• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010'un yemek yemeyı cok seven tombiş gelınlerı

ablam burdada yalnız bırakmamışsın biziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

burdayım gülüm taçsız prenses te burdaymış onu takip edip buldum burayı he he he
sandaloz sakızı aktarlarda satılıyor yüz gramı bir aya yakın gider fiyatı 4-5 tl ...zaten kk de forumu var isteyenler ordan daha detaylı bilgi alabilir adım adım sağlık bölümünün diyet yöntemlerimiz ve deneyimlerimiz bölümünde

burdayım gülüm taçsız prenses te burdaymış onu takip edip buldum burayı he he he
sandaloz sakızı aktarlarda satılıyor yüz gramı bir aya yakın gider fiyatı 4-5 tl ...zaten kk de forumu var isteyenler ordan daha detaylı bilgi alabilir adım adım sağlık bölümünün diyet yöntemlerimiz ve deneyimlerimiz bölümünde

bilgileriniz ve tavsiyeler için teşekkür ederim..

çikolata diyip duranlar sizin ya karnınız aç yada kan şekeriniz düşmüş hemen gidip bir bardak süte biraz toz tarçın karıştırıp için iştahınız kapansın bu defa cidden gidiyorum.. hepinize iyi akşamlar:)))

kan şekerim düştü galiba canımm adet günümdeyim bide boğaz ağrısı var keyfim yok pek
daha iyi olsaydım ben burda aşk patlaması olurdu :)

yaaa ben aglıcam sımdı neler olmus böyle öhöhöhöhö:))) kaynatın bakalım hepsını okumaya vaktımyok o yuzden okudugum yerden dalıyorum konuya ay busabah bende dedım kızım olursa ada koyayım bızımkı ada groupta calısıo hergun msnınde ada group yazıo :)

yaaa ben aglıcam sımdı neler olmus böyle öhöhöhöhö:))) kaynatın bakalım hepsını okumaya vaktımyok o yuzden okudugum yerden dalıyorum konuya ay busabah bende dedım kızım olursa ada koyayım bızımkı ada groupta calısıo hergun msnınde ada group yazıo :)

hoşgeldin canmm günün özeti herkesin aşkı depreşti burası ilanı aşk köşesi gibi oldu :asigim:

bende ya önce bı kendımı buyuteyım 87 doumluyum ama sorsan hala 16 derım:) ılkere de öle dıorum önce benı buyut snra cocuk dusun hem kım doğrursa adını o koyar benleısı kavgası yapma dıorum:)) sabah ada dıe konusuken zaten neyse gecelım bunları daha bı 5 yılı vr dedım:)

Back