aynen yaa aklım almıo nasıl bu yaşda bu kilolarda olabilio bu beden mafoldumben kesinlikle o tartı 60lı rakamlar görmek istiorum bende

kızlar bnm en az 18 vermem lazımmmmmm mafoldumben
kızlar ben bu ağustos ayı gibi başladığımda 4 kilo gibi bişey verdim inanılmaz fark etti herkes diodu düşünsene 18kg geç 10kg bile inanılmaz bi değişim bencede hadi morali yüksek seviyede tutup vereceğizzz alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ben sabah kepek ekmeğine sandviç yedim
arada mandalina
öğle yemeğinde
tavuklu bi yemek 2 tane yoğurtlu patates topu ve birazda salata
akşam adam gibi lıght bişeyler yemek istiorummm

kızlar bende bgn yediklerimi sayım o zmn.
kahvaltı : 1 fincan yeşilçay, çeyrek simit, bi kibrit k peynir, yarım domates yarım salatalık
ara : 1 fincan yeşil çay, 1 elma
öğle : 1 dilim ekmek bi tabak türlü
şimdilik bu kdr he bu arada şimdiye kdr da 2 litre su tükettim kaydirigubbakcemile3

nişanlım bnm diyette olduğumu bilmiyo kaydirigubbakcemile3 bu arada geçen gün napıyosun dedim kitap okuyorum dedi adını sordum başarmak inanç işidir dedi. bizde zayıflayacağımıza inanalım hatta kendimizi bu hafta düşmek istediğimiz kiloda görelm.

vavv :lepi: süperiz işte.

ben sabahları çorbaya taktım. akşamdan kalan çorba ne varsa onu bir kase içiyorum. bir dilim kepekli ekmek, bir dilim de peynir. hem tok tutuyor, hem de midem o kadar rahat oluyor ki.

nişanlık için geç oldu da kına ve gelinliğimi eklerim inşşş yerimseniben
bu arada zayıflamadan evlenmesemmi napsam kaydirigubbakcemile3 mayısa kdr verdim verdim veremezsem şişko gelin olcam

vericez hepimiz ümitliyim. ve şöyle bir topik açalım hepimiz: tombiştik, bakın nasıl güzel gelin olduk? kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…